Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Keko beach body workout: Gogus - 2 3 bench prez. Kaldiramiycagin kiloyu koyup cogunu tependeki elemana kaldirtarak Biseps - 8 hareket her biri 4 set. Bilinen tum egzersizler yapilacak! Ozellikle barbell curl de bel vur Triseps - asla calisma Abs - geberene kadar. Infinite rep range Sirt - set aralarinda maymun tipi barfiks yeter Legs - asla ve asla Omuz - havuzda denizde yzunce gelisir salla Bu kafa yapisi ile kolu kivrilmis tshirt vucudu 3 ayda garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Protein tozu böbrekleri yorduğu için ilerde çok büyük sorunlar çıkartır ondan dolayı ilaç vs. kullanmadan 2-3 sene yapmak en doğrusu ama şişme merakı yüzünden güme gidebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 iğnesiz olmaz aga bi de jelibon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bicepste çok büyük sıkıntı var. sadece dumbell curl çalışabiliyorum. barlı hiçbir hareketi yapamıyorum. ön kol tam ortadan daha önce sakatlanmıştım. aşırı ağrıyor. alternatifim var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Oguzhan06 said: Protein tozu böbrekleri yorduğu için ilerde çok büyük sorunlar çıkartır ondan dolayı ilaç vs. kullanmadan 2-3 sene yapmak en doğrusu ama şişme merakı yüzünden güme gidebilirsiniz. Yasin kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Arma, onkolu ise katmadan biseps ve sirt calismak cok zor. Iyice gecene kadar cok zorlama istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 İlaç haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Perfectionist said: Arma, onkolu ise katmadan biseps ve sirt calismak cok zor. Iyice gecene kadar cok zorlama istersen? 2 aydır falan iyiydi ama 2 haftadır berbat durumdayım. bırakayım mı hafif mi çalışayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Oguzhan06 said: Protein tozu böbrekleri yorduğu için ilerde çok büyük sorunlar çıkartır ondan dolayı ilaç vs. kullanmadan 2-3 sene yapmak en doğrusu ama şişme merakı yüzünden güme gidebilirsiniz. ben de diyorum böbrekler niye iflas etti benim diyalize bağladılar. sağol arkadaşım aydınlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 periyodik trole niye cevap veriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 i feed trolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 beyler doktor tanıdığı falan olan varsa veya sakatlıklarla tecrübesi olan varsa kıkırdak inflomasyonuna bakabilir mi acep ty. @perfectreyizson özellikle sen babili araştırıyorum ben de ama çok anlamadım dalgayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Senin kikirdak meme yapmis. Rektifiye gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 =// şu yukarda yazdığn bebeler sakatlanmaz gider ben sakatlanrm mınaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Azcik sabret tamamen iyilessin omuzun terminator olacaksin. Yavastan al azcik beybi. 1 yil daha yapip birakmiycaz bu sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 pazartesi başlasam mı 1 hafta daha mı beklesem acaba. sabahları ağrım oluyo biraz nedense ama gün içi çok dramam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/537761_572792216066829_648063995_n.jpg fags will choose 2 asddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 2 tabi lan fagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 en boktanı da 4 direk hintli şaman styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 4 ve 8 tercih edilmez ztaen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://i.imgur.com/a3SC3yW.jpg sisko halime son bir insanity yapıcam 2 ay sonra atarım bir sonraki fotoyu sdf , diyet konusunda hic bi fikrim yok yardımcı olur musunuz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 hacıt iyi gidiyosun devam. proteine aban diyetlik çok işin yok. he yaz geliyo bide cheat yapıyosan azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 şişman arkadaşlar üzülmeyin http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/581831_427644517323888_1575067345_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Killer said: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/537761_572792216066829_648063995_n.jpg fags will choose 2 asddsa Şunlardan 4 numaraya doğru gittiğimi fark ettim o yüzden spora başladım ahah. Aradan soru çıkarayım. Salondaki eleman artık bi seçim yapma zamanın geldi diyor, ya kardio ağırlıklı devam edip zayıf kalacaksın ya da "besin takviyesiyle" ve bölgesel antremanla şişeceksin. Göbek var biraz onun gitmesini istiyorum ama kararsızım, boy uzun diye 2.yi tavsiye ediyor insanlar. Şu resimlerdeki 2,3 gibi olayım demiyorum o kadar hayalperest değilim de, hem biraz bulk olsun yukarda, hem aşağısı düz olsun falan. Çok mu şey istiyorum =/ Bu protein tozu falan yabancı geliyor bana. Ha bide trx training başlayacakmış bizim salonda. İnternetten baktım biraz fena diil gibi, patiler ne düşünüyor bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 trx muhteşem bir antrenman, bizim salonda saat'leri uymadığı için bana katılamıyorum. ama trx'i adam akıllı yapmak istiyorsan önce biraz vücut'u oturt bence. ağır bir idman çünkü. en azından bizim hoca asker gibi giyinip, kafaya bandana geçirip, HÖÖRH HÖRRH diye talimat verdiği için öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar