Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Les Misérables (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=EkHHHUk8RCw

Oyuncu - Karakter seçimi bu kadar cuk oturabilir. Çok iyi müzikal geliyor.

Anne Hathaway ... Fantine

Hugh Jackman ... Jean Valjean

Amanda Seyfried ... Cosette

Russell Crowe ... Javert

Helena Bonham Carter ... Madame Thénardier
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
BramStoker said:

öfff altyazı göstermeyen gözlük yapsalar theatrical release için keşke. sene olacak 2013, halen asimile olamamış tipler dolanıyor etrafta.

pff memeleri şikayet ederken iyi. önce sen asimilasyonunu tamamla !!!
Mesaj tarihi:
hahah

Yalnız filmle ilgili bir yazı okudum, normalde müzikaller beni açmaz hiç ama bu film ilgimi çekti.

Bütün performanslar direk çekim sırasında live yapılmış. Yani stüdyo kayıt değil, direk o anda söyleniyor şarkılar, Live performans yani.

Yönetmen Hooper şöyle demiş:

said:
In a BBC interview, director Tom Hooper explains this choice, saying, “The problem with using [pre-recorded music] is an actor is having to spend a lot of their brainpower in syncing up with what they did…Generally, if you’re an actor, if you’ve been working hard on a part, you’ll get to this place and you’ll be singing along to something you did two months ago and you’ll hate it. You’ll kind of think ‘Well, that’s what I did two months ago, but now my understanding of the part has grown.’ And you’re kind of stuck singing along to something that may be making you cringe…It sets up a kind of white noise in the actor’s head, which detracts from the actor’s performance.” This connection between actor and performance gives Les Misérables a power that cannot be denied.

Bana çok yapmacık gelir müzikaller. Tek sevdiğim müzikal Beauty And The Beast çizgi filmidir yani, o derece.

Ama bu olay ilgimi arttırdı filme.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dün izledim şahsen ben beğendim ama müzikal işte seveni de var sevmeyeni de.

Kitabı tam yansıtamamışlar doğal olarak bazı kısımlar çok hızlı atlanmış, özellikle Jean Valjean'ın duygusal ikilemlerini tam verememiş yönetmen.

Yine de 10 üzerinden 8 veririm ben.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Raincloud said:

Beğendim ben ama en başta rasıl krov şarkı söylemeye başlayınca bir imdat dedim, sonra geçti.

Bende geçmedi o işte :) russel kırovun çok güzel filmleri var,hiçbişi bulamazsınız açın gladyatörü tekrar seyredin bunun yerine..biz ettik siz etmeyin
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
On 03.03.2013 at 00:44, Raincloud dedi ki:

Beğendim ben ama en başta rasıl krov şarkı söylemeye başlayınca bir imdat dedim, sonra geçti.

shdf şunu ben de yaşadım ama film çok güzel, müzikal sevmeseniz de bi deneyin

anne hathaway gerçekten parçalamış

• Yeni Oluştur...