Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 R e z a l e t 1000 civarı ping görünce seviniyorum oh bu sefer lag olmıcak diye. pingden öte serverdan kaynaklanan bir lag var herkes şikayet ediyor.Auction House ve mailboxtan eşya alıp satmak çok zaman alıyor bi saat tiklayıp bekilyorum işleme girisn diye. Open betadan beri serverlar aşırı yoğun doğru düzgün oyun oynanmıyor. Bende durum böyle ya sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 herkesin sikayeti bu zaten, herkeste var yani..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Serverlar bugün tr saatiyle 14 de falan bi down oldu. Geri geldikten sonra, loot da vs de lag ın sapıtması olayı yoktu.. yarım saat falan oynadım, sorun gözükmüyordu.. şu anda durum nedir bilmiyorum. düzeltiyorlar sanırım.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Open betanın yapılma sebebi budur zaten. sabır biraz[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 15:30 gibi yine lag vadı ama denildiği gibi beta sonuçta. Birde US Server olması olayı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 dün akşam 2000 altına inince ping öpüp başıma koyuyordum :) 2000-2500 arası gidip geliyordu bağlantım günlerdir , umarım düzeltirler.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet loot olayındaki sorunu çözmüşler. şimdi denedim, problem yok... pingler biraz yüksek ama, oynanabilir durumda serverlar şuan[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 600-800 arası değişiyor pingim bende çok kötü diyordum halime dua edeyim[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yoğun saatlerde gene sapıtıyor database le ilgili birşey yaptığınızda... blizz in en kısa zamanda fixlemesi lazım bunu.. en azından, retailden 2-3 gün önce..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya benim problemim neden kaynaklaniyo cozemedim, 512 ddr ramim var ve 3-4 village dolasip quest yapip biseyler oldurdukten sonra asiri derecede kasiliyor makinam, oynayamiyorum ve cikmak zorunda kaliyorum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Serverlar su and downmi? WoW sitesinde bisi goremedim. Baglanmaya calisiyorum Unable to connect diye yazi cikiyo delirecem.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yaklaşık 1 saat kadar down serverlar. biraz uyu sonra devam edersin. :P[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 down şuan sorun varmış halledicez merak etmeyin yazmışlar ama nekadar zamanda olur bilinmiyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 osi pingleri de ahım şahım değil, wow a abanmayın hemen :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 oyuna girmeden bi yerleri pingleyerek öğrenebiliyormuyuz pingi osideki gibi ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Open betada yasanan lagin pinglerle alakasi yok. Bende 80-100ms ping var, hala 5-10dklik lag yasiyorum, tamamen server side bir olay. Blizzard OBi stress test yapmayi akil etmis ama patlayacak bir yerlerine eger bunu duzeltmezlerse beta sonlarina dogru. Adamlar kendilerine zarar veriyorlar bu sekilde. Bu lag liveda olsun olmasin OBdan cikmis birisi arkadasina WoW hakkindan bahsederken asiri lagli ve sinir bozucu diye bahsedecek, o da baska arkadaslarina bahsedecek vs... Simdiden en sorunlu open beta odulunu almaya hak kazandilar herhalde.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sorunlu open beta?lineagede 5 dakika bir server gidiyodu:)bu hicbisi degil ilk 2 ay para verip bundan fazla sorun yasadik[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 beyler bugun serverlarda soyle bisi duydum ob icin yaklasik 500 bin account dagitilmisss database sorunuda bu yuzden oluyomus bide bu haftasonuna hazirlanmaya calisiyolarmis inanilmaz bi yogunluk bekliyolarmis haftasonunda nekadari dogru bilemiyorum ama bi dogruluk payi vardir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 evet ana sayfasında da aynı şeyi söylüyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar