GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EkHHHUk8RCw Oyuncu - Karakter seçimi bu kadar cuk oturabilir. Çok iyi müzikal geliyor. Anne Hathaway ... Fantine Hugh Jackman ... Jean Valjean Amanda Seyfried ... Cosette Russell Crowe ... Javert Helena Bonham Carter ... Madame Thénardier
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Evet açılmış konu silinebilir. Ya da utancım için bırakılabilir.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 61 milyon dolar butceli sefillermi olurmus
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 artık sefiller işte
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 muhtemelen subtitlelar uzun suruyodur sarki oldugu icin. cevirmesi daha teknikdir diye tahmin ediyorum. butun film 2.5 saat ve sarki hep.
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 öfff altyazı göstermeyen gözlük yapsalar theatrical release için keşke. sene olacak 2013, halen asimile olamamış tipler dolanıyor etrafta.
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kim silmisse benim mesajlari cok ayip etmis, kucuk hesaplar bunlar.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 BramStoker said: öfff altyazı göstermeyen gözlük yapsalar theatrical release için keşke. sene olacak 2013, halen asimile olamamış tipler dolanıyor etrafta. pff memeleri şikayet ederken iyi. önce sen asimilasyonunu tamamla !!!
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 meme ihtiyacın varsa kendininkileri mıncır. ne diyim?
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 müzikal irenç bişey , eö dancer in the dark flnda dahil
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 müzikal oyunda oynadım, sadece bana şarkı söyletmediler :(
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hahah Yalnız filmle ilgili bir yazı okudum, normalde müzikaller beni açmaz hiç ama bu film ilgimi çekti. Bütün performanslar direk çekim sırasında live yapılmış. Yani stüdyo kayıt değil, direk o anda söyleniyor şarkılar, Live performans yani. Yönetmen Hooper şöyle demiş: said: In a BBC interview, director Tom Hooper explains this choice, saying, “The problem with using [pre-recorded music] is an actor is having to spend a lot of their brainpower in syncing up with what they did…Generally, if you’re an actor, if you’ve been working hard on a part, you’ll get to this place and you’ll be singing along to something you did two months ago and you’ll hate it. You’ll kind of think ‘Well, that’s what I did two months ago, but now my understanding of the part has grown.’ And you’re kind of stuck singing along to something that may be making you cringe…It sets up a kind of white noise in the actor’s head, which detracts from the actor’s performance.” This connection between actor and performance gives Les Misérables a power that cannot be denied. Bana çok yapmacık gelir müzikaller. Tek sevdiğim müzikal Beauty And The Beast çizgi filmidir yani, o derece. Ama bu olay ilgimi arttırdı filme.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Dün izledim şahsen ben beğendim ama müzikal işte seveni de var sevmeyeni de. Kitabı tam yansıtamamışlar doğal olarak bazı kısımlar çok hızlı atlanmış, özellikle Jean Valjean'ın duygusal ikilemlerini tam verememiş yönetmen. Yine de 10 üzerinden 8 veririm ben.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 müzikallerden nefret ederim, ama bunu baya sevdim. üstüne normal replik yok, sürekli şarkı söylüyo herifler.
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Beğendim ben ama en başta rasıl krov şarkı söylemeye başlayınca bir imdat dedim, sonra geçti.
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Çok beğendim, girişi çok güzeldi, biraz önce çıktık eşimle etkisindeyiz hala ...
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sonunda şeeaaapabildim bunu lezzetli olmuş film takdir ettim ekibi aherin
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Raincloud said: Beğendim ben ama en başta rasıl krov şarkı söylemeye başlayınca bir imdat dedim, sonra geçti. Bende geçmedi o işte :) russel kırovun çok güzel filmleri var,hiçbişi bulamazsınız açın gladyatörü tekrar seyredin bunun yerine..biz ettik siz etmeyin
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qfXcBPJbLJg ağlamadan
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 On 03.03.2013 at 00:44, Raincloud dedi ki: Beğendim ben ama en başta rasıl krov şarkı söylemeye başlayınca bir imdat dedim, sonra geçti. shdf şunu ben de yaşadım ama film çok güzel, müzikal sevmeseniz de bi deneyin anne hathaway gerçekten parçalamış
Öne çıkan mesajlar