Eternal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 1 aylık boş vaktim var.Bu arada uzun süredir aklımda olup oynayamadıgım oyunları oynamak için ps3 aldım.Şimdi sağa sola da bakıyoruz fakat sizinde tavsiye edebileceğiniz neler var bi sorayım dedim. İlk olarak Heavy Rain sipariş verdim ps3'ün yanında.. Daha sonra MGS 4 ve Uncharted serisine gecicem. Onun dışında fifa, pes zaten olur olmasına ama sizinde bak bunu kaçırma diyebileceğiniz oyunlar var mıdır. Tesekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ps2 de oynamadıysan collectionlara bak epey ucuza birçok klasik oynıyabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 red dead redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Assassin's Creed God of War Little Big Planet böyle serilerini oyna işte geçer 1 ay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kesinlikle the darkness (ilki) tavsiye ederim. hatta forumdan oynamayan varsa oynasın, şahane bir hikaye sunumu var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 mgs hd collection ico & sotc hd collection gran turismo 5 tekken mass effect trilogy çıkcak 3-5 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nerden bakalım bu oyunlara genelde piyasaya göre ucuza veren neresi vardır internette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ps3 almasaymışsın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 3 4 ay oldu alalı ya.fifayla idare ediodumda baydı baya.halo da xbox oyunumuymuş. online olan fps yada ne bilim ekip le oynanması gereken oyunlara bakacam ama,fiyatlar ucuk işte nerde cok kazıklanmayız diye sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 meselahttp://video-oyun.gittigidiyor.com/video-oyunlari?satici=konsolaksesuarbunun gibi tonla satici var gg'da bu adamlarin dukkanlarina gidip daha uygun fiyatlar almak mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 burdaki satıcılara güvenebiliyormuyuz?yoksa kapıda ödeme seçeneği falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 guvenilir cogu,zaten aldiginda para ilk olarak gg havuz hesabina geciyor,aldigin istedigin gibiyse onayliyorsun,para adamlara geciyor. saticilarin yapmis olduklari,satis islemlerine bak,olumlu notu cok olandan yapmaya calis. feza,syd,worldbazaar gibi spotcular saglamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 gittigidiyor gayet iyi ya. hepsiburada gibi "el mahkum gelcen ehehehe" çekmiyolar yavşak yavşak. farklı farklı satıcılar olduğundan memnun etmeye çalışıyorlar daima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 moriarty said: red dead redemption bu niye çıkmaz ki PCye, kaç sene geçti halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar