Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi ayakkabı değiştirmeden girmene izin veren yer var mı ?ben çok küçük spor salonunda da aynı uygulamayı gördüm ,lüks olanda da ,ha arada mecbur kalıp galoşla yapmana izin verirler belki ama o bile çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 benim yazın gittiğim biyer var hala da gidiyorum ara sıra. girişte paspas gibi bişey var böyle sulu ayağına siliyosun onu, sonra yapışkan bişeye basıyosun giriyosu niçeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bu arada sırt+omuz programı var bugün barfix one arm row seated row pulldown arka omuz --- devamını siz getirin, arkam zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kol mu yapsam acaba açışları ve pulldownu yaparken göğsüm gerilcek baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 beyler gögüsün alt kısmını çalıstırmak için aletsiz yapabilecegim seyler nedir(dambıl,barfiks var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Pewpew said: beyler gögüsün alt kısmını çalıstırmak için aletsiz yapabilecegim seyler nedir(dambıl,barfiks var) aletsiz derken? dumbell ile decline press+fly dicem sehpa lazım,dips dicem yine lazım gsdfhs. Bide alt göğüs böyle belirli bir çizgi yakalamadan yapılması gereksiz birşey bana göre,göğüsü falan doldurursun,sonra şekillendirmek için yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 eğk şınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Killer said: eğk şınav Nereye dogru? :D Adam simdi sagina soluna dogru sinav cekse sen bunun mesuliyetini alacak misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 nutritionun balonu gitmiş sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 harbi alışamadım balonsuz nutriye sdf eğik işte kafa yukarda eğiği hhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Siz ayakkabı olayına dikkat ediyormusunuz arkadaşlar salonda çalışırken New Balance Minimus modelini alcaktım 47 numarası yokmuş tr de Vibram ı almaya korkuyorum Antalyada yaşadığım için anca kargo var onunda garantisi yok. Reebok ın Crossfit Nano modeli de çok iyiymiş ama oda tr de yok ne ayakkabı alacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi ben terlikle çalışıyorum lol karı gibi olmayın bu kadar da ya incik boncukla uraşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ben sezon sonu gecen sene 80 liraya adidas kosu ayakkabisi aldim. Eldivenlerden daha hafif. Ustu bez gibi fileli hava aliyor. Normal spor ayakkabilara gore cok rahat ettiriyor bunlar. Kalkip 250 lira vermem salonda giydigim ayakkabiya tabi. Protein alirim, creatine alirim :D Ps: 47,5 ya da 48 numara benim adidas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Jaegerjaquez said: abi ben terlikle çalışıyorum lol karı gibi olmayın bu kadar da ya incik boncukla uraşmayın Lol, spor salonum olsa para iadesini yüzüne atıp salondan kovucağım üye tipi. Terlikle çalışmak nedir ya spor yapıyosun iğrenç bir görüntü,kimsenin kıllı ayağını görmek zorunda değilim,her salonda oluyor böyle tipler. Gidip 300 liraya ayakkabı alma tabide bi zahmet terlikle de çalışma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tekrar kardiyoya girdim ya ben. bira yuzunden gobegi ve beli inceltemiyorum bildigin. aralık bası yine compound program ile yag yakımı ve yaza kadar lean body amaclıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Diyet first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bira içme,viski iç tekila iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 nutrition said: Jaegerjaquez said: abi ben terlikle çalışıyorum lol karı gibi olmayın bu kadar da ya incik boncukla uraşmayın Lol, spor salonum olsa para iadesini yüzüne atıp salondan kovucağım üye tipi. Terlikle çalışmak nedir ya spor yapıyosun iğrenç bir görüntü,kimsenin kıllı ayağını görmek zorunda değilim,her salonda oluyor böyle tipler. Gidip 300 liraya ayakkabı alma tabide bi zahmet terlikle de çalışma lol ayağım çok güzel bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 lise 2de aldığım ayakkabım hala oluyor. nasıl oluyor bilmiyorum. üniv son sınıftayım. ama değiştirmem lazım artık sağı solu dağılmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Killer said: lise 2de aldığım ayakkabım hala oluyor. nasıl oluyor bilmiyorum. üniv son sınıftayım. ama değiştirmem lazım artık sağı solu dağılmaya başladı. ABI ONUN KOKUSU dusunmesi bile :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Jaegerjaquez said: abi ben terlikle çalışıyorum lol karı gibi olmayın bu kadar da ya incik boncukla uraşmayın dediğin kadar önemsiz değil. olimpik halter ayakkabısına ihtiyacım var mesela ne zamandır. deadlift yaparken de mümkün oldugunca az taban olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ben mesela yazın yalın ayak çalışıyodum salonda sevilen biri olduğum için pek önemsemiyorlardı. Ama şimdi salon el değiştirdi böyle ciks bir spor zinciri satın aldı. Kesinlikle sorun çıkarırlar. Onun için şöyle güzel bi ayakkabı bulayım diye düşünüyom. Halter ayakabbılarına baktım tr de yok gibi adidasta bi tane var onunda 47 numarası yok ne salak bi durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 incdarkness said: Killer said: lise 2de aldığım ayakkabım hala oluyor. nasıl oluyor bilmiyorum. üniv son sınıftayım. ama değiştirmem lazım artık sağı solu dağılmaya başladı. ABI ONUN KOKUSU dusunmesi bile :/// valla öyle bişey yok. ayağım kokmaz zaten. ara sıra da havalandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 adidasta hangi ayakkabısı var? tr de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Şunu gördüm ama http://www.sportifmarket.com/797-adidas-halter-ayakkabisi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar