Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Fly said:

kilo verme ayagina epey inceldiler de, sadece alt bacak icin neler onerirsiniz ?

hayir gotum ve baldirim daha da buyumemeli, onlari icerenler olmaz

Alt bacakla kastın ne? Dizin üst kısmı mı? Quad yani... Öyleyse front squat öneririm. Hem göte back squat kadar yüklenmiyor, hem de sağlam zorluyor bacakları.

Yok baldırlar hiç çalışmasın diyorsan leg extension yapabilirsin isolasyon olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

extension biraz sakincali gibi yorumlar okumustum, cok uzun sure oldu ama nerdeydi hatirlamiyorum

kisaca bakarken http://www.theironsamurai.com/2011/06/30/are-back-squats-really-necessary-the-legs-hips-and-ass-issue/ 'a denk geldim, ne derece dogru ?

evet calf raise biraz daha kastettigim turden
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun kardeş arada olur öyle
Bende sebze suyu sıktım demin şimdide çilek yiyorum 1-2 saate de yogaya gidecem.

Ayy karı gibi fitness yapıyo diye yorum yapmayın çünkü geçen 140 deadlift gördüm ama tek rep gerçi benim kilomda birisi için başlangıç sayılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende bench de 70 i geçemedim squat bi ara 100 ü gördüm. 1-2 hafta böyle çalıştım yoruldum birde bu kadar abartmaya gerek yok yağ yakıyorum sonuçta dedim ve hafif hafif istasyon yapıyorum şimdi ne bileyim chin up pull up makinede işte silkme olur düşük kiloda ne bileyim lunge arada deadlift ondan sonrada 20-30 dk kardiyo yapıyom bakalım 15% yağ oranın altına düşeyim hst e başlıcam bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Benim salonda squat rack yok. Sadece clean ile alip front squat yapabiliyorum o yuzden 80kg i pek gecemedim. Buyuk ihtimalle bundan sonra da yavas ilerleyecek. Ama gogus presinde 110kg goruyorum 5rep.

Benim de kilolarim biraz dengesiz acikcasi. Keske rack veya cage olsa bende zorlasam biraz daha.

sakatlanmasam ben de 110lara geldiydim şmidi :( en son 100dü 5. set
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Sabonis, yarari yok ki zarari olsun :) Cogu direkt tuvalete gidiyor.

Hangi konularda makale istiyorsun? Merak ettiklerini madde madde yaz sirayla referans veriyim.

Bu arada tiLi sen hangi makaleyi linkleyeceksin? Bu ay (ocak 2013) cikisli yeni bir makale var. Kahvaltinin total energy balansina etkisi uzerine. Eger o degilse onu da yaziyim. IF yapmak icin bir sebep daha cikti. :)

ya mesela creatine için yararı pek olmadığına dair ve bunun yanında zararı da olmadığına dair makale istiyorum (yararı olmayan şeyin zararı da olmaz diye bir mantık da çok yanlış bu arada :D)

onun dışında omega 3'ün en iyi supplementlardan biri nasıl olduğuna dair bir makale

bir de protein tozlarının uzun kullanımda zararsız olduğunu kanıtlayan bir makale

hadi bakalım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Barnacle,
Tavan deger 1.3 kreatinin icin. 1 icinde hala. Ayrica oral supplementasyon yapiyorsun yuksek cikmasi cok normal.

Sabonis,
Protein tozu zararli mi uzun kullanimda diye bir arastirma yok. Mantikli hir soru degil. Whey in anabolizmaya katkisi nedir diye mantikli bir soru sorulursa bunun cevabi var. Snickers sence zararli mi uzun kullanimda? Veya kinder bueno? Ya da pop kek? Protein tozu da o kadar zararlidir anca. Aspartamsiz urun kullan bisey olmaz.

Kreatin ve omega3 icin sana kaynaklar linkleyecegim. Ama omega3 icin hangisini istiyorsun? En son endirekt yoldan anabolizma sagladigi ispatlandi o yeterli mi yoksa daha fazla sey mi gormek istiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...