Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

walking dead: road to survival oynuyorum

telefondan, onda baya olaylar gelişiyor. en son dwight negan'dan ayrılıp kendi bir ekip kurdu, karşı geldi filan oyunun hikayesinde. oyun online ama içinde ayrıca bir hikaye akıyor. spo ise bunlar yanmışım ben :d

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

telefondan, onda baya olaylar gelişiyor. en son dwight negan'dan ayrılıp kendi bir ekip kurdu, karşı geldi filan oyunun hikayesinde. oyun online ama içinde ayrıca bir hikaye akıyor. spo ise bunlar yanmışım ben :d

Ben de! Hangi server. Lowndese gel. :) Serverın top3 guildindeyim.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

BiTcH_oFBaT said:

Ben de! Hangi server. Lowndese gel. :) Serverın top3 guildindeyim.

quitman'dayım. totalde 56.yım :) bizim faction 4.-5. seviyesinde, bazen 6 filan. bu ikinci acc'mdi, ilkini salladım ama o da dediğin yerde değil. gelsem de zaten sıfırlanarak geliyorum.
Mesaj tarihi:

e12 spo-ish

Ve gene koskoca filler bir bölüm. Neden şu loot olayına yarım bölüm harcayıp diğer yarımında da hikayeye devam etmiyorlar. Her defasında aynı şey upuzun gereksiz diyaloglar ve sonlara doğru iki walker action the end...

Mesaj tarihi:

ulan 2 günde 63 ağır silah bulabiliyorsunuz. kalkın gidin ulan negan'nın semtinden çıkın. koca ülkede yaşayacak yer bulamadılar bütün communityler göt göte yaşıyor. hadi kingdom baya büyük kalabalık vs. hop diyince gidemezler düzen var. e sizin bi bokunuz yok zaten. negan'ı öldürecekler bu sefer başka bir negan çıkacak.

Mesaj tarihi:
o açıdan fear the walking dead daha güzel zaten. devamlı hareket halindeler. bunlar çömdükleri yeri ölseler bırakmıyorlar.
Mesaj tarihi:

son sahne

en son görünen kişi darly mi şimdi? kızların o kadar sürede gittiği yere 2 saatte mi gitti?

fantastik yorumum o kişinin dwight olması. oyunda negan'a karı örgütlenyiordu çünkü :)

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...