sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 http://s11.postimage.org/kyvkojtqr/2012_11_25_21_06_41_HDR.jpg Yorumları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ekmek parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi dincilerin helal mal, hac store cart curtla para kaldırmaya çalışmasından ne kadar tiksiniyorsam aynı bokun laciverti Atatürkten rant sağlama çabasınıda en az onun 2 katı tiksinç ve itici buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ben de aynı şeyi söyleyecektim ama forum beni linç eder diye başkasına bıraktım. asdlşkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 malzemeler çin'den mi geliyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ahmedinejad said: malzemeler çin'den mi geliyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 one size fits all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Pardon ama anlamıyorum. Ben sevdiğim grubun, takımın, oyunun, ülkenin vb ürününü alınca ok, ama bu sevdiğim kişi Atatürk olunca bu ürünü satan istismarcı mı? Ne alaka? Sonuçta ben Atatürk resimli bir giysim veya anahtarlığım olsun istiyorsam ne güzel işte adamlar yapmış gider alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kesin izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sevmiyorum böyle şeyleri ama hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi alırsın. özgür bi ülke zaten bu. adam illegal bişi satmıyor. sadece misal takım, bi şirket. bi marka ama atatürki che falan gibi isimlerin kullanılması kavramın içini biraz boşaltıyor. satılmasına değil benim tepkim, içinin boşaltılmış olmasına. ürün haline getirilmesine, alınır satılır bir simgeye dönüştürülmesine. tüm isimleri mgd kısaltması yerine koyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 barnacle said: kesin izmir ahahha. evet. izmir agora avm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 MGD çirkin okmuş evet ama onun dışında ok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 dasaaa said: ama atatürki che falan gibi isimlerin kullanılması kavramın içini biraz boşaltıyor. satılmasına değil benim tepkim, içinin boşaltılmış olmasına. ürün haline getirilmesine, alınır satılır bir simgeye dönüştürülmesine. Aynen. Ben bunun özellikle bile yapıldığını düşünüyorum. Atatürk'ü seviyorsan fikirlerini falan öğrenmene, takip etmene gerek yok. Al bir anahtarlık, herkes sevdiğini anlar alt mesajı veriliyor sanki. Ayrıca kim olursa olsun, bu kadar boş bir sembolizme dönüştürülmesi bence ayrı bir ironi. Üstüne para verseniz almam, kullanmam. Üstünde kimin resmi olursa olsun. Bir tek cebimde kızlarım ile rahmetli babamın resmi var. Ondan ötesi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Atatürkçülük kavramının içinin boşaltılmasına yeni bir örnek olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sipeyskeyk said: Ben de aynı şeyi söyleyecektim ama forum beni linç eder diye başkasına bıraktım. asdlşkasd mantıklı lafları linç etmiyoruz sipeyskeyk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 agoradaydı bu di mi. em ci di diye okuyp anıan gelince utanıp yüzümü saklamıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 çok kötü ya dincilerin bile işi olabilir bu hahaha ama muhtemelen akpli bir milletvekilinin oğludur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mono G'li bişi Diacetylene gibi bişi sanmıştım başlığı görünce başlığı açınca ne olduğunu okudum ama şimdi yine hatırlamıyrum. unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 islamcı tayfanın deger verdiği şeylerle Atatürk ün arasında fark var yalnız. sonuçta muska bir hristiyana ya da dinsize birşey ifade etmezken, Atatürk herkes için bir anlam ifade ediyor. A kümsei B kümesini kapsar misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 KapIKulu said: Atatürk'ü seviyorsan fikirlerini falan öğrenmene, takip etmene gerek yok. Al bir anahtarlık, herkes sevdiğini anlar alt mesajı veriliyor sanki. Abi şöyle düşünürsen her olayın altında başka bir olay ararsın yapma bunu kendine bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar