BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 SeaGle said: Ahaha yavaş biraz. Anadolu klüplerinde bile fernandes kalitesinde zenciler var. Yavaş. Lua Lua daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bence siz ya futboldan anlamiosnz ya da zenci seviyorsunz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Eğlen abi ne diyim. Harbi lua lua daha iyi lan. Herif tek başına feneri yedi bitirdi. Tr nin en iyi iki kalecisinden birine nerdeyse sıfırdan yağladı geçti fln. Hala fernandes on gömlek üstün fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Yoo ben sadece eğleniyorum ama Lua Lua cidden çok iyi adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Yok zenci sevgisi sizde abi. Noumayi ben korumadım zamanında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Beslemeyin artik sistiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tamam tamam beşiktaş avrupanın en iyi top oynayan takımlarından biri / pzero (avrupada oynasa kıyas yapıcaz) fernandes lige 2 gömlek üstün / apılvodka (okey bjk saldır lets go) Yeter size bu kadar övmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 noumayi korumadik aslinda, adami tuttuk, yoksa avuclamis geliyordu sizin yedek klubesine dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bize yapmadı fenere yaptı, beni ilgilendirmez. Ama tutarken dikkat etseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Genelde bölüme yazmıyorum ama, bir insan bu kadar mı futboldan anlamaz, bu kadar mı boş konuşur, hayır sadece futbol olsa aslında anlıcam da forumun genelinde boş beleş konuşan 3-5 kişiden biri, sizde besliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 reampage said: sdfasd ajajaja avrupanin 3.sınıf takımlarini zar zor yenip üst tura kaldık biz yawe üyefa kupasi.jpg hatta. ferdi de bir selcuk degl aslnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 SeaGle said: Ahaha yavaş biraz. Anadolu klüplerinde bile fernandes kalitesinde zenciler var. Yavaş. Yok artık lol Fernandes sizin Selçukİnandan bile iyi topçu bak demedi deme! Bjkda falan oynamasının sebebi erken yaşta büyük transferler yapıp havaya girip çalışmayıp patlamasından ve disiplinsizliğinden. Ama kader işte Bjkda düzeldi kendini buldu it gibi de gelişmeye kasıyor, fazla kalmaz TRde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Abi kuyruğunuza basınca nasıl gaza geldiniz AHAHAHAHAH Avrupanın 3-5 takımı dediğiniz takımların maçını bile seyredemiyosunuz lan para verip, o kadar fakirsiniz. Neyse siz hayal aleminde takılın, sezon sonunda gs ya da fb size tokadı çakıp farkla şampiyon olunca "paramız yoktu zaten yea" dersiniz zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 gs yada FB Mİ OHA AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bir insan kendi takımına bu kadar mı güvenmez arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Şair orda 2 takım da farkı koyucak Beşiktaş'a ama şampiyon hangisi olur onu bilemiyorum demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mantıklı bakınca öyle. Fb kötü değil, Gs geçen seneki gibi değil. Sizin gibi çıkıp "ÇOK PİS ŞAMPİYON OLCAZ ZAA" fln diye hayal mi kuralım? Gerçekçi bakınca ya gs ya fb 2. yarıda koparıcak işi, belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yawas koysun da saci basi dagılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 dikkat edin de cok kopmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 beşiktaş arenada tokat istiyor belli sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Ferdiyi de vericen hakan baltaya, 6 aylık raporunu yazıp vericek eline. Gerçi servet olsa olurdu o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Red said: beşiktaş arenada tokat istiyor belli sdfs tokatla beni behçet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ahmedinejad said: Beşiktaş ne iyi ya sessiz sedasız. Adamlar hazırlıklarını yapıyor. Mutlu Mesut yasıyorlar. Kıskanıyorum valla. nasıl bir nazar abi bu? yazma daha sen buraya dasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar