Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 samaella said: Çenemi aşağıya indirince sağ arka kaburganın altındaki kas gerilip acıyor ya. Sabah kalktığımda da orası tutuk kalkıyorum nedendir acep ? aynısı kaynımda vardı öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Perfectionist said: Size yazanda kabahat amk. Debelenin durun oldugunuz yerde. Ben ciddi diyorum abi. Beni aynı kefeye koyma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Spor sonrası iyi esnemiyorsundur ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 noyzura napacan gıcık olduğun adamlaramı saplıcan sakın kullanma ne gerek var beyaz maymun olucan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: Perfectionist said: Size yazanda kabahat amk. Debelenin durun oldugunuz yerde. perfect cidden fiyatları merak ediyorum . Adama pancar gibi vücudun var de sonra soru sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kanuni said: Noyzura said: Perfectionist said: Size yazanda kabahat amk. Debelenin durun oldugunuz yerde. perfect cidden fiyatları merak ediyorum . Adama pancar gibi vücudun var de sonra soru sor :) yok ya spor salonumda antrenör çok pahalı falan filan bi kür 750 civarıda bi kürlede bitmiyor her kas bölgene ayrı yaptırman gerekiyor falan anlatıyordu. bilgi sahibi olmak için sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Wolas said: noyzura napacan gıcık olduğun adamlaramı saplıcan sakın kullanma ne gerek var beyaz maymun olucan sonra :) yok moruk ben agility herosuyum zaten ne işim olur streoidle ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: Kanuni said: Noyzura said: Perfectionist said: Size yazanda kabahat amk. Debelenin durun oldugunuz yerde. perfect cidden fiyatları merak ediyorum . Adama pancar gibi vücudun var de sonra soru sor :) yok ya spor salonumda antrenör çok pahalı falan filan bi kür 750 civarıda bi kürlede bitmiyor her kas bölgene ayrı yaptırman gerekiyor falan anlatıyordu. bilgi sahibi olmak için sordum. OHAHAHAHAHAHA AMAN DIYIM KAC O ADAMDAN popodan vuruyosun abi belli bi noktaya inject edeyim dersen sıkıntı iyice artıyo aman diyim hiç girme bu işlere bence fiyat steroide göre değişirde 600 tl civarı alanlar var bi kür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ya bi aydır depresif takılıp dondurma yiyordum sporuda bırakmıştım . şimdi sanırım alsancakta sportz club 232'ye kaydımı yaptırıp bütün aktivitelerine girip yağ yakıcam. tek isteğim tamamen define olmak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kollarım 34.5 olmuş oh yea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: ya bi aydır depresif takılıp dondurma yiyordum sporuda bırakmıştım . şimdi sanırım alsancakta sportz club 232'ye kaydımı yaptırıp bütün aktivitelerine girip yağ yakıcam. tek isteğim tamamen define olmak artık. o gün konuştuk o kadar motive edemedim mi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Jaegerjaquez said: Noyzura said: ya bi aydır depresif takılıp dondurma yiyordum sporuda bırakmıştım . şimdi sanırım alsancakta sportz club 232'ye kaydımı yaptırıp bütün aktivitelerine girip yağ yakıcam. tek isteğim tamamen define olmak artık. o gün konuştuk o kadar motive edemedim mi =( ettin ama eşofmanımın üstünden şeyim çok belli oluyor diye iki tane don giy denilen spor salonuna gidesim gelmedi. birde max 20 kiloluk dambıllar var orada ve 20kgler bana hafif gelmeye başladı zaten diğer aletlerdede hemen hemen max kilolara ulaştım. geçen hafta yaptığım işten alsancaktaki spor salonua para yerine 3 aylık kayıt bağladım ama gidip kayıdımı yaptırmadım yarın yaptırsam iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Adamın hem penisi pantullara sığmıyor, hem salonun ağırlıkları kaslarına yetmiyor. Bu nasıl bi alfalık yarebbim koru bizi şerrinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adam cidden deli etti beni ya. eşofmanından şeyin belli oluyor diye. şaka yapıyor sandım takmadım sonra koşu bandında patates bi teyze "kulak misafiri oldum ama bazı insanlar gerçekten rahatsız olabilir " dedi . bende rahatsız olan şeyime bakmasın o zaman. büyük göğüslü bi kadın gelse göğüslerini mi sarmalıcak belli olmasın diye? falan sordum. Sonra eve geldim durumla ilgili testis geçtim facebookda. antrenörüm geldi altına yazdı "şeyini belli etmek istiyorsan başka salona gideceksin oraya benim karım da geliyor yarın al paranı çek git bi daha da gelme" dedi . salonun diğer ortağı aradı sabah kusuruna bakma onun diye gel kafana göre istediğin gibi sen falan. ertesi gün gittim şeyime takmış herif vardı. eşofmanımın kumaşı ince diye "yine mi bunu giydin alamamam seni böyle" dedi. "almıyorsan o zaman paramı iade edicen" dedim. Bu başladı üyeliğimin bitmesine kaç gün kalmış falan gün hesabı yapıyor. dedim "öyle facebookta posta koyuyorsan al paranı bi daha gelme diye bana şimdi burada öyle gün hesabı yapamazsın paramın hepsini iade edersin ya da ay sonuna kadar beklersin gitmiyorum hiç bi yere " dedim. "Neden yokuşa sürüyorsun işleri ? " dedi . dedim ben hangi eşofmanımı giyersem giyeyim belli oluyor dalga ona yapacak bir çözüm yok millete söyleceksin kim rahatsız oluyorsa bakmayacak " dedim. O da "rahatsız olan 1 değil 2 değil 3 değil 5-6 kişinin dikkatini çekmiş bana söylüyorlar" falan. ertesi gün gittim böyle kumaş paltolon gibi içinde rahat edemediğim bir eşofmanımı giydim ama tam penisimin denk geldiği kısma nazar boncuğu taktım. ay sonuna kadarda bir hafta şeyimde nazar boncuğu antreman yaptım. madem o kadar şeyime bakılıyor nazar değmesin falan. sonra ay bitti malum benim duygusal sorunlarım oldu öyle iş güç koşturmaca dondurma derken gitmedim spora. ama acil başlamam lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi deadlift yaparken iltihap kapmistim ben boncuktan dikkat et sakata gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi sen biraz ruh hastasısın sanırım. nazar boncuğu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sparkcaster said: abi sen biraz ruh hastasısın sanırım. nazar boncuğu ne ya eşofmanından şeyin belli oluyor ne demek ya ? spor yapmaya gidiyorum kadınlar taytla maytla geliyor kimsenin orasına burasına bakmıyorum. iki ortağı vardı spor salonunun birisi taktı işte bana testis geçme amaçlı olarak taktım nazar boncuğunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Fly said: abi deadlift yaparken iltihap kapmistim ben boncuktan dikkat et sakata gelme yaw eşofmanımın önüne taktım , etime takmadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Fotoğrafını çek de forumun tepesine koysunlar 1 ay, ne şeymiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 seagle bile gelmiş başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 SeaGle said: Fotoğrafını çek de forumun tepesine koysunlar 1 ay, ne şeymiş arkadaş. komik geliyor bana yıllarca nü modellik yaptım sorun olmuyor eşofmanla spora gitmem sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ya nü modellik falan işin ayrı konusu da, orası spor salonu ve herkesin vücut hatları belli olabilir. Dediğin gibi büyük göğüslü bi kadının da göğüsleri belli oluyordur, tabi amcamın hoşuna gittiği için ses çıkarmaz ona. Gitmeyin abi öyle apaçi salonlara. Para kazandırıyosunuz sonra bişey sanıyorlar kendilerini. Havuzda bile yaşamıyoruz biz öyle şeyler. Slip mayo ile gelen falan var, yarışmaya hazırlanan ufaklıkların anneleri fln oluyor tirübünde. Kimse "arkadaş slip mayo giyme" demiyo giyenlere. Ki ıslak kumaş daha berbat bi durum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi sende az daha toparlayan bi don giyseymişsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar