Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Pewpew said:

beyler gögüsün alt kısmını çalıstırmak için aletsiz yapabilecegim seyler nedir(dambıl,barfiks var)

aletsiz derken? dumbell ile decline press+fly dicem sehpa lazım,dips dicem yine lazım gsdfhs.

Bide alt göğüs böyle belirli bir çizgi yakalamadan yapılması gereksiz birşey bana göre,göğüsü falan doldurursun,sonra şekillendirmek için yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz ayakkabı olayına dikkat ediyormusunuz arkadaşlar salonda çalışırken
New Balance Minimus modelini alcaktım 47 numarası yokmuş tr de
Vibram ı almaya korkuyorum Antalyada yaşadığım için anca kargo var onunda garantisi yok.
Reebok ın Crossfit Nano modeli de çok iyiymiş ama oda tr de yok
ne ayakkabı alacağımı şaşırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

abi ben terlikle çalışıyorum lol karı gibi olmayın bu kadar da ya incik boncukla uraşmayın

Lol, spor salonum olsa para iadesini yüzüne atıp salondan kovucağım üye tipi.
Terlikle çalışmak nedir ya spor yapıyosun iğrenç bir görüntü,kimsenin kıllı ayağını görmek zorunda değilim,her salonda oluyor böyle tipler.
Gidip 300 liraya ayakkabı alma tabide bi zahmet terlikle de çalışma lol
Sosyal ağlarda paylaş

nutrition said:

Jaegerjaquez said:

abi ben terlikle çalışıyorum lol karı gibi olmayın bu kadar da ya incik boncukla uraşmayın

Lol, spor salonum olsa para iadesini yüzüne atıp salondan kovucağım üye tipi.
Terlikle çalışmak nedir ya spor yapıyosun iğrenç bir görüntü,kimsenin kıllı ayağını görmek zorunda değilim,her salonda oluyor böyle tipler.
Gidip 300 liraya ayakkabı alma tabide bi zahmet terlikle de çalışma lol

ayağım çok güzel bi kere
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mesela yazın yalın ayak çalışıyodum salonda sevilen biri olduğum için pek önemsemiyorlardı. Ama şimdi salon el değiştirdi böyle ciks bir spor zinciri satın aldı. Kesinlikle sorun çıkarırlar. Onun için şöyle güzel bi ayakkabı bulayım diye düşünüyom. Halter ayakabbılarına baktım tr de yok gibi adidasta bi tane var onunda 47 numarası yok ne salak bi durum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

Killer said:

lise 2de aldığım ayakkabım hala oluyor. nasıl oluyor bilmiyorum. üniv son sınıftayım. ama değiştirmem lazım artık sağı solu dağılmaya başladı.

ABI ONUN KOKUSU dusunmesi bile :///

valla öyle bişey yok. ayağım kokmaz zaten. ara sıra da havalandırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...