BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 meğersem burger king'in sosları ortadan yokolmuş. unilever'in tesislerini su basmış. adamcağızlar da ne yapsınlar mecburen değişik sosları gönderemez olmuşlar. lan hiç derdimiz yokmuş meğer. geçmişteki refah dolu günlerimizi bir daha görebilecek miyiz acaba? http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22020499.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 banlayin arkadasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yok lan adamın sağlam sinema bilgisi var kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://www.droidforums.net/forum/attachments/df-contests/56617d1349129268t-droidforums-net-theme-themer-contest-winner-happy-crying-face-tumblr-meme.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 iyy burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://i3.ytimg.com/vi/vN2WzQzxuoA/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 burger king'e gitmeyeli kaç ay oldu acaba esnaf lokantalarını keşfedip alıştığımdan beri adımımı atmıyorum geçen mcdonalds'da geçmişimi yad edeyim dedim çok iğrenç geldi nerde ezogelin çorbaları patlıcan kızartmalar musakkalar macarkebabı pilav üstü kuru nerde tuzdan yapılmış patates ile ufacık hamburgerimsi bileşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 2 haftadır steakhouse cekiyor canım. her gun yemek sepetine girip soslar geldi mi diye kontrol ediyorum. şeyim şişti lan çok canım çekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sağolsunlar bir siparişi 1,5 satte getirip bizi açlıktan ölüme terketiklerinden bir kaç aydır BK den yemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 BabacumMostors said: sağolsunlar bir siparişi 1,5 satte getirip bizi açlıktan ölüme terketiklerinden bir kaç aydır BK den yemiyorum şimdi burger kingden aradılar geri dönsün tülay diye yalvardılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 butcha, timboo, burger house, mickey's varken burger king'in yanına yaklaşmak niye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 karışık-kebap.jpg bursa-iskender.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 first world problems hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 haberde yorumlar harika ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Olm bende diyorum bu soslar nerde. Yakında barbekü de biter şimdi offff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bazen veranda da sigara içerken sossuz bir dünya hayal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Güner DEVLET 11/27/2012 12:49 Eşimle Burger King'i tercih etmemizin sebebi Calve sarımsaklı mayonezdi. Hatta eve bile alıyordum ama aylardır hiç bir markette yok. Ayrıca Calve'yi bile aradım üretim yok dediler. Forever Mc Donald's! Hem istediğin sos var hem de ücretsiz! adam telemarketing reklamından fırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ballı hardal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 first world falan değil. burger yiyen insan özenti 3. dünya ülkesi insanıdır. ya gurme burger yesin ya da esnaf lokantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 burger king yok lan. AMA DÜNYANIN EN BÜYÜK KFC'Sİ BİZDE!!!!2 http://www.latitudenews.com/story/the-worlds-biggest-kfc-is-in-azerbaijan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 trende sican cocuk da enteresanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 senko said: butcha, timboo, burger house, mickey's varken burger king'in yanına yaklaşmak niye... abi The Bigos'u da dene bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 dendim ya denemez oluruyum :) bi günaydın kaldı sanırım ankara da deneyemediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 numnum var bide ne gereksiz yere pahalı abi.gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 CthuLhu said: http://i3.ytimg.com/vi/vN2WzQzxuoA/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar