Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Keko beach body workout:

Gogus - 2 3 bench prez. Kaldiramiycagin kiloyu koyup cogunu tependeki elemana kaldirtarak
Biseps - 8 hareket her biri 4 set. Bilinen tum egzersizler yapilacak! Ozellikle barbell curl de bel vur
Triseps - asla calisma
Abs - geberene kadar. Infinite rep range
Sirt - set aralarinda maymun tipi barfiks yeter
Legs - asla ve asla
Omuz - havuzda denizde yzunce gelisir salla

Bu kafa yapisi ile kolu kivrilmis tshirt vucudu 3 ayda garanti.
Sosyal ağlarda paylaş

Oguzhan06 said:

Protein tozu böbrekleri yorduğu için ilerde çok büyük sorunlar çıkartır ondan dolayı ilaç vs. kullanmadan 2-3 sene yapmak en doğrusu ama şişme merakı yüzünden güme gidebilirsiniz.

ben de diyorum böbrekler niye iflas etti benim diyalize bağladılar.

sağol arkadaşım aydınlattın
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/537761_572792216066829_648063995_n.jpg

fags will choose 2 asddsa

Şunlardan 4 numaraya doğru gittiğimi fark ettim o yüzden spora başladım ahah.

Aradan soru çıkarayım. Salondaki eleman artık bi seçim yapma zamanın geldi diyor, ya kardio ağırlıklı devam edip zayıf kalacaksın ya da "besin takviyesiyle" ve bölgesel antremanla şişeceksin. Göbek var biraz onun gitmesini istiyorum ama kararsızım, boy uzun diye 2.yi tavsiye ediyor insanlar.

Şu resimlerdeki 2,3 gibi olayım demiyorum o kadar hayalperest değilim de, hem biraz bulk olsun yukarda, hem aşağısı düz olsun falan. Çok mu şey istiyorum =/ Bu protein tozu falan yabancı geliyor bana.

Ha bide trx training başlayacakmış bizim salonda. İnternetten baktım biraz fena diil gibi, patiler ne düşünüyor bu konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

trx muhteşem bir antrenman, bizim salonda saat'leri uymadığı için bana katılamıyorum. ama trx'i adam akıllı yapmak istiyorsan önce biraz vücut'u oturt bence. ağır bir idman çünkü. en azından bizim hoca asker gibi giyinip, kafaya bandana geçirip, HÖÖRH HÖRRH diye talimat verdiği için öyle gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...