Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 GodBlessStoya said: merdiven altı spor salonlarında bol bol geçer bu 'AGA HACİM İÇİN AZ TEKRAR ÇOK AĞIR KİLOLAR, DEFİNİSYON İÇİN ÇOK TEKRAR AZ AĞIRLIK' şeklinde. halbuki böyle bişi yok. onu diyom işte nerde bilimsel açıklama gördüysem bunun tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://i.stack.imgur.com/5zKlz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 2 aylık bir programda. 1 ay sarcoplasmic 1 ay fibriler mi daha mantıklı, yoksa 2 haftalık cycle ile yapmak mı.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 10 hafta planla bence. 1.hafta sarkoplazmik hipertrofi (fst7 denenebilir) 2.hafta power (max-ot olabilir) 3.hafta myofibriller hipertrofi 4.hafta myofibriller hipertrofi 5.hafta active de-load (%50RM. CNS rahatlasin) Repeat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 basit kemik kist olusumu var baldir kemigimde. bacaklarla agirlik calisma ihtimalim "0". deneyip 1 hafta yattim, tecrube ile sabit. bacaklara hic agirlik girmeden ne kadar verim alabilirim. deger mi? sarktik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Cok iyi verim alabilirsin, ben calismadim cok uzun sure mis gibide gelistim, sevmem zaten dombili kasli bacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Masquerade said: basit kemik kist olusumu var baldir kemigimde. bacaklarla agirlik calisma ihtimalim "0". deneyip 1 hafta yattim, tecrube ile sabit. bacaklara hic agirlik girmeden ne kadar verim alabilirim. deger mi? sarktik lan. tolga balikci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 pazartesi yine aranızdayım 1 hafta çılgınca ödüllendirdim kendimi gerek beslenme gerek tembellik olarak FUARKK YEAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Selam beyler , 100 kiloya dayanmam sebebiyle artık acil önlemler almam gerektiğinin farkındayım. 25 yaşında , 184 cm boyundayım. Şimdi bizim sitenin salonuna düzenli gideyim artık diyorum , daha önce hep bir iki ay yapıp bıraktım , az çok bilgim var ama tabi unuttuk herşeyi Ben şimdi net ve faydalı bilgiler bulabilecğim bir kitap/site arıyorum , nasıl bir programam yapmam lazım kendime diye . Ne kadar cardio hangi gün nasıl ağırlık vs Yanlış topice oldu sanki ama , affola :) Kaynak dışında kişisel tavsiye/tecrübeleri de almaya açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Evet normalde böyle şeylere itibar etmem ama adam negüzel anlatıo lan hahhah http://www.themusclemaximizer.com/freeinfo.php? 90tl miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kithnos_1 insanity yap 9 haftada 15 kilo verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 cantug said: Evet normalde böyle şeylere itibar etmem ama adam negüzel anlatıo lan hahhah http://www.themusclemaximizer.com/freeinfo.php? 90tl miş internet bunlarla dolu. size sunun sirrini vercem, ben 10000tlye ogrendim ama size 50tlye vercem vs gibi seyler yani hele ki "bu videoyu hemen iyleyin cunku gosterimden kaldirabilirler" diyen kac tane var bi bilsen sdf yolu belli 2 sene siki gym ve dogru bir program eger kas istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bahane kalmadi ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 NABER EŞCİNSELLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ardeth said: GodBlessStoya said: merdiven altı spor salonlarında bol bol geçer bu 'AGA HACİM İÇİN AZ TEKRAR ÇOK AĞIR KİLOLAR, DEFİNİSYON İÇİN ÇOK TEKRAR AZ AĞIRLIK' şeklinde. halbuki böyle bişi yok. onu diyom işte nerde bilimsel açıklama gördüysem bunun tam tersi gözünü seviyim şunun bilimini yap artık ya. napçaz bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ardeth said: cantug said: Evet normalde böyle şeylere itibar etmem ama adam negüzel anlatıo lan hahhah http://www.themusclemaximizer.com/freeinfo.php? 90tl miş internet bunlarla dolu. size sunun sirrini vercem, ben 10000tlye ogrendim ama size 50tlye vercem vs gibi seyler yani hele ki "bu videoyu hemen iyleyin cunku gosterimden kaldirabilirler" diyen kac tane var bi bilsen sdf yolu belli 2 sene siki gym ve dogru bir program eger kas istiyorsan. ardeth tavsiye vermeye başlamış 10 gün girmedim spor genele adfgdfsgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 doğru diyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 koskoca bilimherifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yok la doğru değil demiyorumda hani ne biliyim komik geldi bi an okuyunca euahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 senin kafanı bicepsimin arasına sıkıştırırım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 arkadaslar bende biret pitin fayt kılaptaki hali var isteyene birakirim kelepir satmak istemiyorum ama acil paraya ihtiyacım oldugu için satiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 cell-tech ile takas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Elimde temiz alpha pharma tren var. Kafa kafaya takaslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tamam ben kafasını vereyim hauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar