Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ya Göksu ile ilgili bir olay var galiba, Yılmaz Vural'dan tut hepsi çok feci destek oluyor. Yani elbet destek olunacakta şu muhabbet garip; said: Köksal: Maçtan önce hocamız penaltıcı olarak benim adımı yazmıştı. Ancak pozisyonda Göksü bana gelip ihtiyacım var dedi. Bir şeye falan kafa bozuksa falan daha kötü olmuştur. said: Köksal: "Bence kötü bir vuruş değildi. Sonuçta Melo kaleci olmadığı için bir köşe belirledi atladı." Şu da güzel tespit asfasd Melo bu sezon ilk defa takıma katkı sağladı, hemde öyle bir katkı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Umut fedacinin ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 DoruK said: güntekin onay ne ağlamış be abicim :) programı açtığı gibi ama melo 1.5 2 metre öne çıktı penaltı tekrarlanmalıydı :( demiş gerçekten beşiktaşlılar bu kadar mı heyecanlandı uzun süre sonra bi lider olacaklar diye? ben anlamadım bu işi Öne çıktığı için tekrarlanmalıydı evet, kural kitabında böyle yazıyor. Lakin kendisi kaleci olmadığı için bu tip şeyler görmezden gelinebiliyor ki tahminen öyle oldu. İstanbul'daki ŞL finalinde Dudek her atlayışta ileri çıktı da hakem hiçbirini tekrarlatmadı diye ne olay olmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi ben sana şöyle diyim, öyle yalan penaltı verip öyle yalan kırmızı gösterdikten sonra o penaltıyı bir de tekrarlatacak yürek dünya üzerinde hiç bir hakemde yoktur kaldı ki liderlik için elazığ'dan medet umması güntekin'in yarım saat ağlaması falan çok komik :) melo efsane oldu zaten şu maçla, adam kaleye geçtiği gibi benle beraber herkes demiş zaten aha kurtaracak diye. ha keşke tekrarlatsaydı da tekrar kurtarsaydı kapak üzerine kapak olurdu yetersiz hakeme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 PZero said: Rewendor said: Ahahahahaha MELO adamımsın! Pitbull dansını da yaptı maç devam ederken ahahaha! pitbull dansıne ya köpek taklidi yapıyor adam MAÇ FAZLASIYLA LİDER olsun senin yeni title zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 DoruK said: güntekin onay ne ağlamış be abicim :) programı açtığı gibi ama melo 1.5 2 metre öne çıktı penaltı tekrarlanmalıydı :( demiş gerçekten beşiktaşlılar bu kadar mı heyecanlandı uzun süre sonra bi lider olacaklar diye? ben anlamadım bu işi nerden saldıracaklarını şaşırdılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hakkımız yendi bir i. tarafından:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 penaltı doğru bence ama kırmızı biraz acımasız olmuş sanki melo kapatmış açıyı zaten sarı yeterli gibiydi. penaltıyı da çok güzel kurtarmış melo, atlayarak değil koşarak gitmiş oraya çok ilginç bişi yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 DoruK said: abi ben sana şöyle diyim, öyle yalan penaltı verip öyle yalan kırmızı gösterdikten sonra o penaltıyı bir de tekrarlatacak yürek dünya üzerinde hiç bir hakemde yoktur kaldı ki liderlik için elazığ'dan medet umması güntekin'in yarım saat ağlaması falan çok komik :) melo efsane oldu zaten şu maçla, adam kaleye geçtiği gibi benle beraber herkes demiş zaten aha kurtaracak diye. ha keşke tekrarlatsaydı da tekrar kurtarsaydı kapak üzerine kapak olurdu yetersiz hakeme ^^ abi gaza gelip liderlik için diyorsunuz da zaten BJK'nin bugün itibariyle lider kalması imkansızdı ki, aklı mantığı olan herkes bunun olmayacağını biliyordu :) Dün eğlendik geçti; Güntekin'in kendi kişisel hırsıdır o, arada yapıyor böyle. Bazen karşısına BJK'yi de alıp yaptığı anlar oluyor kafasına taktıysa maç içinde birşeyi :) Dediğim gibi zaten bizim 1 günde olsa lider olmamızı bizden çok GS'liler kafasına takmış. Her senaryo onun üzerinden oluşturuldu gün boyu, GS bugün yenilse Antalya, Kasımpaşa, Fener, Trabzon'un puanları gelip geriden yine geçecekti. Boş boş geyik işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 oha penaltiya penalti degil diyenler olmus :D gözlükler güzelmiş pampa :D ha bide 13. haftada lider olcak beşiktaş desek herkez bir güzel billur geçerdi.. maç fazlasıyla lider olduk bizden cok gs'liler heyecan yapmıs, sakin olun bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Top direk Melonun kucağına geliyor zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 okadar penalti degil ki o pozisyon anlatılmaz yani kaleci atlıyo adam vuruyo top kaleciye de carpıyo sonra kaleci ile adam carpısıyo. bu nası penaltı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 @dark ben de onu anlamadım zaten genelde gs topiclerinde fenerliler ağlardı (bjkliler ağlıyor demiyorum) şimdi sırf beşiktaşlıları görüyoruz maç topicinde nedense :p bunun nedeni nedir diye merak ettim sadece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 33. saniyeye bak bakalım muslera topa değiyo mu yoksa direk o herifi kucaklayıp yere mi indiriyor.çok net penaltı. http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-66 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 OMO MÖLO ONÖ COKTÖOOöoö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 top nasıl kaleciye carpıyor abi, nasıl mac izlemek bu ya.. http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-66 surda 34. saniyeyi gözlukleri cıkartip izlersenz, kaleciye falan degmiyor top, yakından bile gecmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 at gözlukleri önemli tabi,bide fanatiklik ile kombine olunca adam musleranin elindeki topa vurdu da dustu bile diyebilr insanlar sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 DoruK said: @dark ben de onu anlamadım zaten genelde gs topiclerinde fenerliler ağlardı (bjkliler ağlıyor demiyorum) şimdi sırf beşiktaşlıları görüyoruz maç topicinde nedense :p bunun nedeni nedir diye merak ettim sadece hehe abi ben burada elazığspor taraftarı olarak varım yalnız, yeni de değil geçen yılda öyleydim :D wot bile yazdım ya la maçtan önce analiz olarak, iki takımda beklediğimin tersi çıktı gerçi de ... pzero falan diyorsan o her yerde zaten asdfdsa onun dışında pek yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 muslera direk adama çakmış top yön değiştirmemiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bugün liderlik gitti ama gs ye bu korku yeter adamaların içine oturmuş :D ama devre arasına kadar beşiktaş gsden önde bitrir ligi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 @dark sen üstüne alınma iyi niyetli olduğunu biliyoruz zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 orda penaltı var ama kırmızı biraz ağır olmuş bence. bide ben tırstım lan yerde hareketsiz yatınca aha gitti dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben tekrar da carptı gormustum. simdi izledim carpmamıs musleraya top. herif yeteneksiz diye penaltı olmus iyi mi. ama hala kırmızı kart degil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 @PZero Devre arasında BJK lider olursa bu ligi şampiyonda bitirir. Ordu deplasman Eskişehir İnönü Gençlerbirliği deplasman Kayseri içeri Rakiplerin fikstürlerine bakınca daha kolay, BJK bu fikstürden en az 10 puan çıkarmak zorunda ki imkansız, en fazla 3-4 olur BJK o da evdeki maçları kazanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 aha aynen, adam önüne alaym derken beceremiyor :D belki yetebilse muslera kucaklıcak topu, savunma tam nerde dikkat etmedm kırmızı agir olabilr, geçerse bos kaleye yuvarlıcak soncta diye dusunmstur. gs icin iyi su macta görmus olmasi, 2 hafta dinlenir fener macina temiz cıkar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar