DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Gösteriyor abi, tekrar izle sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Beşinci bölüm de çok iyiydi bence. Sanırım artık sık sık Rick'siz bölüm görücez, side questler üzerinden gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 DA2019 said: Gösteriyor abi, tekrar izle sonunu. abi dalga mı geçiyosunuz? spo 3'de gözükmüyor, daryl en son "come on out" diyor ekran kararıyor. 4'de zaten sedyede geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Kafam karışık :S Eve gidince izlicem, ben mi yanlış hatırlıyorum? Daryllin arkasından Beth çıkıyor, herkes Carol'ı beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Hay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 E03e sonuna cevaben DA2019 said: Uyuklayarak mı seyrettim anlamadım. Ben Beth diye hatırlıyorum. O diilse zenci elemandır, Beth hastanede tutsak falan dicek. :P Spoya alayım da seyretmeyen vardır belki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Abrahamla Rick yumruklaşsa kim alır sizce? Governor dövmüştü çok fena ama şu boyundan ısırık hareketiyle Rick level atlamıştır. Ben parayı abrahama basarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 önce eugene'e sorar, kuponu ona göre yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 DA2019 said: S05E03 Uyuklayarak mı seyrettim anlamadım. Ben Beth diye hatırlıyorum. O diilse zenci elemandır, Beth hastanede tutsak falan dicek. :P hahah abi şüpheye düşürdünüz demin açıp baktım S0503 herhalde bir yerde bayıltıyorlar beth'i :) ama sonda ekran kararıyor, creditler başlıyor. kimse gözükmüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 S5E5 Yuh çektirdi bölüm. Çok iyiydi. Kızıl eleman kafayı yedi. Bilim adamı değilim ne demek lan biz ne için emek verdik!????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Lan saçma sapan gidiyordu bölüm ensonunda yine birden çaktı climax i herifler ya sonu tamamen bölümü kurtardı lan bence öldürcek kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Sırf bu dizi de lost gibi nasıl saçmalıcak görmek için izliyorum.Boş boş bölümler bakalım ne çıkacak sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Yok abi inan bana boş değil. çizgi romandan spoiler Eugene main karakterlerden biri olacak ve ÖNEMLİ etkisi olacak gelişmelere. Onu hazırlamak için gerekli bu bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bende sıkıldım kızılın hikayesini izlerken özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 arcane said: önce eugene'e sorar, kuponu ona göre yaparım. lmao bölüm iyiydi de buradan bir andaval spoilerı basmıştı maalesef unutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 "ben çizgiromanını okudum o aslında öyle değil!11" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 çalışan link versenize lütfen benim bulduğum linkler hep rusça bir şeyler diyor, çalıştıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 s05e06 promo 00:20-00:21 arası bi araç içindeler, camında düz haç var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 http://www.aceshowbiz.com/images/news/the-walking-dead-sgt-abraham-ford-for-next-week-s-episode.jpg http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2014/02/walking-dead-640x357.png http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/68/cd/68cdccf4aee6a3ae6b535b4c87b23625.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/22/f0/52/22f052dbba2db602afaf6cc6b02aa9ae.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 sostizm said: Abrahamla Rick yumruklaşsa kim alır sizce? Governor dövmüştü çok fena ama şu boyundan ısırık hareketiyle Rick level atlamıştır. Ben parayı abrahama basarım ama. normalde abraham yer bitirir ricki. ama baş rolde rick olduğu için, bu dizinin adı da geym of tırons olmadığı için rick bir yolunu bulur, abrahamı alteder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 5.bölüm Şu Abraham ve yujiin çok itici karakterler, umarım yakında ölürler. Abraham'ın gerizekalı olduğunu biliyorduk da bu kadarını beklemiyordum yani. Körü körüne herifin bir lafıyla dolanıp durmuş meğer, ben de ordudan görevle atadılar işin bir resmiyeti ciddiyeti kesinliği var sanıyordum. Çok ilginç oldu bu olay haha. Milletin de Abraham'ın attığı dayağı durdurması ayrı sinir bozucu, bırakın gebertsin artık. O herif yüzünden neler çekmişssiniz, ilk önce Meg ve Glenn'in dövmesi lazım gruplarından ayrıldılar onun bokuna. Ölüme terketmelik karakter işte, bırak dövsün. Bakalım ne yapacaklar bundan sonra. Meg ve Glenn geri dönerler her türlü diye düşünüyorum. Gerçi şimdi Beth Carol ikilisine döner hikaye kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 KuddusiMavra said: çalışan link versenize lütfen benim bulduğum linkler hep rusça bir şeyler diyor, çalıştıramıyorum ulan içinizde bir tane adam çıkıp da link vermedi. yaralı parmağa işemeyen nesil sizi. neyse ki FX var da, az önce izledim B)- vermeyin lan bu saatten sonra link mink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 aaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 neyi satın alacağım? dalga mı geçiyon gözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar