toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 rick de once parantez bacaklarini duzeltsin, duz yuruyemiyo sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 http://ew.com/tv/2017/02/22/walking-dead-t-shirt-racist/ #justsjwthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 episode 11 spo. O nasıl bir turşu ısırmaktır lan izlerken aş erdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Eugene Yucin nasıl bir nerd ya. Hatun elini bacağa atınca geri falan çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 bokum gibi bir bölüm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 soru rahip o yeni grupla nasıl tanışıyor da ricklerin grubuyla tanıştırıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 abi nasıl izliyorsunuz dizileri şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 walking dead: road to survival oynuyorum telefondan, onda baya olaylar gelişiyor. en son dwight negan'dan ayrılıp kendi bir ekip kurdu, karşı geldi filan oyunun hikayesinde. oyun online ama içinde ayrıca bir hikaye akıyor. spo ise bunlar yanmışım ben :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 BiTcH_oFBaT said: walking dead: road to survival oynuyorum telefondan, onda baya olaylar gelişiyor. en son dwight negan'dan ayrılıp kendi bir ekip kurdu, karşı geldi filan oyunun hikayesinde. oyun online ama içinde ayrıca bir hikaye akıyor. spo ise bunlar yanmışım ben :d Ben de! Hangi server. Lowndese gel. :) Serverın top3 guildindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 DA2019 said: BiTcH_oFBaT said: walking dead: road to survival oynuyorum telefondan, onda baya olaylar gelişiyor. en son dwight negan'dan ayrılıp kendi bir ekip kurdu, karşı geldi filan oyunun hikayesinde. oyun online ama içinde ayrıca bir hikaye akıyor. spo ise bunlar yanmışım ben :d Ben de! Hangi server. Lowndese gel. :) Serverın top3 guildindeyim. quitman'dayım. totalde 56.yım :) bizim faction 4.-5. seviyesinde, bazen 6 filan. bu ikinci acc'mdi, ilkini salladım ama o da dediğin yerde değil. gelsem de zaten sıfırlanarak geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 e12 spo-ish Ve gene koskoca filler bir bölüm. Neden şu loot olayına yarım bölüm harcayıp diğer yarımında da hikayeye devam etmiyorlar. Her defasında aynı şey upuzun gereksiz diyaloglar ve sonlara doğru iki walker action the end... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ulan 2 günde 63 ağır silah bulabiliyorsunuz. kalkın gidin ulan negan'nın semtinden çıkın. koca ülkede yaşayacak yer bulamadılar bütün communityler göt göte yaşıyor. hadi kingdom baya büyük kalabalık vs. hop diyince gidemezler düzen var. e sizin bi bokunuz yok zaten. negan'ı öldürecekler bu sefer başka bir negan çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 T-Dog Yemin ederim gruptaki en akıllı adam T-Dog'du onu da saçma sapan harcadılar. Adam bas bas bağırdı denize doğru sürelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 o açıdan fear the walking dead daha güzel zaten. devamlı hareket halindeler. bunlar çömdükleri yeri ölseler bırakmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 7.13 baya bayık bir bölüm. İzlemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bu sezon ilk bölüm harici hep bayıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 http://youtu.be/pRZD1Typqnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Ne zaman bitecek şu filler bölümler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 son sahne en son görünen kişi darly mi şimdi? kızların o kadar sürede gittiği yere 2 saatte mi gitti? fantastik yorumum o kişinin dwight olması. oyunda negan'a karı örgütlenyiordu çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ben daryl sanmistim ama simdi tekrar izledim bariz dwight ahah. zaten crossbow da ondaydi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 arcane said: ben daryl sanmistim ama simdi tekrar izledim bariz dwight ahah. zaten crossbow da ondaydi di mi? aydınlanmanı sağladım sanırsam dashdas evet onda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Çok net Dwight. Ama Dwight zaten destek olacak, Negan aleyhine yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Pazartesi sezon finali ve ilk bölüm hariç bir tane düzgün bölüm yoktu. Ekim'e kadar bekleyeceğiz bir de. Sezon arası çok izleyici kaybedecekler çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ilk bölümün ekmeğini tüm sezon yediler baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ne zaman biticek bu dizi çok saçmaladılar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar