Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Calf raise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Fly said: kilo verme ayagina epey inceldiler de, sadece alt bacak icin neler onerirsiniz ? hayir gotum ve baldirim daha da buyumemeli, onlari icerenler olmaz Alt bacakla kastın ne? Dizin üst kısmı mı? Quad yani... Öyleyse front squat öneririm. Hem göte back squat kadar yüklenmiyor, hem de sağlam zorluyor bacakları. Yok baldırlar hiç çalışmasın diyorsan leg extension yapabilirsin isolasyon olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 extension biraz sakincali gibi yorumlar okumustum, cok uzun sure oldu ama nerdeydi hatirlamiyorum kisaca bakarken http://www.theironsamurai.com/2011/06/30/are-back-squats-really-necessary-the-legs-hips-and-ass-issue/ 'a denk geldim, ne derece dogru ? evet calf raise biraz daha kastettigim turden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 extensionun neyi sakat la kireçlenme için bile veriyolar dizde kireçlenme var bu arada benim beyler tavsiye ? sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://www.stokta.com/images/urunler/calgon_toz_500gr-1094.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bulzay! killer hocam sen 60 yasindasin herhalde salliyorsun torununun fotolari buraya. nerenden tutsan elinde kaliyor lagn! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 of ulan ya cheat mealın ırzına geçtim sabah sabah :D 2 ay cheat meal yok bana gideyimde bi 3 saat antreman yapayım bunun üstüne afadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Olsun kardeş arada olur öyle Bende sebze suyu sıktım demin şimdide çilek yiyorum 1-2 saate de yogaya gidecem. Ayy karı gibi fitness yapıyo diye yorum yapmayın çünkü geçen 140 deadlift gördüm ama tek rep gerçi benim kilomda birisi için başlangıç sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Kanuni said: bulzay! killer hocam sen 60 yasindasin herhalde salliyorsun torununun fotolari buraya. nerenden tutsan elinde kaliyor lagn! :) fıtık kireç omuzda random injury yaşıyoz ama hala dsfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Soris gay olma olm. :) sebze suyu yoga falan ne la? Kiz arkadasim daha sert calisiyor :) Saka bir yana ben 140kg 7-8 rep te kaldim. Onkollarim yetmiyor. Strap lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 benim squat deadlifti geçti ya lol gerçi presslerim bile deadliftten yüksek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Benim salonda squat rack yok. Sadece clean ile alip front squat yapabiliyorum o yuzden 80kg i pek gecemedim. Buyuk ihtimalle bundan sonra da yavas ilerleyecek. Ama gogus presinde 110kg goruyorum 5rep. Benim de kilolarim biraz dengesiz acikcasi. Keske rack veya cage olsa bende zorlasam biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Valla bende bench de 70 i geçemedim squat bi ara 100 ü gördüm. 1-2 hafta böyle çalıştım yoruldum birde bu kadar abartmaya gerek yok yağ yakıyorum sonuçta dedim ve hafif hafif istasyon yapıyorum şimdi ne bileyim chin up pull up makinede işte silkme olur düşük kiloda ne bileyim lunge arada deadlift ondan sonrada 20-30 dk kardiyo yapıyom bakalım 15% yağ oranın altına düşeyim hst e başlıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Perfectionist said: Benim salonda squat rack yok. Sadece clean ile alip front squat yapabiliyorum o yuzden 80kg i pek gecemedim. Buyuk ihtimalle bundan sonra da yavas ilerleyecek. Ama gogus presinde 110kg goruyorum 5rep. Benim de kilolarim biraz dengesiz acikcasi. Keske rack veya cage olsa bende zorlasam biraz daha. sakatlanmasam ben de 110lara geldiydim şmidi :( en son 100dü 5. set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Perfectionist said: Sabonis, yarari yok ki zarari olsun :) Cogu direkt tuvalete gidiyor. Hangi konularda makale istiyorsun? Merak ettiklerini madde madde yaz sirayla referans veriyim. Bu arada tiLi sen hangi makaleyi linkleyeceksin? Bu ay (ocak 2013) cikisli yeni bir makale var. Kahvaltinin total energy balansina etkisi uzerine. Eger o degilse onu da yaziyim. IF yapmak icin bir sebep daha cikti. :) ya mesela creatine için yararı pek olmadığına dair ve bunun yanında zararı da olmadığına dair makale istiyorum (yararı olmayan şeyin zararı da olmaz diye bir mantık da çok yanlış bu arada :D) onun dışında omega 3'ün en iyi supplementlardan biri nasıl olduğuna dair bir makale bir de protein tozlarının uzun kullanımda zararsız olduğunu kanıtlayan bir makale hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bazen sadece inanmak istersin sabonis sdfklsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kan testi yaptırdım kreatin 1 çıktı. kullanma dedi doktor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kreatin 1 ne lan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Barnacle, Tavan deger 1.3 kreatinin icin. 1 icinde hala. Ayrica oral supplementasyon yapiyorsun yuksek cikmasi cok normal. Sabonis, Protein tozu zararli mi uzun kullanimda diye bir arastirma yok. Mantikli hir soru degil. Whey in anabolizmaya katkisi nedir diye mantikli bir soru sorulursa bunun cevabi var. Snickers sence zararli mi uzun kullanimda? Veya kinder bueno? Ya da pop kek? Protein tozu da o kadar zararlidir anca. Aspartamsiz urun kullan bisey olmaz. Kreatin ve omega3 icin sana kaynaklar linkleyecegim. Ama omega3 icin hangisini istiyorsun? En son endirekt yoldan anabolizma sagladigi ispatlandi o yeterli mi yoksa daha fazla sey mi gormek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Hangi testi yaptırıyonuz ? Karaciğer için özel bişi varmı yoksa genel testtemi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Karaciger icin alt ve ast baktiriliyor genelde. Genelde bakarlar testlerde. Alt ast hdl ldl creatinin urik asit vs vs. Standart bakilanlar arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 google da var herbisey ? ozellikle tek kisinin linkledigindense google ile bir cok farkli acidan bakilan arastirmalara ulasabilirsin. ben linklerim sana zararini gosteren baskasi yararini :) herkes kendine gore cekiyor bir yere zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kolesterol 213 , max 200 LDL kolesterol 130 , max 130 bunlar yüksek gözüküyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Kolestrol biraz kotu sanirim? Nasil besleniyorsun genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sabah baslayan cheat meal aksama kadar devam etti cheat day oldu neyse güzel antreman çıkardımda dengeledim biraz NO REGRETS 1 AY CHEAT YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar