Feamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 birde şu var bursa daki saray niye geldi istanbula buna bir cavap versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bursaliyim derken utaniyomus padisah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 fenn said: said: Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu, "Padişahlar öpüşmezdi. Çünkü salgın hastalıklara karşı korunurlardı" dedi. said: Padişahlar haftada 2 kez hareme giderdi. Geri kalan günlerde devlet işleriyle uğraşırlardı. Kadın peşinde koşan mirasyediler değillerdi. Kanuni'nin 30 yılı at üstünde geçti, haremde değil. Dizi yüzünden, haremden çıkmaz adam görüntüsü var. haber 365 işte bunlar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Dasaaa hayatim. Cok ayip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 maesselam said: anam o resmi tarih,gercegi rizeye git herhangi birine sor anlatsin dedesinden duydugunu dededen al haberi diyorsun, dede. deden dededen dedeler,dedeler... olaylar olaylar okumayin beyler dedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 adam tarihi saga sola sorarak ogreniyo. gercek bir tarihci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 maesselam said: Leopar said: maesselam said: neyse biri de o zaman 1925'de şapka giymeyen rizelilere,hamidiye kruvazörünün attığı topların hikayesini dizi yapsın,hatta dizinin adı da o olay yüzünden fıkralaşmış olan şu ad olsun; Atma Hamidiye Atma, Vergi da vereceğuk, Şapka da Giyeceğuk bu olayda yalanin, abartmanin sunturlusu ya ahahah olay su; rizede sarikli cubbeli birkac adam "biz sapka giymek istemiyoruz" diye jandarma karakoluna yururken cevreden insanlar bunlarin arasina katiliyor, kalabalik iyice buyuyunce isler cigirindan cikiyor, olay sapka takmayizdan baslayip vergi falan vermeyecegize kadar geliyor olay iyice isyan noktasina yaklastiginda haberi ankaraya ulasiyor, ataturk hamidiye zirhlisini gonderiyor gozdagi vermek icin hamidiye rize aciklarinda halki korkutmak icin kurusiki mermi patlatiyor iki uc tane karadaki gerizekalilarda "ay hamidiye ates aciyor lan sictik :(((" diye odleri boklarina karisip dagilinca olay kapaniyor sonra olay efsane haline geliyor kulaktan kulaga yayilarak, yok hamidiye rizeyi bombalamista yok rizede adam idam edilmis. dusunun ya, bombardimanin ortasinda insanlar sahile inip hemen orda bi anda gotlerinden turku uyduruyorlar. temel fikrasindan hallice ahah anam o resmi tarih,gercegi rizeye git herhangi birine sor anlatsin dedesinden duydugunu sanki spor olsun diye rize ye ateş etmişte, rizeliler içerlemiş... beyler dünyanın neresinde vergi vermiyorum diye sokaklar da taşkınlık yaparsan sonucu buna benzer olur, şaka gibisizgerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Demek gintama bizim ülkenin animesi olsa herkes çıldırcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 olm izlemeyin lan bu animeleri. bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bunlarin bi animesi var insalarin kollari yok cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Pasif olan shogun abi........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi shotgun bilirim ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 koskoca shoguna yapilir mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 neyseki sayfa degisti de acabildim konuyu. public ortamda shogun fortlayan surfcu gencleri izlerken gorunucem diye cok korktum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Sanırım konuyu kitledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 önce ata binebil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 game of thrones spoiler game of thrones a da karissin arkadas,kardesiyle sevisen sarisin kadin olurmu lan? fantazide olsa ahlaksizlik.bide kucuk oglani kuleden assa atiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yolculuk ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 spo verdi ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Aluriel said: yolculuk ne zaman duvarin ote tarafina gonderemezsin dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 o gönderemez de ben gönderebiliyorum sanırım. olm dikkat edin yazdıklarınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Bu arada, şu da bizim ecdadımızdan... …Yaz olunca avradlara, kışın oğlanlara meylet ki, vücutça sağlam olasın. Zira oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse vücudu bozar. Avrat teni ise soğuktur, kışın iki soğuk vücudu kurutur…” Tarih bilmeyen adam beyanatları böyle ne yazık ki, azıcık tarih bilse Osmanlı'nın zaten Roma imparatorluğundan aşağı kalır yanı olmadığını bilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 fsm sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi osmanlıdan bahsederken "ayşh oğlancılar!!!" geyiği yapılmasını bi ben mi homofobik buluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar