Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

ahahaha :)

50kg ile yapiyorum ben belimden dolayi , zor is valla.. hic kasamam oyle bir garip got disari bel iceri boyun yukari dogru gogus disari, dik dur falan filan.

hareket mi yapiyoruz hareketmi bizi beceriyor belli diil. arti bana gore bel abs gibi ince kalmasini sitedigimiz (ben inceltmeye calisiyorum en azindan) bolgelerde esek yuku agirlikla calismak mantiksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Var tabi hormon iğneleriyle büyütülen hayvanlardan almamak gerek.
Balık tercih edeceksen deniz balığı olmalı yetiştirilemeyen ve kıyıya yakın yerlerde yaşayan balıklar olmamalı deniz kirliliğinden dolayı.
Beyaz et kategorisine giren her şey direk yenmemeli.
Büyük baş kırmızı etin hepsi de öyle direk çok çok kötü.
Kırmızı et de bir tek normale yakın kuzu ve koyun var onlarında düzgün beslenmesi gerek ve sıkı olmalı aldığın et.

Ha kas inşası açısından soruyorsan fark etmez tabi protein proteindir neticede ama geldiği kaynak genel sağlık için çok çok önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

If ne ki..

Ben 5 gun gidiyorum klasik split. 45 dakika kardiyo interval sekil.

2 gun abs atiyorum araya.

Agirlik veya agir kaldirmada sikintim olmuyor pek ama hoslasmiyorum iri olmaktan intense e gectim.

12-15 tekrar %60 agirlik maxin.

Daha iyi hissediyorum boyle.

Aralik ocak gibi tam kendimi verebildim diyebilirim.

3 ay diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Iyiymis. Ben split programlarin sadece cok ozel zamanlarda kullanilmasi gerektigine iyice inanmaya basladim. Ozellikle yag yakiminda fullbody ve 6-7-8 tekrarli calismalar cok iyi kutle koruyor. Bulkta da deneyecegim.

Sahsi fikrimi sorarsan mesela 5-6 ay fullbody bulk yapilip son 2 ay 4/5 gun split girilebilir. Cok daha etkili olacagina inaniyorum.

If - intermittent fasting. Leangains.com diye bakabilirsin. Cidden guzel ve etkili.
Sosyal ağlarda paylaş

Aha bi ara bakmistim ona. Low high garip gelmisti.

Tkd yapiyorum cok hoslastim. Keto diet iste full bir gun cennettesin. Iple cekiyorum pazari. Pteside gogus sali sirt tam iyi oluyor pazar yukleme sonrasi.

Abi ben gymde olmaktan hoslaniyorum o yuzden 5 gun minumum gidiyorum.

Full body de denedim sevmedim bi anda her bolge. Bulk istemiyorum ben. Becerebilirsem full year ripped .. once rippedibi gerceklestirsem tamam. Az kaldi ama 7-8 kg daha tamam.

Kuculemiyorum sikinti bu tek. Zayifladikca oranlar guzellesiyor normal olarak sanki dahada irilesmis gibi oluyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Var tabi hormon iğneleriyle büyütülen hayvanlardan almamak gerek.
Balık tercih edeceksen deniz balığı olmalı yetiştirilemeyen ve kıyıya yakın yerlerde yaşayan balıklar olmamalı deniz kirliliğinden dolayı.
Beyaz et kategorisine giren her şey direk yenmemeli.
Büyük baş kırmızı etin hepsi de öyle direk çok çok kötü.
Kırmızı et de bir tek normale yakın kuzu ve koyun var onlarında düzgün beslenmesi gerek ve sıkı olmalı aldığın et.

Ha kas inşası açısından soruyorsan fark etmez tabi protein proteindir neticede ama geldiği kaynak genel sağlık için çok çok önemli.

naptın abi sen ,doğruluk payı yok mu tabiki var hele de gelişmemiş ülkelerde ne dayarsan yerler mantığıyla işlediği için bu işler öyle.hayatında penisilin yememiş insanda penisilin alerjisi oluyor sırf hayvanlara vurulan iğneler ve onların etlerinden dolayı vs vs uzar gider tabi bunlar.

ama genel sağlık açısından yediklerimizin nerden geldiği işine girersek beslenemeyiz.kafayı yersin yani yemekten soğur ,40 kg gezersin etrafta.dikkat etmek lazım tabi ama bu kadar incelik imkansız
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...