Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Fiyati ve tarihi aciklandi, konusunu aciyorum. Ocak'da 64GB'lik 899$ fiyatiyla cikiyor. i5 ve 1080p ekran var icinde. Mini DisplayPort da var. 100$ daha verince 128GB oluyor. Yaninda bir de ozel stylus geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 boyutu belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 RT'den biraz daha kalin ve agirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 fiyata klavye dahil değil 100 dolar daha ekleyin klavye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 pahalı ya. cloud mevzusu bu kadar gelişmişken 64 gb da fazla gibi. adam olana 32 yeter bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 64 ancak yetiyor bana. 10-20 arasi bos dolasiyorum hep. Bazi seyleri HD'de tutmak gerekiyor. Oyun filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hoş bu prosu zaten. doğrudur buna lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Borastus said: fiyata klavye dahil değil 100 dolar daha ekleyin klavye için. Yok, klavye icinde geliyor Pro'nun, RT'nin gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yok, bunlarda klavye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 verge yorumlarında şu vardı: Both versions will both include a Surface pen with Palm Block technology and include the ability to use a Touch Cover or Type Cover (sold separately). technetten alıntıymış ne derece doğrudur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 türkiye'de bu yaklaşık ne kadara denk gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 surface rt 600 dolar türkiyede 1600 mesela http://www.istanbulbilisim.com.tr/microsoft-surface-32-gb-microsoft-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36623.html ekleme:klavye var diye düşündüm yoksa 500dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 500 dolar 1600 lira oluyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 müthiş paralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 aramızda surface pro + photoshop ile tecrübesi olup da yorum yazabilecek olan var mı? 10 gün sonra surface pro 2 detaylanacak. ekim ortasında da wacom cintiq companion diye win8 bazlı bir model çıkarıyor. ikisinden birine yöneleceğim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Alınır mı bu aletler , yoksa biraz açgözlülük mü olur ? Normal tabletler iyi güzel ama mailleşmek dışında ciddi iş pek yapılmıyor. Karşıma alıp , mouse ile excel , browser arasında geçişler yapıp çalışabilmek istiyorum. 7-10 inch ( tercihen böyle 8 falan ) olsun istiyorum. Netbook var Samsung'un şu an , 15 inch , laptoplara göre taşıması kolay ama bir table değil tabi , tak diye çıkartıp çalış , kolay taşı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 çok pahalı abi, tr den alıncak gibi değil meh yurtdışı fiyatı da pahalıymış baya 800-900 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 TR acayip pahalı evet , yurtdışından ihtimal olsa alınır mı diye bakıyorum. 500-600 USD olsa güzel olurmuş. Type değil de touch cover hoş olmuş yalnız baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ben de var touch cover pek hızlı yazılmıyor ya, yani yazılırda parmakta bıraktıgı his pek hoşuma gitmiyor + denemek isteyenler sony vaio 11 var surface e baya benziyor özellikleri, onu deneyebilir burdaki magazaların bazılarında bulunuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 arcane said: aramızda surface pro + photoshop ile tecrübesi olup da yorum yazabilecek olan var mı? 10 gün sonra surface pro 2 detaylanacak. ekim ortasında da wacom cintiq companion diye win8 bazlı bir model çıkarıyor. ikisinden birine yöneleceğim sanki. 2'nin detayi ciksin oyle bak abi, gerce wacom her turlu daha sana uygun bisey cikartir, adamlarin isi o neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 O kısmında şüphe yok. Cintiq Companion her açıdan canavar gibi bir alet. Ancak fiyatı 2000 dolar. Microsoft Surface Pro 2 aynı işlevselliği sunamaz ama işimi görebilme ihtimali var ve fiyatı muhtemelen 900 dolar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Abi ben asla laptoplarda iş halledebilen biri olamadıgım için duruma hakim yorum yapamıyorum.O evdeki koltuga oturulacak, tablet kucaga alınacak yani başka yolu yok. Ha ama bu iş çok kişiden kişiye göre değişir, ne abiler gördüm tırto maclerde ne işler çıkarıyorlar. En dogru yaklaşım denemeden karar vermemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Sawer said: 500 dolar 1600 lira oluyor ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 amerikada 500 dolara satılan şey burda en az 1600 oluyor babında söylemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kithnos_1 said: Alınır mı bu aletler , yoksa biraz açgözlülük mü olur ? sık sık şehir dışına çıkıyorsan, laptoplardan gına geldiyse, alayım arabanın bi köşesine atayım diyorsan basit işler için oldukça iyi bir cihaz. tabi tr'de über pahalı o ayrı, yurtdışından almak en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar