Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türk kadınlarına yapıp üstüne de "çok çirkin olmama rağmen deli gibi kaprisliyim" yazdıralım mesela huh?

taksime bırakırız 5 tane.

aslında -bi an için bu olayın gerçek olduğu kabul edelim- üstlerine de fake kablolar falan yapıştırsalarmış kimse bu adama dokunmazmış ya.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

CHALLENGE ACCEPTED

ukraynaya gitmek için kim yol paramı karşılar

Aslında Paticikten şöyle 2-3 kalıplı arkadaşla beraber gidelim la Ben karşılıyorum tüm yol parasını sadece yol ama :) az para alın yanınıza yani...
Neyse Gidelim bulalım bu p-i-ç-leri video öyle değil böyle çekilir diyelim hurriyet.com tr ye geri postalayalim videoyu offffff
Mesaj tarihi:
Yalniz video altindaki comment yardi asfasgas

comment

Amına kodumun Acunu hiç böyle yarışmacılar çıkarmıyo. Anca gova vuran arebesk rapçiler, kolye yutup götünden tavşan çıkartanlar ve ağzıyla ritm tutanları çıkarıyo. E bizim millet alışık değil tabi bu tür gösterilere. Bunu bizimkiler izleyince de bu bıldırcına orospu diyolar. Asıl orospuluk 5 para vermeden savurduğunuz önyargılarınız diyip İncir Reçeline bağlıyorum.
ali başkut 1 hafta önce 31

Mesaj tarihi:
cantug said:

Flassh said:

CHALLENGE ACCEPTED

ukraynaya gitmek için kim yol paramı karşılar

Aslında Paticikten şöyle 2-3 kalıplı arkadaşla beraber gidelim la Ben karşılıyorum tüm yol parasını sadece yol ama :) az para alın yanınıza yani...
Neyse Gidelim bulalım bu p-i-ç-leri video öyle değil böyle çekilir diyelim hurriyet.com tr ye geri postalayalim videoyu offffff

spor bölümnde resimlerim mevcut değerlendirmeye al gidelim dfg
  • Yeni Oluştur...