Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 kafemde 30 pc var ve 1 kişi birşeyler download etmeye calısınca haliyle online oyun oynayanlar isyana kalkıyor etc. windows 7 de downloadi tamamen engelleyebilmemin bir yolu varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 clientlarında değil de routerında engellemenin yoluna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 QoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 sorun neyden dl etmesini engelliceksin hane adam torrent felan acmasa bile broserdan bişle dl yaoabiliyo sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 download yasak olan internet cafe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 download i engellemek degilde her pc ye belli bir hız sınırı falan vermeye bak bu tarz kafe programları falan vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 sınırlama olayını denedim netlimiter ile fln da sayfa acılamadı etc diye hata veriyor genelde baya sorun cıkaryor öyle. downloadı bloklamak istemem ise genelde online oyun oynanıyor kafede 1 kişi 150mblik flac müzik cekicek diye 10 kisilik gruptan oluyorum ping yüzünden. haliyle engellemem lazım. torrent fln degil de browser üzerinden bu mediafire hotfile gibi yerlerden cekiyorlar genelde tek tek siteleri engellemeyi denedim ama basa cıkılacak gibi degil heh. QoS olayını merak ettim onu biraz araştırayım yada birisi kısaca özetlesin bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 QoS olayina bak sen direkt. Kabaca trafik paylasiminda oncelik olayi diyelim biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 internet sitesine gidio flac çeken adam nasıl bi adam ya evde interneti yok ama flac muzik dinliyuo fakir hipster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 BonePART said: internet sitesine gidio flac çeken adam nasıl bi adam ya evde interneti yok ama flac muzik dinliyuo fakir hipster hislerime tercüman olmuşsun haha. bu adil kullanım muhabbeti geldiginden beri bu tipler coğaldı buralarda malesef. QoS olayına gelince aynen tam istediğim işi yapiyormuş sanırım işimi görücek bu sagolasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ortaokuldayken cafeye gidip putty indirirdim o zamanlar shell bnc eggdropun moda olduğu zamanlar. herif artık almıyodu beni cafeye puti muti bişeyler indiriyorum diye o aklıma geldi. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar