Litminov Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Birde yön hatası yapmışlar o bölümde.. Yabancı kaynaklara baktım ancak pek bilgi bulamadım. https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/s480x480/574457_368025743305314_1097115645_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Ee yapsınlar nolucak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bütün işimiz bitti hacıabinin dövmesi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 üfff bunlar deodorant bulamıyorladır şimdi. koltuk altları kokuyordur hep pis pis... ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bulurlar niye bulamasınlar ki. En kolay bulunucak şey herkes yemek peşinde koşuyor deodorantlar parfümler kimsenin aklına gelmemiştir muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://comicbook.com/blog/2013/02/17/the-walking-dead-what-are-daryls-tattoos/ Merak edenler buradan bakabilir. Walking Dead'in yeni çıkan oyununda ise Darryl babası ve amcasıyla birlikte kasabadan ayrılarak Merle'ü (hapiste) bulmaya çalışıyor. Zevkli oyun olmuş TWD severlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 zeper said: belki cure buldular??? onca supersonik arastirma merkezi bulamadi da bunlar mi bulacak yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 o milton denilen adam bayağı işin psikolojisini inceliyordu müzikler falan,belli mi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cure buluncaksa hikayede ancak son sezonda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Sezon finalinden bir bölüm önce pek çok süpriz dolu bir bölüm gene... Daha kimse izlemeden spoiler içinde olsa da yazmayacağım hiçbirşey. Spartaküste çok pis spoiler yedim sezar mezar kimse takmamış izlemeyenleri... Şunları söyleyebilirim sanırım, sezon finali buradaki pek çok kişinin tahmin ettiği gibi olacak, o belli oldu. Darryl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Üzüldüm valla sonuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 spoiler 15. bölüm. 25 mart Ya Merl'ü tam sevmeye başldım,öldürdüler dahası zombi yaptılar..Daryl ya çok kötü oldu...Michonne bile Merl'ün içindeki iyiyi gördü,MErl'ün kendisi göremedi bi!!ne gerek vardı acaba kendini böyle yem etmesinin...kahraman gibi ölmesinin??? gelecek bölüme savaş varr diycem ama 2 haftadan fazladır her bölüme savaş var diyorum bir atraksyon olmuyor.emin olamadım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 en iyi bölümüydü çok net söyleyebilirim. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 aradan sonraki en güzel bölümdü evet.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 zeper said: spoiler 15. bölüm. 25 mart Ya Merl'ü tam sevmeye başldım,öldürdüler dahası zombi yaptılar..Daryl ya çok kötü oldu...Michonne bile Merl'ün içindeki iyiyi gördü,MErl'ün kendisi göremedi bi!!ne gerek vardı acaba kendini böyle yem etmesinin...kahraman gibi ölmesinin??? gelecek bölüme savaş varr diycem ama 2 haftadan fazladır her bölüme savaş var diyorum bir atraksyon olmuyor.emin olamadım o yüzden. arabesk yaşam tarzı. alayına isyan dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 15 o stratejiyi hep beraber yapsalar dağıtırlardı ama işte adam hep bodos hep bodos, bodos gitti. iyi bölümdü ama. good night bitter prince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 geçen haftaya göre imba bölümdü haftaya dramayı kısarsalar aksiyon var yoksa 2 saat kaçalım mı savaşalım mı goy goyu izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bu hafta yastan çıkamayacağız anlaşıldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi aşırı uzattılar sezonu ya her bölüm haftaya savaş var diye diye finale geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 lan ahah ilk sezondan sonra izlemediydim ben, dun tvde rastladim, catida biraktiklari herif geri gelmis ya la asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 çifçinin kızı dıiınd bir şey kaçırmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 darly net governorın dişine dişine vurcak. hatta medieval bile gidebilir ha size bi de kötü haberim var o sarışın ördek şimdi bi de kendine işkence edildi diye ukalalık + emoluk + depresiflik karışım hiç çekilmez bir karakter olacak söylemedi demeyin. hatta govna sevdikleri birini öldürürse hepsi benim suçumdu falan diye en az 10 bölüm depresyonunu izleriz net, battaniyeye sarılıp elinde kahveyle takılır herşeye saçma saçma yorumlar yapar falan. ıyyy kanım dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 spoya cevap evet de o kadar da değil,orda ne tarz bir işkenceye maruz kaldı bilmiyoruz işkenceden sonra sanmıyorum o ergen tripleri olsun, aslında işkenceye maruz kalmamış olabilir???yüzü gözü kan revan içindeydi ama o bir önceki bölümün boğuşmasından da kaynaklı olabilir.Governor bence Andrea'yı korkutmak veya yem etmek için kullanacak ondan orda tutuyor, ****hee ama eğer durum buysa yani işkence yoksa, o zaman o dediğin 10 bölümlük Andrea draması olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi koydu be. favori karakterim okçu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 andreaya tam ağır bi işkence yapcakken kurtarcaklar bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar