Akito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 samaella said: şimdi evde oturuyonuz ve karnınız kazındı, ne yersiniz ? Midemmi büyüdü nedir gecenin yarısında veya yemekten 2 saat sonra gene acıkıyorum delirecem. Çokoprens yiyom sonra ya :( PROBİS çok daha iyi. daha yumuşak hem bisküvisi. http://market.happy.com.tr/image/cache/data/items/ULKER_B_72_PROBIS_PROTEINLI_10_LU-500x500.jpg PROTEİNLİ asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 EFSANE ! https://www.facebook.com/photo.php?v=151441865009109 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Akito said: samaella said: şimdi evde oturuyonuz ve karnınız kazındı, ne yersiniz ? Midemmi büyüdü nedir gecenin yarısında veya yemekten 2 saat sonra gene acıkıyorum delirecem. Çokoprens yiyom sonra ya :( PROBİS çok daha iyi. daha yumuşak hem bisküvisi. http://market.happy.com.tr/image/cache/data/items/ULKER_B_72_PROBIS_PROTEINLI_10_LU-500x500.jpg PROTEİNLİ asdf OFFFFFFFFFFFFF mikemmel bişiydi bu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://www.antoinevaillant.com/?page_id=2 Şu adamın bio'suna bakıyordum. Adam spor salonuna başladığı ilk ay 30 pound almış. Oha diyorum ben 2 kilo alıcam diye kan akıtıyorum, insan mı yemiş bu aygır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yalanini yesinler :) Bu ne lan colorado experiment mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 anabolik olarak öyle bir şeyin imkanı var mı ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hergün 1 pound almıs iste istesem bende alırım afsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Jaegerjaquez said: hergün 1 pound almıs iste istesem bende alırım afsadas önce bi eczaneye uğrarsın ama dksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Akito said: samaella said: şimdi evde oturuyonuz ve karnınız kazındı, ne yersiniz ? Midemmi büyüdü nedir gecenin yarısında veya yemekten 2 saat sonra gene acıkıyorum delirecem. Çokoprens yiyom sonra ya :( PROBİS çok daha iyi. daha yumuşak hem bisküvisi. http://market.happy.com.tr/image/cache/data/items/ULKER_B_72_PROBIS_PROTEINLI_10_LU-500x500.jpg PROTEİNLİ asdf gerçek mi bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 süper güzel tadı var da protein kısmı tatava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 oha probis yemedin mi hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Killer said: Jaegerjaquez said: hergün 1 pound almıs iste istesem bende alırım afsadas önce bi eczaneye uğrarsın ama dksf ECZACI AĞBEEY ECZACI AĞBEEEY BAAA ORDAN İKİ KİLO PRİMO SARSANA ECZACI ABEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Her 1 pound nasıl alınabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 oral steroidleri sıvılarla mixerden geçirip kek yapıp yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 star craft'ta ki marinelerin stim bastığı gibi steroid basmıştır adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 la bugün basmaya gdiicem ama omuz yine bas da sakin ol diyo. hay mınaqi ya. basıcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 omzunu dinle sakin ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bende gidicem antremana birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Jaegerjaquez said: omzunu dinle sakin ol :D faggot bir göğüs antrenmanı yaptım ama yaptım yani 5 hafta sonra. hatta 6 bile olabilir unuttum bench press 4x12-10-10-8 galiba attım tekrarları kafadan. max 55+bar kaldırabildim son set (bar olimpik işte 23 diyolar da 20de) dumbbell press bu biraz korkutuyo omuzda 17.5 ile bastım 4x10 daha düşükle bascaktım ağırlık bulamadım o an askfdad fagfly 27 kg ile başladım bi sonra 36 kg ile 10 tekrar falan (maxım 77idi lol ads) 1 set şınav çektim sonra omuz tamam lan artislik yapma dedi ardından bi pushdown cila kol iyi güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Huh bu ne be... bu sensen diger resimlerdeki kim. Cok tifil lan bu resim.. naaptin jon ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi 5-6 hafta diyorum =( 3 kg gitti yarına sakatlanarak uyanmassam, iyileştim demektir. o zaman wait for it ANIMAL WILL BE BACK! he ağrırsa da züğerler basıcam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Haa ok. Bilmemneyle kalkan zararla oturur olmasin dikkat et. Hatirlayamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 öfkeyle kalkan zararla oturur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 zararla kalkan öfkeyle oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar