Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple/iTunes Store ve Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
film müzik hepsi itunes ten dinlenip izlenebiliyor alsanızda onun dışında olmuyor diye biliyorum en azından benim denediğimde öyleydi bazı film ve albümlerde
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Altyazi dublaj falan nasıl oluyor?

Avengers'da hem Turkce hem Ingilizce 5.1 ses geldi. Ingilizce ve Turkce altyazi da var.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Var iste. US'den satin alsaydim Avengers'i icinden Turkce de cikacagini sanmiyorum. Turkce de olmayan filmleri satin almam ben ailece de izleme olayini dusunup, kiralarim sadece yillardir Amazon'dan yaptigim gibi. Olmayan filmler de var, Man in Black 3'u Vudu'dan 720p 4.99$'a kiraladim iki gun once, 1080p versiyonu 5.99$; iTunes'da var mi diye baktim simdi, sadece US marketinde var.

Market yeterince iyi ama, Vudu'ya gore de cok ucuz. Daha gece acildi, zamanla buyuturler bence. Hala yeni filmler ekleniyormus.
Mesaj tarihi:
Cunku basima geldi tr den us e gectigim de hepsi degil ama 1-2 parali app silinmisti dha dogrusu cihazdan silinmedi ama bi daha download etmeye kalksam para isticekti. Dedigim gibi 1-2 app icin oldu bu digerlerinde sorun cikmadi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
iOS'u oyle kullaniyorum ben. Haftada bir filan App Store'da kullanici degistirip guncelleme kontrol ediyorum, o kadar.

Benim icin en onemli tablet programi oldigindan Notability'yi iki kere aldim sadece, o da 0.99$'ken. Onemli guncelleme cikarirsa hemen almak isterim, veri kaybi cok koyar onda.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://www.teknoblog.com/wp-content/uploads/2012/12/itunes-hediye-kartlari-041212.jpg

Kredi karti kullanmak yerine bunlardan alirim sanirim ben.
  • Yeni Oluştur...