tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 şurda adam akıllı pvp yapıp , arenada karşı takımda dk gördüğünüzde başka target'ı da öldürmeyi düşündüğünüzde , pvp de düzelmiş olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 tunch said: pvp de düzelmiş olucak. http://forum.paticik.com/thumbnails/53c/c12/8be/09b/c19/fc8/79b/e25/bb8/ce1/98_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yemeği püskürttüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 locklarada nerf gelirse biraz denge saglanmıs olur, hunter'ada az daha buff gelebilir özellikle cok targetli boss fightları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 said: Demonology The damage and Demonic Fury cost of Chaos Wave have been reduced by 33%. The new values will not be reflected in the tooltip until a client patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Cata nın parlayan güneşi şamanların havası sönecek denmişti ama sanki mop tada shamanlar iyi gibi !! Değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 onu bunu bırakında bım wın8 i3 lu asus laptop satıyor cuma gunu alsakmıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ben wowu oynarken pvp dengesizdi hala dengesiz. ben wowu oynarken pvp şöyle olsa düzelir filan diyenler vardı hala var. get used to it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Asus diil kasus filandir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 PvP dengesi diye birşey olamaz herkes için. Sadece kendi classı OP olanlar için geçici bir söylemdir aha dengeli oldu PvP, gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Yeni expansionda talent sistemi değişmiş sanırım, karaktere sadece 15 levelda bir yön verebilmek nasıl birşey? Bir sonraki levela ulaşmak için motivasyon azalmıyor mu böyle olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Eski sistemde belli bir levalda talent ile alınan ne varsa gene aynı levallarda geliyor zaten. Bir eksiklik hissetmiyorsun. Zaten eski talent sisteminde yön verme diye birşey yoktu, tek bir yön vardı onu takip ediyordun. Şimdi ki sistemde 15 levalde bir direk seçim şansı gelmiş, yeni talentler birbirine ciddi alternatif çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 abi hic oyuna giresim gelmiyo ya. baydım daily yapmaktan ki sadece 2 faction'a exalted oldum daha. bir kere bile bg'ye girmedim, raide girmeye ilvl yetmiyo. sıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Birde birden fazla 90 karakterin varsa işkenceye dönüşüyor daily işi benimde giresim gelmiyor valla daily olayı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Daily ile falan hiç uğraşmıyorum sadece BG yapıyorum cillop gibi hala oyun :P Hatta charlarıda BG ile levellıyorum super oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dailylerin bu kadar uzun olmasının sebebi, Oyuncunun karakter sayısını azaltmak ve ana karakterin değerini arttırmaya yönelik tevşik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Demin maden kazıcam, indim mob var, onunla dalaşırken bi pandaren geldi, kavganın bitmesini bekleyip "miner" mi diye sordu sonra gitti. 5 yıldır ilk defa böyle bir centilmenlik gördüm, harbiden 21 aralıkta kıyamet kopacak galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 1 karakter ile exalted olunca account-wide tabard alabiliyosunuz, alt karakterlerin rep'ini %100 artırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tabard değil o bi kere. tabard daha iyi verseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 revered olunca account wide bir consumable eşya satın alıyorsun. o factiona bitirdiğin daily repleri %100 artıyor bütün karakterlerin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 loop said: Demin maden kazıcam, indim mob var, onunla dalaşırken bi pandaren geldi, kavganın bitmesini bekleyip "miner" mi diye sordu sonra gitti. 5 yıldır ilk defa böyle bir centilmenlik gördüm, harbiden 21 aralıkta kıyamet kopacak galiba.. keşke fraps'a falan alsaydın,mitoloji okuyor gibi hissettim kendimi,güzel hikaye ama gerçek değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bottur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar