ahahah video çok iyi
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Ukrayna
CHALLENGE ACCEPTED
ukraynaya gitmek için kim yol paramı karşılar
Aslında Paticikten şöyle 2-3 kalıplı arkadaşla beraber gidelim la Ben karşılıyorum tüm yol parasını sadece yol ama :) az para alın yanınıza yani...
Neyse Gidelim bulalım bu p-i-ç-leri video öyle değil böyle çekilir diyelim hurriyet.com tr ye geri postalayalim videoyu offffff
lol comment...
1:31 kasdfakgdfhg
Yalnız o Güzel Jurinin bozulması çok iyi ya haahah
işte bunlar hep dans
Şu danstan sonra bence bizimde bi kiev otobüsü yapmamız gerek.
Yalniz video altindaki comment yardi asfasgas
comment
Amına kodumun Acunu hiç böyle yarışmacılar çıkarmıyo. Anca gova vuran arebesk rapçiler, kolye yutup götünden tavşan çıkartanlar ve ağzıyla ritm tutanları çıkarıyo. E bizim millet alışık değil tabi bu tür gösterilere. Bunu bizimkiler izleyince de bu bıldırcına orospu diyolar. Asıl orospuluk 5 para vermeden savurduğunuz önyargılarınız diyip İncir Reçeline bağlıyorum.
ali başkut 1 hafta önce 31
orayı yıkarlar.Yani başlarına yıkarlar.
amerikan askerlerinin başına çuval geçiren gençler geldi aklıma. memleketi kurtarmışlar helal olsun.
kimse kapıyı çalan kızın nasıl ilik gibi olduğunu konuşmamış...
evet tek elle yazıyorum...
evet tek elle yazıyorum...
CHALLENGE ACCEPTED
ukraynaya gitmek için kim yol paramı karşılar
Aslında Paticikten şöyle 2-3 kalıplı arkadaşla beraber gidelim la Ben karşılıyorum tüm yol parasını sadece yol ama :) az para alın yanınıza yani...
Neyse Gidelim bulalım bu p-i-ç-leri video öyle değil böyle çekilir diyelim hurriyet.com tr ye geri postalayalim videoyu offffff
spor bölümnde resimlerim mevcut değerlendirmeye al gidelim dfg
olaylara karışma
Öne çıkan mesajlar