Marty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 maesselam said: dostum bu evrende bir nokta bile degilsin ki,o evreni yaratani anlayabilesin... ben de bunu diycektim. evrende bir nokta bile degilsin, evreni yaratan varlik benim yaptigim iyiliklerin kotuluklerin pesinde kosturuyo diye dusunuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 maesselam said: imam nikahı yaptırdım,devlet nikahı benim hukuk anlayışıma göre 2.sırada.tamammı çetin abi? Bu arada once dini nikah yaptirdiysan cezasi 6 aydan basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahahahahhah argüman çok iyi. GERGE said: http://static2.fjcdn.com/comments/90-95+of+FunnyJunkers+are+in+all+probability+ugly+to+average+_860ea9fd448f5a46740199849d2e6dd4.png Allah'a ne kimle sevistigimden? Yoksa dini evlilikler Allah icin RSS guncellemesi islevi mi goruyor: http://wp.patheos.com.s3.amazonaws.com/blogs/friendlyatheist/files/2009/11/holysmut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 GERGE said: maesselam said: imam nikahı yaptırdım,devlet nikahı benim hukuk anlayışıma göre 2.sırada.tamammı çetin abi? Bu arada once dini nikah yaptirdiysan cezasi 6 aydan basliyor. sapkada takmak gerekiyor o zaman yatarken bile bu mantik cok rerero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ._. bak yine şaka yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 her sevişmeden önce kendine imam nikahı kıydırıp sonra boşanabilme gibi bi imkanın olacağı için imam olmak isterdim. geyik gibi yazdım ama muta nikahı diye bişi olduğunu duymuştum, enteresan. soruya ciddi cevap vermek gerekirse, duruma göre bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paticik çok bozdu. Şaka bir yana bu konu cidden konuşulması gereken yanlış anlaşılan ve yanlış kullanılan bir konu. Gel gör ki ortalık her türlü troll kaynadığı için fikir beyan etmenin imkanı yok. 3-5 tane trolün elinde kaynadı paticik konu dışı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Kariyi bulsak her dinin nikahini yaptiririz, dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Aluriel said: dinlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben kaptana kiydiricam nikahi resmi sayiliyo hem ama nasi ispatliyoruz gemiden inince onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 veriyor kaptan kağıdı elinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahmedinejad said: dini nikah hea şimdi oldu imam nikâhı diye bir şey yok doğru ismini dini nikâh kullanmış kardeş teşekkür ederiz.ileriki mesajlarda düzelten var mı okumadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Flameoffear said: 3 kelimeyle boşanıyosak 3 kelimeyle de evlenelim birader. Niye uğraşıyoruz imam neyin. işte dimi, ya birde savunan var galiba bir düşün dini nikah niye yapılıyor? amaç çiftlerden her hangi birinin çıkarlarının korunmasını sağlamak maden o kadar müslümansın, nikahin aktine uymak için kendi kendine yemin et ne fark edecek, göstermelik işer zaten resmiside, imamıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ya abi bazı şeylere artık böyle gelmiş böyle gidecek gibi bir kabullenmeyle bakmak lazım diyorum. biz yaptık imam nikahı, ki alakam yoktur bu tarz şeylerle. analar babalar istiyor. zararı da yok. 50tl hocaya verdik itşe öylesine. aileler bir araya geldi yemek yendi öncesinde kahve fln güzeldi yani. 15dk imamı dinledik. çok da büyütmemek lazım. 9 cami gezdirip mekkede tavaf edilmeyecek sonuçta. anaların babaların gönülleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 valla yaptırıcam inş evlendiğimde. güzel oluo böle ritüeller seviorm ben :). masrafsız adet gelenek görenek dostuyumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 böylesi ideolojik bir şeyi umursamadan ananın babanın gönlü olsun diye yapıyorsun daha kötü, saksı mısın kardeş sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ne nikahı yaptırmam gerektiğini farklı dinlerin ulemalarına danışmamız gerekicek sanırım. UN'den karar aldırtmayı umuyorum. Ban ki moon ile görüşücem bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 söylendimi bilmiyorum ama nikah dinin sosyo/hukuk kısmına giriyor, devlet dairesinde yapılan nikah zaten dinende bu işi halletmiş demektir. extradan gidipte imam nikahı kıydırmanıza gerek yok saçmalık olur. 2 kere nikah oluyor yani ortada bi degişen yok. ha birde, 1400 yıl önce şu anki şartlara eşit kadına koruma saglayan bir durum. mutada sanırsam savaş durumlarında geçerli. boşol boşol diyede birşey yok kadının rızası yoksa kadı nah boşar nereye boşuyo nafakasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 GERGE said: http://static2.fjcdn.com/comments/90-95+of+FunnyJunkers+are+in+all+probability+ugly+to+average+_860ea9fd448f5a46740199849d2e6dd4.png Allah'a ne kimle sevistigimden? Yoksa dini evlilikler Allah icin RSS guncellemesi islevi mi goruyor: http://wp.patheos.com.s3.amazonaws.com/blogs/friendlyatheist/files/2009/11/holysmut.jpg abi atayislerin espri yapmasının yasaklanması gerektiğini de gündeme getirmem lazım BM'de. çok kötü ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 lan ateist olmakla cool olma devri 2005te bitmedi mi? konu ayrıca lol bu arada. size ne benim nikahımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Yeni trend ateistleri cool olmaya çalışmakla suçlamak, teşekkürler akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ya nalakası var akp ile. düğnyadaki bor rezervlerinin %90ı amerikanın israilin oyunu her şeyi akapeye yüklemek (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Myshkin said: böylesi ideolojik bir şeyi umursamadan ananın babanın gönlü olsun diye yapıyorsun daha kötü, saksı mısın kardeş sen panpa nie sadece onların gönlü olsun, benimde hoşuma gidiyor. ayrıca ideolojilerin hepsi lol. bide atayizlik paket halinde geliyor bundle bi atayiz oluyosun üzerine solculuk,kürtçülük bonus geliyor. aha bi bakıosn napıyorum lan ben demeden eylemde bulmuşsun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 sene 2012 imam nikahı ne yea çok şükür bana imam nikahı yaptır diyecek tek insan bile yok anne tarafında da baba tarafında da mis gibi aileyiz amin allahım dip not: burda mis gibi aile tanımı, sülaledeki bütün bireylerin fikirlerinin birbirine uyması üzerinden yapılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Theridone said: ya nalakası var akp ile. medya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar