Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Kim yapıyorsa yapıyor işte. Güzel diyorum.

Subliminal olarak hükümet övmek değil amacım

hükümet keyfine de yapmıyor zaten, eş dost akraba güzel zengin ediliyor böyle büyük caplı ihalelerde, adamlarin amaci zaten ülkede spor tesislerini geliştirmek olsa inönü stadinin yapımına izin 10 sene önce cıkardi, o araziden otel yapımı ile daha cok para kırcaklarini düsündüklerinden bizi sürmek istediler, direncli cıkınca da iyi yapın hadi dediler sonunda, adamlar için cok da fifi timsah arena mersin su bu,

bak yine igrendim siyasetten
Sosyal ağlarda paylaş

işte orda da devlet söyle bir engel koyuyor, orasi tarihi eser, yok istanbul silueti diyip avm yapımına izin vermiyorlar, ulan inönu zaten bakınca agaclarin arasında görünmuyor, asıl silueti bozan arkada cük gibi dikilen gökdelen.

ama işte illaki bir kılıf buldular suana kadar, amaclari bizi pes ettirip gidin su arazide 50-60bin kişilik 3 tane avm'li 9tane restaurantli stad yapın demekti beceremediler

gecen sayfada da konustuk,keske 365gün yasayan bir stad olsa, avmsi yeme-içme imkanlari ile falan.. bakalım görücez..

yoksa dünyada eşi benzeri yok öyle bir lokasyonun yani
Sosyal ağlarda paylaş

Tam tersi dönemin idarecileri bence en mantıklı hareketi yapmışlar spor için yapılan bir hareket, ticari amaçlı hareket edilseydi o zaman kalitesizlik ortaya çıkardı.

Önemli olan böyle arazilerden halkın faydalanabilicek olması.

Nedir yani otel yapıp 3-5 kişiye peşkeş çekilmesinin ne önemi var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya eskiden bu kadar kıymetli değildi o arsalar, dünyanın birçok yerinde bizim büyükler gibi eski takımların stadyumları şuan şehrin en değerli noktalarından bazılarında bulunuyor.

Zamanında toprağın değeri yok, olsa bile insanlar insan gibi şartlarda gidip gelsin diye şehrin ulaşımı kolay yerlerine hep dikmişler. Öyle arabayla, otobüsle, metroyla gidersiniz diye şehir dışına stadyum yapmak dünyada yeni yeni moda oldu. Avrupa'da da birçok kulüp var olan şehir için stadlarını terk edip daha büyük ve geniş arazilerde yerler yapıyorlar.

İnönü'nün kurulduğu yıllardaki İstanbul'u göz önüne getirirseniz zaten portreyi anlarsınız. Oraya uzak diye bir bölgenin olmadığı dönemler asdfsa İnsanların insan olarak kabul görüldüğü yıllar... ASY ve Saraçoğlu'nun arazileri de bunlara güzel örnekti.

Atıyorum mesela şuan Galatasaray çıkıp Şişli'de Mecidiyeköy'de arsalar satın alıp, ASY'yi yeniden kuracağız!!! diyip, satın aldığı binaları yıkıp stadyum yapmak istese kulübe vergi borcu çıkarttırıp iflas ettirirler de yine o stadyumu yapmalarına izin vermezler bütün kanunlar vs. yanında olsa dahi...
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Abi stadın içersine çok amaçlı bir tiyatro salonu yapsınlar ne bileyim, Kütüphanemiz olsun Spor ve Kültür merkezi olsun.

Zaten BJK Müzesi olucak bir kısmı.

Olacak mış zaten kongre salonu felan.

abi bunlar zaten olur, 365 gün calismasi için o stadin cevresine 20-25 tane mağaza gerek, yeme içme alanlari gerek,sinema gerek ne bileyim
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha medya sıkmaya başlamış. Seneye Bruno Alves'i alacakmışız.

Ulan menejeri Mendes bir kere, bu yönetim bir daha hayatta iş yapmaz onunla ki nefret ediyorlar bildiğin.

Ki adamın maaşı senin dengeni bozacak cinsten, bonservisi it gibi olur. Tamam Zenit'ten ayrılacakta insanları bu kadar mal yerine koymak...

Gerçi Türk spor medyası lan söz konusu olan ne diyorum ben,
Sosyal ağlarda paylaş

Llama evrakta sahtecilik dediğin şey zaten olan borçları yok göstermiş adam. O borçları kapamadan almaz uefa seni ki bunu söyleyen BJK yönetimi zaten, ha yine de inanmıyosan Malaga var örnek adamlar sahtecilik falan yapmadı. Bi dünya davalık borcu vardı BJK'nin onları kapatmaya çalışıyorlar işte kapatabilirlerse ki planlamışlar problem olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...