Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

İstatistiklere gerek yok zira Toraman orada oynadı mı gözle görülür gelişme oluyor. Derbi de değil default setup bile yaparsın ama arkadaki 2 stoperin güven vermesi lazım. Biri net Sivok. Bu durumda Ersan'ın performansına göre Toraman'ı defans önüne çekmek mümkün. Ersan anca son maçlarda form tuttu. Yanılmıyorsam ilk Carvalhal denemişti. Toraman'a sordunuz mu ben stoperim diyor ama defans önünde de asıl pozisyonu gibi verimi var. Milli takıma çağırmamaya devam :)

Sakatlıklara artık yazacak birşey bulamıyorum. Umarım basın daha fazla üstlerine gider de şu sağlık kadrosu değişir. Fernandes'in eksikliği hele bu Trabzon maçındaki kafayla inanılmaz hissedilecek. :/
Sosyal ağlarda paylaş

fernandes'in ilk yarıdaki yokluğunda oğuzhan'ın ekstra oyunu beşiktaş'ı ligde tutmuştu ama o şimdi o da formsuz ve ligin en zorlu dönemine denk geldi.kasımpaşa ve bursa maçları beşiktaşın kaderini çizecek maçlardı.sezon öncesi başarının ilk formülü fernandesin olağanüstü formu ve en fazla 2-3 maç kaçırmasıydı üstüne diğer sakatlıklarda eklenince bu duruma gelindi.bakalım ilk 2'ye tutunmaya devam edebilecekmiyiz ama kolay görünmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sporcumuz Manuel Fernandes'in uyluğundaki kas yaralanmasının tedavi sürecinin bir parçası olarak; Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde, bel omurları arasında bulunan disk taşması nedeniyle, eklem içi enjeksiyon ve disk içine medikal ozon tedavisi, ayrıca yarali kas bölgesine plazma tedavisi uygulanmıştır. Sporcumuzun tedavisi yoğun bir şekilde sürdürülmektedir

:(
Sosyal ağlarda paylaş

Pektemek dönse Fernandes'in eksikliğini doldurabiliriz tam olmasa da ama işte o nasıl döner sakatlıktan belli değil. Daha önce hem Gençler'de hemde BJK'de yaşadığı iki uzun dönem sakatlıktan mükemmel dönmüştü.

Almeida'nın dönüşüyle de Olcay'ı asıl yerine, forvet arkasına koyarsak ve Pektemek ile hücum hattı yedeklenirse çok iyi olur. Gerçi yabancı kontenjanı yüzünden Holosko tahminen kenara gelir diye düşünüyorum.

Niang - Almeida - Olcay üçlüsü olur ileri de, Niang ile Olcay yerde değiştirebilir ama içeri kat etmeyi seven Niang solda daha verimli olur.

Forvet arkası Pektemek'te olabilir aslında, mental olarak ülkedeki en iyi forvetlerden biri ve alışma sürecini iyi atlatırsa forveti geriden de destekleyebilir Rooney sitayla, ya da zamanında Pancu'nun yaptığı gibi.

Fernandes hemen dönse iyi olur. Ölüsü bile bizim için galibiyet umudu demekti ya.

Gerçi bizim sağlık ekibi ne kadar süre sahalarda yok diyorsa X2 yapın, hele tedavi uyguluyorlarsa X4
Sosyal ağlarda paylaş

Pektemek defolu abi dönse de max 2 ay sakatlanmadan gider o sdfsdf. Çift forvet veya 1+1 oynayacaksak en ideal adam. Takım zaten bu kadar gol atarken çift forvet denemek riskli bence.

Almeida ile Fernandes birbirlerine denk gelseler birçok sıkıntı ortadan kalkacak ama bizim sakatlıklara doktor değil şaman lazım aahahah.

Niang bizim kanatların git / gel, içeri gir temposuna dayanamaz. Holosko da Olcay da dinamo gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Pektemek dönse Fernandes'in eksikliğini doldurabiliriz tam olmasa da ama işte o nasıl döner sakatlıktan belli değil. Daha önce hem Gençler'de hemde BJK'de yaşadığı iki uzun dönem sakatlıktan mükemmel dönmüştü.

Almeida'nın dönüşüyle de Olcay'ı asıl yerine, forvet arkasına koyarsak ve Pektemek ile hücum hattı yedeklenirse çok iyi olur. Gerçi yabancı kontenjanı yüzünden Holosko tahminen kenara gelir diye düşünüyorum.

Niang - Almeida - Olcay üçlüsü olur ileri de, Niang ile Olcay yerde değiştirebilir ama içeri kat etmeyi seven Niang solda daha verimli olur.

Forvet arkası Pektemek'te olabilir aslında, mental olarak ülkedeki en iyi forvetlerden biri ve alışma sürecini iyi atlatırsa forveti geriden de destekleyebilir Rooney sitayla, ya da zamanında Pancu'nun yaptığı gibi.

Fernandes hemen dönse iyi olur. Ölüsü bile bizim için galibiyet umudu demekti ya.

Gerçi bizim sağlık ekibi ne kadar süre sahalarda yok diyorsa X2 yapın, hele tedavi uyguluyorlarsa X4

Döndü Pektemek hazirlik macinda 50-60 dakika oynamis Pendik'e karsi. 2-0 cakmis gerci Pendik.
Sosyal ağlarda paylaş

4 maçlık kombineden bende aldım çok memnunum :p

yakında Fikret Orman bal satıcısı gibi çıkacak televizyona hemen şimdi bu özel fiyattan yararlanmak istiyorsanız arayın diyecek

şaka bir yani çok çok iyi bir iş. İyi pazarladılar yeni açığa aldım bi tane son 4 maç zaten izdiham olacak gibime geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...