barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 baltalama iki dakika ya. belki harbi iyilik yapmışızdır. haa sen demiyormuşsun zaten onu. ok. @oski: bu arada düşeceğini sanıyorsan gerçekten ileri görüşlülüğün fındık terk. almak istiyorsan şimdi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 adamlar 2 charityle calısıyo biri The Child's Play Charity works to channel the goodwill of the worldwide gaming community into video games and game systems for sick children in hospitals. Child's Play works directly with hospitals worldwide to identify what kinds of games and systems can be installed in hospital wards and distributed "for keeps" to child patients. Since 2003, Child's Play has coordinated the donation of millions of dollars of games and game systems, making them a premier charity for helping children in need of the joy that games can bring. American Red Cross www.redcross.org Humble Bundle is helping people affected by disasters like floods, fires, tornadoes and hurricanes, as well as countless crises at home and around the world by making a donation to support American Red Cross Disaster Relief. The amount of the donation is determined by the Humble Bundle consumer at the time of checkout. This support enables the Red Cross to prepare for and provide shelter, food, emotional support and other assistance in response to disasters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bu paralarin charity'e gittigine inanmiyorum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi saçma mısın adamlar faturalı bilmemneli satış yapan bi site alıp yiyolar mı sanıyosun cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 barbu said: @oski: bu arada düşeceğini sanıyorsan gerçekten ileri görüşlülüğün fındık terk. almak istiyorsan şimdi al. fındık dediğin ilerde tohumumdan ağaç çıksın diye onu koruyan bir kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yemiyolarsa tebrik ederim tabi de kisisel gorusum olarak bu tarz charity olaylarina hayatim boyunca inanmadim. gozumle gormeden inanmam. yani eski oyuncaklarini verip aynen kimsesiz cocugun elinde gormek gibi bisey degil ki para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi bu kadar merak ediyosan adamlara at bi mail charitylere ne kadar para gitti makbuz goremek istiyorum de 99% yollarlar hatta yayınlanmıstır bi yerde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 merak etmiyorum abi banane. uzamasin zaten ahah. bence de %99 cukka yapmiyorlardir. ama %1 kerizlenme ihtimaline karsi sahsi savunmam boyle seylere prim vermemek. o yuzden 5 dolar degil 3 dolar verirsem vicdanim daha rahat olur kendime karsi. barem 7 dolar olsa 5 dolar versem daha rahat olurdum falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Average 'ın üzerini ödediğimiz an geliyor mu Key ler ?? Oynayabileceğimden değil, sırf fırsat kaçmasın diye alacağım resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Oski said: merak etmiyorum abi banane. uzamasin zaten ahah. bence de %99 cukka yapmiyorlardir. ama %1 kerizlenme ihtimaline karsi sahsi savunmam boyle seylere prim vermemek. o yuzden 5 dolar degil 3 dolar verirsem vicdanim daha rahat olur kendime karsi. barem 7 dolar olsa 5 dolar versem daha rahat olurdum falan filan. sen barem 8 gibi düşünüp 6 ver mutlu ol çünkü o barem inmeyecek çıkacak ki o zaman 8 dolar olunca "aaa 3 dioduk 5 mi verices" fln diyeceksin büyük ihtimal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 evet şakir averageden 1 sent fazla vermen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bakalim cikiyorum simdi. aksama gelince agzinin payini veririm thq'nun ve hambilbandilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Company of Heroesu ben medal of honor gibi bisey sanmistim RTS diyo lan. ben bu oyunlarin hicbirini bilmiyorum, hangisi guzel, hangisi kotu, tarzlari nasil falan var mi bi babayigit aciklayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 darksiders en sevdiğim oyunlardan birisi benim god of war tarzı, diğerlerini ben de oynamadım saints row gta gibi bişi, metro 2033 fps sanırım, geri kalanları youtube a isim+ gameplay fln yazıcan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Company Of Heroes>Metro2033>Saints Row 3 edit: Company Of Heroes ilk çıktığında oynamıştım ve 2. oyun çıkana kadar RTS hayatımı o gün noktaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Darksiders god of war'ın benzeri sistem olarak. İyi oyundur. Saints Row 3, yeni gta'nın uçuk kaçık ve çok eğlenceli olan şekli gibi. Şiddetle tavsiye ederim. Düz steamden alamıyorsunuz ayrıca bu oyunu. Steamde tr'ye bloklu. Bundle alabilmek için büyük bir şans. Metro korku ögeleri olan fps oyunu. Kitapları falan da çok güzeldir. Oyunda bayağı iyi. Bu bundle'da oynanmayacak oyun yok. Tek tek indirime girseler bile alınabilecek oyunlar hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 o değil de, steam bana sr3 ü vermezse refund isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 veriyo abi ben install ediyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kaç gb o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 10 galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 metro en güzel oyun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 geçen ay 14.4 gb indirip de kullanımda bunu 28 gb olarak görünce tırsıyorum artık indirmekten fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 thq nasıl kurtulur diye bi konu vardı neogafta, elemanın teki homeworld 3 yapsınlr demiş ben de bi post attım 40 yılda 1, consolefags kelimesi yüzünden perma ban atmış şerefsizler sdfh. hay koyim elit communitynize gelmem zaten daha http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=501956&page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kasinmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://www.stickyedge.co.uk/ekmps/shops/stickyedge/images/simpsons-nelson-ha-ha--93-p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar