Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

yoo parke parkemsi yerler gayet hehe kullananı az sanırım ordan kurtarıyor hehe yoksa bu kadar hor kullanmaya bir senede tükenirdi. aylık 10 euro ki burda normalde fiyatlar 30-40 euro duşlar da paralı dsfsd

başında da kimse beklemiyor, kartı dolduruyorsun her ay kartla giriyorsun. üye olmadan arkadaşlarıyla giren çok var mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

tili agams

Killer said:

beyler dün yazıyodum arkadaş geldi kaldı.

DÜN BURALAR BANA AZ DAHA VEDA EDİYODU

WHY?

SOL OMZUMU AĞIR SAKATLIYODUM

anlatiyim

güzel omuz antrenmanı yapıyorum paşa paşa. sıra 4. hareketim olan eğilerek arkaya cable çekişe geldi. onuda 3 set yaptım güzelce. sanırım biraz fakir ağırlıkla yaptım. en son ya 15 ya 20 ile yapıyodum yanlış olmasın

birden FUC YOU BITCH IM NOT A PUSSY DİYİp 35e taktım bi çektim SOL OMUZ TAAAAAK TAAAAAAAAK TAAAAAAK diye kemik kemiğe falan sürttü heralde saçma saan bişey oldu. tırstım bıraktım. wtf dedim. 30a taktım çektim TAAAK etti. 20e taktım yine tak 5i bile kaldıramadım. kalp atışları yükseldi aha dedim buraya kadarmış herşey. sonra gittim arka omuz makinasına bastım gayet. bişey olmadı demek ama o olay neydi anlamadım. acı hissetmedim ama fiziksel bi zorlanmaydı

bu arada sol ön omuzdaki açışlarda ufak taktak etmeyi demiyorum. bu bildiğin çarkın ağır dönmesi gibi ses çıkardı yani

sezon orada bitiyodu dostlar. szie de veda mektubu yazar atlardım heralde biyerden =((

tek kola yaptığın hareketlerde aman gaza gelmeyin. ben de nasıl bi acemelik yaptıysam yani kafama sıçım. gözüm döndü bi an light weight diye dfsdsf

şu an açış falan böyle bi sıkıntı var orda dedirtiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

birden FUC YOU BITCH IM NOT A PUSSY DİYİp 35e taktım bi çektim SOL OMUZ TAAAAAK TAAAAAAAAK TAAAAAAK diye kemik kemiğe falan sürttü heralde saçma saan bişey oldu. tırstım bıraktım. wtf dedim. 30a taktım çektim TAAAK etti. 20e taktım yine tak 5i bile kaldıramadım.

Öyle bir olaydan sonra 5'i bırak, omzunla jelibon bile kaldırmaman lazımdı bence. Umarım yoktur bi sorun.

edik: Canım da jelibon çekti şimdi ya. Neyse ki eve sokmuyorum öyle şeyler ve bugün pazar. Yoksa hiç acımadan yerdim koca paketi.
Sosyal ağlarda paylaş

daha ölçmedim hic acıkcası, böyle hic o koyulan resimlerdeki gibi olaym hayalim yok,o yüzden böyle seyleri dusunmeden yavas yavas calısıyorum. geçen sene calismistim yazin 5 ay kadar ara verdim, simdi tekrar 1 aydir calısıyorum. 1 ay öncesine göre omuzlarda bicepslerde falan degisim cok net görunuyor, ama bir yumurtalasma var gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

hiç koşu dayanıklılığını arttırma üzerine antreman yapan oldu mu? interval running iyi bir teknik midir, 1:2 oranında sprint (%90HR) vs jog (%70HR) 20 dakka boyunca

koşu konusunda tempo mu düzenli olarak arttırmaya başladığımdan beri vücudum resmen o hızlı kan pompalama temposunu özlüyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

hiç koşu dayanıklılığını arttırma üzerine antreman yapan oldu mu? interval running iyi bir teknik midir, 1:2 oranında sprint (%90HR) vs jog (%70HR) 20 dakka boyunca

koşu konusunda tempo mu düzenli olarak arttırmaya başladığımdan beri vücudum resmen o hızlı kan pompalama temposunu özlüyor sdf

seni şöyle 1 hafta hardcore çalıştırıp pump manyağı yapsak koşu moşu unutur barbellara sarılırsın.

o değilde balonum gitmiş ya ıfff
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...