LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 iTunes Muzik Store devreye girmeye başlamış. Başlamış diyorum çünkü gözükmüyor henüz. iPhone'da store'da aratınca çıkıyormuş parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ui olayını apple iii biliyor. win8'den sonra baya ii geldi bu itunes update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 itunes açılmış. pek işime yaramıyor ama apple store açılacağının habercisi olduğundan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 appledan web üzerinden müzik/film alamıyor muyuz yahu? itunes yüklemek istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Buradan aldığımız filmleri pcde iTunes üzerinden izleyebiliyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bir şarkı 90 kuruş. Orhan Gencebay'ın yeni albüm 9 lira. Fena degil valla. Boyle nair bulunan albümleri alırım burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 pahalıymış albumler baktımda muyapın kazıkcılığı sanırım 9 liradan az türkçe album yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Super. HD filmler ucuz, kiralama iyice ucuz. Avengers'i satin aldim simdi, 1080p cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ne kadar filmler? kira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Satın alma 10 lira. Kira 4 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 film müzik hepsi itunes ten dinlenip izlenebiliyor alsanızda onun dışında olmuyor diye biliyorum en azından benim denediğimde öyleydi bazı film ve albümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Altyazi dublaj falan nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 HD kira 4 lira çok başarılı bir fiyat olmuş kullanırım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 muziklerde drm yok artik ama videolari itunes disina tasiyamiyorsun sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ahmedinejad said: Altyazi dublaj falan nasıl oluyor? Avengers'da hem Turkce hem Ingilizce 5.1 ses geldi. Ingilizce ve Turkce altyazi da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Peki us ile tr content arasinda fark var mi ayni mi ona gore tr ye gecerim bende direk cunku daha ucuz bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Var iste. US'den satin alsaydim Avengers'i icinden Turkce de cikacagini sanmiyorum. Turkce de olmayan filmleri satin almam ben ailece de izleme olayini dusunup, kiralarim sadece yillardir Amazon'dan yaptigim gibi. Olmayan filmler de var, Man in Black 3'u Vudu'dan 720p 4.99$'a kiraladim iki gun once, 1080p versiyonu 5.99$; iTunes'da var mi diye baktim simdi, sadece US marketinde var. Market yeterince iyi ama, Vudu'ya gore de cok ucuz. Daha gece acildi, zamanla buyuturler bence. Hala yeni filmler ekleniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Kiralama bir günlük di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 30 gunluk ama ilk izlemenden 48 saat sonra siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ya en buyuk korkum tr ye gecersem ya appler silincek(parali) yada update yapamicam herhalde boyle biseyler yasayan var cunku var mi tam bilgisi olan? Mac os x de mesela ofis programlari onlar giderse :) iyi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Niye silinsin trye geçince noluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Cunku basima geldi tr den us e gectigim de hepsi degil ama 1-2 parali app silinmisti dha dogrusu cihazdan silinmedi ama bi daha download etmeye kalksam para isticekti. Dedigim gibi 1-2 app icin oldu bu digerlerinde sorun cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 iOS'u oyle kullaniyorum ben. Haftada bir filan App Store'da kullanici degistirip guncelleme kontrol ediyorum, o kadar. Benim icin en onemli tablet programi oldigindan Notability'yi iki kere aldim sadece, o da 0.99$'ken. Onemli guncelleme cikarirsa hemen almak isterim, veri kaybi cok koyar onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://www.teknoblog.com/wp-content/uploads/2012/12/itunes-hediye-kartlari-041212.jpg Kredi karti kullanmak yerine bunlardan alirim sanirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben yıllardır kredi kartı kullanıyorum itunes için hiç yamuğunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar