GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EkHHHUk8RCw Oyuncu - Karakter seçimi bu kadar cuk oturabilir. Çok iyi müzikal geliyor. Anne Hathaway ... Fantine Hugh Jackman ... Jean Valjean Amanda Seyfried ... Cosette Russell Crowe ... Javert Helena Bonham Carter ... Madame Thénardier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Evet açılmış konu silinebilir. Ya da utancım için bırakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 61 milyon dolar butceli sefillermi olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 artık sefiller işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 daha 2 ay var ya Türkiye için : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 muhtemelen subtitlelar uzun suruyodur sarki oldugu icin. cevirmesi daha teknikdir diye tahmin ediyorum. butun film 2.5 saat ve sarki hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 öfff altyazı göstermeyen gözlük yapsalar theatrical release için keşke. sene olacak 2013, halen asimile olamamış tipler dolanıyor etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kim silmisse benim mesajlari cok ayip etmis, kucuk hesaplar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 BramStoker said: öfff altyazı göstermeyen gözlük yapsalar theatrical release için keşke. sene olacak 2013, halen asimile olamamış tipler dolanıyor etrafta. pff memeleri şikayet ederken iyi. önce sen asimilasyonunu tamamla !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 meme ihtiyacın varsa kendininkileri mıncır. ne diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 müzikal irenç bişey , eö dancer in the dark flnda dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 müzikal oyunda oynadım, sadece bana şarkı söyletmediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hahah Yalnız filmle ilgili bir yazı okudum, normalde müzikaller beni açmaz hiç ama bu film ilgimi çekti. Bütün performanslar direk çekim sırasında live yapılmış. Yani stüdyo kayıt değil, direk o anda söyleniyor şarkılar, Live performans yani. Yönetmen Hooper şöyle demiş: said: In a BBC interview, director Tom Hooper explains this choice, saying, “The problem with using [pre-recorded music] is an actor is having to spend a lot of their brainpower in syncing up with what they did…Generally, if you’re an actor, if you’ve been working hard on a part, you’ll get to this place and you’ll be singing along to something you did two months ago and you’ll hate it. You’ll kind of think ‘Well, that’s what I did two months ago, but now my understanding of the part has grown.’ And you’re kind of stuck singing along to something that may be making you cringe…It sets up a kind of white noise in the actor’s head, which detracts from the actor’s performance.” This connection between actor and performance gives Les Misérables a power that cannot be denied. Bana çok yapmacık gelir müzikaller. Tek sevdiğim müzikal Beauty And The Beast çizgi filmidir yani, o derece. Ama bu olay ilgimi arttırdı filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 butun olayi o zaten filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Dün izledim şahsen ben beğendim ama müzikal işte seveni de var sevmeyeni de. Kitabı tam yansıtamamışlar doğal olarak bazı kısımlar çok hızlı atlanmış, özellikle Jean Valjean'ın duygusal ikilemlerini tam verememiş yönetmen. Yine de 10 üzerinden 8 veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 müzikallerden nefret ederim, ama bunu baya sevdim. üstüne normal replik yok, sürekli şarkı söylüyo herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Beğendim ben ama en başta rasıl krov şarkı söylemeye başlayınca bir imdat dedim, sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Çok beğendim, girişi çok güzeldi, biraz önce çıktık eşimle etkisindeyiz hala ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sonunda şeeaaapabildim bunu lezzetli olmuş film takdir ettim ekibi aherin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 revenge nerede hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Raincloud said: Beğendim ben ama en başta rasıl krov şarkı söylemeye başlayınca bir imdat dedim, sonra geçti. Bende geçmedi o işte :) russel kırovun çok güzel filmleri var,hiçbişi bulamazsınız açın gladyatörü tekrar seyredin bunun yerine..biz ettik siz etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qfXcBPJbLJg ağlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 On 03.03.2013 at 00:44, Raincloud dedi ki: Beğendim ben ama en başta rasıl krov şarkı söylemeye başlayınca bir imdat dedim, sonra geçti. shdf şunu ben de yaşadım ama film çok güzel, müzikal sevmeseniz de bi deneyin anne hathaway gerçekten parçalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar