xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 boyle bir olay ve ya sansimiz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/28068782.jpg http://inst.ag/ Upload olayi yok daha. Illa da upload istiyorsan Bluestacks kullanacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 tskler.. ben kullanici adini olusturdum peki bana baglayan #hashtag olayini nasil yaparim? ya da o sistem nedir ? @mondiagram diye firmaya kullanici actim. yarin bigun takipcilerimizie hadi foto paylasin, kis temali. soyle mi olacak ? @mondiagram #winter #bokçis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Instragram kullanmiyorum, nasil calistiklarini bilmiyorum, calistiklarini biliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 :) eyw. bilen eden var midur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Fakirler girmesin diye pc den atılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 daha iyi zaten. son soruma cevap var mi be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Pc icinde instagram calismalari basladi gibi bi haber vardi gecenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 sen kendi fotolarını paylasabiliyosun. baskasının paylasıp seni tagledigi fotolar senin profilinde gorunmuyor. hastag'ler de foto kategoreilendirme gibi bi olay. mesela #istanbul diye tag atarsan fotografına, bu tagleri ziyaret edenler senin fotografını gorur, o sekilde taglenen tum fotoları yani. populer tagler var #instagood, #instamood, #instagramhub gibi. bunlar daha fazla kisiye ulasmasını saglar fotografın. bu tagleri fotografa caption olarak da girebilirsin, yorum olarak da. caption olarak girip fb ya da twitter'da paylasırsan orada da gorunur. yorum olarak girersen paylastıgın yerlerde gorunmez. sadece kendi fotograflarına yorum yaparsan bu tagler calısır ayrıca. baya ayrıntılı bi instagram acıklaması oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ben aksarayi cekip kaliforniya diye taglersem nolcek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 toggie said: sen kendi fotolarını paylasabiliyosun. baskasının paylasıp seni tagledigi fotolar senin profilinde gorunmuyor. hastag'ler de foto kategoreilendirme gibi bi olay. mesela #istanbul diye tag atarsan fotografına, bu tagleri ziyaret edenler senin fotografını gorur, o sekilde taglenen tum fotoları yani. populer tagler var #instagood, #instamood, #instagramhub gibi. bunlar daha fazla kisiye ulasmasını saglar fotografın. bu tagleri fotografa caption olarak da girebilirsin, yorum olarak da. caption olarak girip fb ya da twitter'da paylasırsan orada da gorunur. yorum olarak girersen paylastıgın yerlerde gorunmez. sadece kendi fotograflarına yorum yaparsan bu tagler calısır ayrıca. baya ayrıntılı bi instagram acıklaması oldu. oh, kafamiz guzelce simdi basti. valla iyi oldu sag ol var ol. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 instagram kaldırılsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 BOOBSTAGRAMLA KALDIRDIM BİLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar