tinu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 en büyük beşiktaş düşmanlarından erman toroğlu bile %100 faul diyor, Hakem hocası Serdar Tatlı 'nın yorumu: Top Ersan'ın kontrolünde. Arkadan gelen LuaLua, tamamen rakibine bir müdahale yapıyor. Bu hareket yüzde 100 net bir fauldür. Eğer LuaLua ayağını topla oynamak için koysa anlarım, ama Ersan'a vuruyor. Hakem Yıldırım 'devam' dedi, böylece Karabük golü buldu. Yıldırım bu kararıyla skora etki etti. ama burda bazıları hala faul değil diyorlar , yanı aptal'a anlatır gibi anlattık çelme takmanın tanımını yaptık yok kardeşim, diyorum ya anca gs olmak lazım bu pozisyona faul değil demek için. ersanın pozisyonda hatası var, o pozisyonda ersan topu ayağından zamanında çıkartmalıydı, bunu yapmadı herifte geldi faulle aldı topu, zamanında topu çıkartsa bu pozisyon olmayacaktı. olayı hakeme bırakmamış olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 tinu doğru diyor. İlk baktığımda ben de faul yok demiştim ama sonra selçuk dereli aptala anlatır gibi anlattığında anladım. Net faul bu gerçekten. Koşu ritmini değiştirerek adama çelme takmış oluyor Lualua. Topa değil adama yapıyor hamleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Aceace said: Bu arada ne faulü allaşkına? Ciddi olamaz ya. Çizgiden çıkmamasına rağmen çıktı kararına kızın tamamda Lualua tertemiz gol atmış ona kızıyonuz. Beşiktaş'ın hakkatten hakkı yendi o pozisyonda. Top çıkmamıştı. tamamen ersanın dikkatsizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bidakka lan ben Beşiktaş'lıları trollüyoruz zannediyordum siz gerçekten inanarak mı faul yok diyordunuz? Vay emenike ya :) Yine mi Lua çok iyi başlıkmış taktir ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 lua lua nın golü temiz goldü de bizim golümüzü yediler toptan dışarıdan çevrilmedi ibb maçında da 2. golü elle kontrol edip atmışlar 4 puan gitti böylelikle böyle deyince de yine beşiktaşın hakkı QQ oluyor ama neyse ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abi top dısardan cevrildi de golun oldugu pozisyonda ne kaleci ne savunma topa mudahale etme girisiminde bulunmuyor. ona ragmen az kalsın yine atamıyodu sizin eleman sdfg. kaleciye carptı falan da zar zor girdi :) bu arada ersan'ın ilk yarıda kontra atak kesmek icin rakibin boynuna sarıldıgı pozisyonu kimse hatırlatmamıs. burada da sarı vermek yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ona sarı verseydi escude 2. yarıda oyuna girer ve golu de yemezdik. paralel evrende maçı kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Nasıl müdahale etmedi? Top zaten içerden çevrildi de olcay vuruyor tonic 2. vuruşta bile topa atlıyor. http://www.youtube.com/watch?v=w-0UCD-KrKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 dogru videoyu koymussun da aynı seyi mi izliyoruz acaba. icerden ceviriyor dedigin kaleci degil herhalde? bjk'li oyuncu top dısarı cıkmadan kafa ile iceri indiriyor. digeri kafa vuruyor, direkten donuyor. buraya kadar herkes pozisyon devam ediyormus gibi oyununa devam ediyor. sonra top bosta kalınca herkes durup kalenin ters yonune dogru yurumeye baslamıs. son pozisyonda da kaleci mudahale etmemis, kıcına basına carpıp iceri girmis top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 2 0 dan sen maç ver, rakip birde 10 kişi birde... yemişim böyle takımı ben ya valla eskişehir maçı yetmedi birde bu 2 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 toggie said: dogru videoyu koymussun da aynı seyi mi izliyoruz acaba. icerden ceviriyor dedigin kaleci degil herhalde? bjk'li oyuncu top dısarı cıkmadan kafa ile iceri indiriyor. digeri kafa vuruyor, direkten donuyor. buraya kadar herkes pozisyon devam ediyormus gibi oyununa devam ediyor. sonra top bosta kalınca herkes durup kalenin ters yonune dogru yurumeye baslamıs. son pozisyonda da kaleci mudahale etmemis, kıcına basına carpıp iceri girmis top. o oradan gol olur da savunulacak bir durumda değil takım. LuaLua faul yaptı diye ağlamanın anlamı da yok. 2-0'dan 10 kişi takım 2-2 yapıyorsa ağlamaya hakkın yok. Bazen durumu kabul etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya buyuk ihtimalle gol olur zaten de iste "buz gibi golumuz yendi"lik bir pozisyon degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bizim küçük diş gg olmuş... yırtık varmış bebe gibi buda elimizde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bu sağlık ekibinin ben taaaaaaaaaa, bu kadar yırtık ve çapraz bağ sakatlığı olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Birisi elinde makas milletin kasını falan mı kesiyor ne lan bu? Sado mazo mu takılıyorlar yoksa sezar gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Darksun said: Bu sağlık ekibinin ben taaaaaaaaaa, bu kadar yırtık ve çapraz bağ sakatlığı olmaz ya. Sağlık ekibinin değil, Antreman Programını yapan Samet ve Yardımcılarının suçu bunca adele sakatlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kaç senedir var bu sakatlıklar, biri sakatlanınca kesin ya yırtık ya çapraz bağ çıkıyor bıktık usandık =P 1 hafta altı sakatlık olunca vaybe nasıl olur diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 hep yırtık oluyor yaa bencede sağlık ekibi ile alakası yok bu ilk sakatlıkların.. zemin falan mi dandik acaba idman yapılan yerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 DeathLord said: Birisi elinde makas milletin kasını falan mı kesiyor ne lan bu? Sado mazo mu takılıyorlar yoksa sezar gibi :) ahaha eskiden fotomuhabirler makasla gezermiş flaşlar makineye kabloyla bağlandığı için önemli bir okazyon sırasında makaslarla diğer gastelerin muhabirleri safdışı bırakılmaya çalışılırmış falan o geldi aklıma haha ulan ne bahtsız takımız artık gülüyorum valla >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yav said: DeathLord said: Birisi elinde makas milletin kasını falan mı kesiyor ne lan bu? Sado mazo mu takılıyorlar yoksa sezar gibi :) ahaha eskiden fotomuhabirler makasla gezermiş flaşlar makineye kabloyla bağlandığı için önemli bir okazyon sırasında makaslarla diğer gastelerin muhabirleri safdışı bırakılmaya çalışılırmış falan o geldi aklıma haha ulan ne bahtsız ezik takımız artık gülüyorum valla >.< Fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Gerçi sakatlıklar için edilen bir laf ama heryerde beşiktaşa laf atasım geliyor şu maçtan sonra Yeter bıktırdılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://eksibesiktas.blogspot.com/2013/02/kim-bu-kondisyonerler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o yazida hata var, siirtspor yonetim kurulu'na bilgisi haricinde dahil edilmisti nihat ozdemir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar