samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Killer said: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/487814_573696459309738_1541563425_n.jpg Shredded as fuck bu işte tiksinç gözüküyor sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Black-ice said: şu basic ihtiyacını çıkarır. yukarda demiş perfect, işte kilonun katlarına göre hesaplanıyor genel olarak. http://www.bodybuilding.com/fun/macronutrients_calculator.htm bu çok düz hesap. 80kg 215 gr protein. fix mu bu yani ayrıca set arasında 2 dk çok. son sete girerken belki ya da hareketler arası. 5 set desen 8dk aralar hareketi de 30 40 10 dakika toplam.. hmm böyle bakınca çok gelmedi. 5 hareket yapsan 50dk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=540436185996645&set=a.501191893254408.118369.501190386587892&type=1&ref=nf benim sakatlığım bu arada. doktor tandıığı falan olan varsa sorabilirse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 tendonmu kayıyo ? tıklıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 tıkllıyo da esas olay kıkırdakta işte zarar görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hmm benimkide tıklıyo, fizyoterapist kuzene sordydum güçlenince geçer dedi ama geçtiği yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 senin kuzen fake miş şu kıkırdak inflomasyonunu sorsana bi açıp hayra geç asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Fly, squat deadlift yap. Senin kalcan yagli oldugun icin sekilsiz ve kalin. Cok kasli oldugu icin degil. Ille cok agir girmen sart degil ama yap yani. Ozellikle squat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Killer said: Black-ice said: şu basic ihtiyacını çıkarır. yukarda demiş perfect, işte kilonun katlarına göre hesaplanıyor genel olarak. http://www.bodybuilding.com/fun/macronutrients_calculator.htm bu çok düz hesap. 80kg 215 gr protein. fix mu bu yani ayrıca set arasında 2 dk çok. son sete girerken belki ya da hareketler arası. 5 set desen 8dk aralar hareketi de 30 40 10 dakika toplam.. hmm böyle bakınca çok gelmedi. 5 hareket yapsan 50dk işte http://www.muscleandstrength.com/workouts/ex-hardgainer-workout-eating-plan.html şuradaki abi öyle önermiş. bir kaç yer de daha okumuştum o yüzden öyle kabul ettim. sebebini de şöyle açıklıyorlar, hardgainerlara çok ağırlık az tekrar veriyorlar setlerde 6 gibi falan. o yüzden dinlenmeyi uzun tutup 6sını da sağlam çıkarmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 evde her gün 15 dakka çalışma gibi bir çözüm bulmayı düşünüyorum geçici. belki simetrik, dengeli bir vücut yapamam ama hiç yoktan iyidir. şu aralar ne zaman ne param yeter bi salona yazılmaya. mahalle salonu da MAC ten sonra zorlar. ağırlık da yok evde. şantiyeye taşınırsam oraya ağırlık da alabilirim, çimento çuvalı gibi şeylerle de takılabilirim. @Fly ve Perfectionist fly kıçını büyütmek istemiyosa bırak çalışmasın. ben de istiyorum squat olmadan olmaz demeyi de elitistliği bırakmaya çalışıyorum. kıçı hakkaten büyük de olabilir, görmeden bir şey diyemeyiz. bu hususta bacağı ne kadar çalışmayı, nerelerine yüklenmeyi, komple vücutta nerelere özellikle yüklenmeyi, nereleri maintainance da bırakmayı istediğini öğrenmek lazım. bir de sakatlıklarını, kaldırabildiği ağırlıkları, favori rep range ini ve hareketlerini. hatta haftada kaç gün gidebildiğini de öğrenirsek perfect cut bi program yazıveririz sdfs ingilizce karıştırdığım için de kusura bakmayın ingilizce konusuyorum deminden beri ha bi de perfectin de seveceği bir cevabım var tabi: front squat yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SEQ8jyvmYtw istanbuldakiler benle gitmek için randevusun alsın dkfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 @tili evde takılırsın ağırlıksız bi süre. endurance kas evde bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Front squat yapsin da onda da kalca calisiyor yine? Neyse bilemedim. Hardcore kafadaym bu iste bir suredir. Belki tavsiye verirken elitist tinlamistir ne bilym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 çalışyor da back squat kadar hipertrofi yapmıycaktır. elitist derken yanlış kelime seçmiş olabilirim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Front squat öyle kolay bir hareket değil yalnız. Ben back de 110 5 tekrar görebilirken Front da 70 i ancak 4-5 tekrar görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 tiLi said: çalışyor da back squat kadar hipertrofi yapmıycaktır. elitist derken yanlış kelime seçmiş olabilirim pardon Yok olm terslemek icin demedim. Hakikaten boyle herkese shut up and squat gibi tavsiye veriyoruz oyle anlasiliyor belki disardan bakinca ne biliym. Front squat yaparken normal squat kilosuna girmek zor. Ben 80kg falan anca giriyorum. Normal squatta 4-5 rep 130-140 zorlarim. Bar sirtta olunca ekstra guven geliyor. Oyle bogaza baski yapiyor habire cins biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 1) Göğüs kafesi için sakıncalı değil mi ? 2) Geçen simit meyşında birini gördüm ayakları öndeydi, vücut 30 derece arkaya yatık şekilde sırtından yapıyordu. O ne squat oluyor ? 3) simit meyşında deadlift olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 1- bisey olmaz 2- mal squat olabilir. Smith yapilcaksa ayaklar ondeyse bel hep duz olmali. Duvara yasli gibi 3- olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.fstacademy.com/wp-content/uploads/2013/01/single-leg-squat-pistol-squat.jpg pistol yapmaya calısın coook cok iyi calıstırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 samaella said: 1) Göğüs kafesi için sakıncalı değil mi ? 2) Geçen simit meyşında birini gördüm ayakları öndeydi, vücut 30 derece arkaya yatık şekilde sırtından yapıyordu. O ne squat oluyor ? 3) simit meyşında deadlift olur mu ? 3 için no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Kas yaptikca millet yumusuyormu ne.. Nedir bu postlarin kibarligi saygi sevgi seviyesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 NO FAGS PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HE_1dW6Nl00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Adı paticik olan bi forumda kaslı ve çıplak erkekler üzerinden dönen bi sporu tartışırken no fags? Panpa sen yanlış yere gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hacıt sanki ilk defa görüyosun beni dsfsd no fags ianlaYAN ANLADI AGAM NP pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar