Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta'dan sonra serverların durumu

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

R e z a l e t

1000 civarı ping görünce seviniyorum oh bu sefer lag olmıcak diye. pingden öte serverdan kaynaklanan bir lag var herkes şikayet ediyor.Auction House ve mailboxtan eşya alıp satmak çok zaman alıyor bi saat tiklayıp bekilyorum işleme girisn diye. Open betadan beri serverlar aşırı yoğun doğru düzgün oyun oynanmıyor.

Bende durum böyle ya sizde?
Sosyal ağlarda paylaş

Serverlar bugün tr saatiyle 14 de falan bi down oldu. Geri geldikten sonra, loot da vs de lag ın sapıtması olayı yoktu.. yarım saat falan oynadım, sorun gözükmüyordu..

şu anda durum nedir bilmiyorum.

düzeltiyorlar sanırım.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Open betanın yapılma sebebi budur zaten.
sabır biraz[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

evet loot olayındaki sorunu çözmüşler. şimdi denedim, problem yok...

pingler biraz yüksek ama, oynanabilir durumda serverlar şuan[signature][hline]Profocio Hosting
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
Sosyal ağlarda paylaş

yoğun saatlerde gene sapıtıyor database le ilgili birşey yaptığınızda...

blizz in en kısa zamanda fixlemesi lazım bunu.. en azından, retailden 2-3 gün önce..[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim problemim neden kaynaklaniyo cozemedim, 512 ddr ramim var ve 3-4 village dolasip quest yapip biseyler oldurdukten sonra asiri derecede kasiliyor makinam, oynayamiyorum ve cikmak zorunda kaliyorum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

Serverlar su and downmi? WoW sitesinde bisi goremedim. Baglanmaya calisiyorum Unable to connect diye yazi cikiyo delirecem.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Open betada yasanan lagin pinglerle alakasi yok. Bende 80-100ms ping var, hala 5-10dklik lag yasiyorum, tamamen server side bir olay. Blizzard OBi stress test yapmayi akil etmis ama patlayacak bir yerlerine eger bunu duzeltmezlerse beta sonlarina dogru. Adamlar kendilerine zarar veriyorlar bu sekilde. Bu lag liveda olsun olmasin OBdan cikmis birisi arkadasina WoW hakkindan bahsederken asiri lagli ve sinir bozucu diye bahsedecek, o da baska arkadaslarina bahsedecek vs... Simdiden en sorunlu open beta odulunu almaya hak kazandilar herhalde.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Soidia - Saint - 205 [Retired]
Chrysaor - The Man - 200 [Retired]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...