Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://www.pcgamer.com/2012/11/23/ted (Şimdi işyerinde gaming siteleri vs açılmıyor google da link buydu burada olmalı yani evet) Burada açıklamışlar FPS nasıl geliştirir beynimizi, dikkat dağınıklığı yarattığı ve gözlerimizi bozduğu neden yalandır fln diye. Viral değil diye düşünüyorum ama viralse söyleyin ben de saf saf çevreme haklılığımı haykırmayayım Edit; Açıklayan abla "daphne bavelier" diye biri Edit2; Evet link direk haberin kendisine imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Hüsrana uğradım. Ama kadın bildiğin bu konularda çalışan biri. Ne bileyim, http://neurocenter.unige.ch/groups/bavelier.php http://cms.unige.ch/fapse/people/bavelier/ fln vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ama ted virali uzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Abi o ne demek :) Şunu cevapla da rahat edeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yok lan bilmiyorum salladim ama bence pc ve televizyon dikkat daginikligini baya arttiriyor ama multitaskingi arttiriyor. bunu diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Şimdi sen viral dedin ya. gittim işim yok gibi google ladım. kadının videoda anlattıklarını anlattığı bildiğin yayınlanmış yazıları dökümanları vs var. Pek viral gibi gelmedi bana. İçimdeki gamer'ı üzmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 buraya gelmissin. kac bin mesaj atmissin. hala burdasin. FPS bildigin beyin hücrelerini öldürüyor kardes. üzücü ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Hücre öldürmüyor demiyorlar ki. dikkat eksikliğine ve görmede kötüleşmeye sebep olmuyor aksine bunları enhance ediyor diyorlar. Hem ayrıca adamlar bilimsel olarak araştırdık deney gruplarıyla testler yaptık diyor. E şimdi ben "e o zaman dedikleri doğru olabilir" derim. Ha biri kalkıp da, "yahu sallamasın o kadın, buyrun işte biz de araştırdık, oyun oynayan grup beyin hücreleri yanmış, gözlüklü, dikkatini toparlayamayan tiplerden oluşuyor aha da sonuç" derse o zaman oturup o sonuçları da okumak gerekmez mi :) Neyse. Edit; ayrıca videoda da diyor, "oynamak ile aşırı oynamak arasında fark var, aşırıya kaçmamak lazım" Biz abartıyoruz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Seele said: buraya gelmissin. kac bin mesaj atmissin. hala burdasin. FPS bildigin beyin hücrelerini öldürüyor kardes. üzücü ama öyle. fps değil dota 2 öldürüyor, insanları kandırmayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fps oynayan adamda beyin ne arar Yeterli tespit için random bi internet kafeye gidin bık bık susmayan 14-55 yas skalasında bağıran ayıların hepsi fps oynar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi birakin bunlari bos isler ya.oyununu oyna gec, bi kulp bulmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fin said: Fps oynayan adamda beyin ne arar Yeterli tespit için random bi internet kafeye gidin bık bık susmayan 14-55 yas skalasında bağıran ayıların hepsi fps oynar asdf böyle saçma genellemeler yapanların da ne içtiğini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fin said: Fps oynayan adamda beyin ne arar Yeterli tespit için random bi internet kafeye gidin bık bık susmayan 14-55 yas skalasında bağıran ayıların hepsi fps oynar asdf daha ziyade dota 2, fifa 12 felan oynuyor o tipler. fps oynamak daha yetenek ve zeka istediği için zor kafelerde quake oynayan unreal oynayan battlefield oynayan adamlar görmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Internet cafeye takılanlara bakarak, belli bir tür oynayan bir grup konusunda yeterli fikir sahibi olunacağını düşünen birine laf anlatmaya kasmak bile gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ilk sayfadan başlamış saçma genellemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bone dota2'ye yetemedin galiba, bu kadar karaladığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bone said: Fin said: Fps oynayan adamda beyin ne arar Yeterli tespit için random bi internet kafeye gidin bık bık susmayan 14-55 yas skalasında bağıran ayıların hepsi fps oynar asdf daha ziyade dota 2, fifa 12 felan oynuyor o tipler. fps oynamak daha yetenek ve zeka istediği için zor kafelerde quake oynayan unreal oynayan battlefield oynayan adamlar görmen. naptın fifa mı beyinsiz oyunu?oy oy oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 22 kişinin aynı top peşinde koştuğu bi oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 pardon, 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Kaleciler niye koşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bone fifa da ortasahayı geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 zeka gerekmiyor, o yüzden geçemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tamam mantık olarak saçma bişey futbol herkes kabul eder de beyinsiz bişey değil yani onu oynamak, yönetmek , hamleleri kafanda kurmak vs. sonuçta bodoslama dümdüz koşup şuta basınca gol oluyor gibi bir şey yok oyunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fin said: Kaleciler niye koşsun ben de onu diyorum, niye koşsunlar, terleyip hasta olacaklar sonra, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar