BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Flassh said: kime güçlü görünüyorsun abi? güreşci misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 herhangi bir zorunluluğum, sorumluluğum, mecburiyetim olmadı için o tür problemlerim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Güçlü gözükmek zorunda değilsin güçlü olmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi genelde her bireyin aşırı güçlü görülmesi gereken ailelerde var böle bi sıkıntı. kimse sesini çıkartmaz. herkes rambo gibidir, ulan mermi yesek kendimiz çıkartır, kendimiz dikeriz! gıkımızı çıkartmayız da. anca nete ağlarız işte. sağlıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 herkes ara ara öyle olur, çok kafaya takılacak muhteşem bi tespit değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 neden değil ki. çok muhteşem bence!!!!!! yok lan değil tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 dasaaa said: kimse sesini çıkartmaz. herkes rambo gibidir, hehe 55 kiloluk rambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 asdasdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kilo aldım lan pis arab şişko!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 63 kilo oldum bende hedefim. 77 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 aquila said: Yok, bi tek sensin. ve şükrü'nün bu lafından sonra konuyu açan arkadaş intihar etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Soris said: Güçlü gözükmek zorunda değilsin güçlü olmak zorundasın. Karekter, yaratılış meselesi, ne derseniz adına. Kimisi dondurması yere düşünce ağlamaya başlar, devamlı yakınır, hayatta her kötülük onun başına geliyordur, oysaki o hiçbirini hak etmemiştir. Kimi çok zor anında yardım ister, kimileri de hiçbir durumda hiç kimseye muhtaç olmak istemez, kendine yediremez. Hayat mücadelesinde cheat yapmak onuruna yakışmaz. Çünkü kim, nerde, nasıl yardım ederse sana, biraz borçlanırsın ona, sonra bunlar birikir ve zaafın olur. Ama sen özgür olmak istersin, gerektiğinde herkesten, herşeyden vazgeçebilecek güce sahip olmayı. O zaman güçlü olmak zorundasın, güçlü görünmek yetmez. Herşeyle başetmek, ve ayakta kalabilmek gerek. Masakari said: abi neden embed değilde link attın ? http://www.youtube.com/watch?v=BFuIc2sRFxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar