Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 15 senelik mazisi var lan sanki dun cikmis gibi konusuyorsun :) haftada 3 gun cok az bana 5 en az :) 5 kere gitmem lazim iyi oluyor. iyi program ama 3 gun cok az be ya. 5 gunluk de bulamadim bir program ama zamninda full body workout hazirlamistim kendime onu yapacagim zamani gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yeni yeni adını duyuruyo 3-5 senedir ama. ondan diyorum. ben kendim ilk mirage'dan duymuştum tee 3 sene önce. o zamanlar biraz yapmaya çalıştım falan senin gibi 5gün gidebiliyodum o zamanlar istemedim 3 gün az gelir die. çalışmaya başladıktan sonra haftada 3 gün gidebilmeye başladım, geçen sene yaptım işte 2-3 cycle güzel sonuçlar aldım. bu sene de devam bahara kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ok. 3 gun icin en iyi program gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Yeni hal http://i.imgur.com/PsBvP4d.jpg http://i.imgur.com/RC4qFVqh.jpg http://i.imgur.com/7mIYs1kh.jpg http://i.imgur.com/03KkUqHh.jpg 68 den 72 e cıktım sırtı doldurdum sonunda biraz ama six pack gitti kilo alcam derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 göyüs aban sırt pozu öğren gugılla bak güzel gelişmişin tebriks haziran hedefimi koydum. 75 define. şuan 80'im. benim anatomimi çoğunuz biliyosunuz nisanda mı cuta girsem mayısda mı? o vakte kadar 85 olduğumu düşünüün he mal gbi niye şimdi bu soruyu soruyorum o ayrı konu sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 KESİN LAN ÇOCUK UYUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 insanity bitirdiği için burdaki tek yetkili kişi cheaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 cheaz boy kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 adam bildiğin şişkoydu lan şurda yakın zamanda .aç gibi devam etmiş programa ara vermemiş sfds ben 2 ay nutella arası yaptıgımda perte çıktım resmen.şuan yeni yeni toparlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 1 yıldır toparlıyosun sende 1.80 boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 olm 3 ay full tempo gidiyorum.tam diyorum aha olduk sonra 2 ay yiyip içip yatıyorum sdfs gerçekten sporda istikrarlı olanlara özeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yaza az kaldı bak simdi baslada plajlarda bi sansın olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 başladım zaten 2 hafta oldu dardanel tonlarımı falan stokladım.uyku düzenimde müthiş.bakalım ne zaman küsücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sırt yapcam bugün korkuyorum. 6 haftadır falan hiç yapmadım ve sırt omza omuzdan çok vuruyo gerildiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi ağırlık yerine barfiksle felan basla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Agirlik yerine barfiks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 barfixde kilonu kaldırıyosun pulldownda 10 kg bile var agamsör http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321426_10152523740280301_1961393186_n.jpg antrenmanı evde yapıyorm bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Kanuni said: Agirlik yerine barfiks :) Ne var bende trisepse agirlik yerine dips yapiyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sen antrenmanlısın ama ben kanuni reyizimin dediğini yanlış anladım da mı laf anlatıyom acaba o da ayrı konu fdkgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi ne biliyim siz 100 kiloyla felan calısıyosunuz sanıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 100 kg ile çalıştığımız şeyler var da dambıl değil yani lfdsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sırta girdim, sırtım bana girdi :D son 3 haftadır toplasan 5 kere gitmişimdir. Bırakınca kaldırış güç hemen farkediyor ya. Hiç başlamasamıydık acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kilo verme ayagina epey inceldiler de, sadece alt bacak icin neler onerirsiniz ? hayir gotum ve baldirim daha da buyumemeli, onlari icerenler olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kosu hızında yürü , boksör stili ip atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar