Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 13. Hafta | Sanica Boru Elazığspor - Galatasaray | 24.11.2012 @19.00

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Ya Göksu ile ilgili bir olay var galiba, Yılmaz Vural'dan tut hepsi çok feci destek oluyor. Yani elbet destek olunacakta şu muhabbet garip;

said:
Köksal: Maçtan önce hocamız penaltıcı olarak benim adımı yazmıştı. Ancak pozisyonda Göksü bana gelip ihtiyacım var dedi.

Bir şeye falan kafa bozuksa falan daha kötü olmuştur.

said:
Köksal: "Bence kötü bir vuruş değildi. Sonuçta Melo kaleci olmadığı için bir köşe belirledi atladı."

Şu da güzel tespit asfasd Melo bu sezon ilk defa takıma katkı sağladı, hemde öyle bir katkı ki
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

güntekin onay ne ağlamış be abicim :) programı açtığı gibi

ama melo 1.5 2 metre öne çıktı penaltı tekrarlanmalıydı :( demiş

gerçekten beşiktaşlılar bu kadar mı heyecanlandı uzun süre sonra bi lider olacaklar diye? ben anlamadım bu işi

Öne çıktığı için tekrarlanmalıydı evet, kural kitabında böyle yazıyor. Lakin kendisi kaleci olmadığı için bu tip şeyler görmezden gelinebiliyor ki tahminen öyle oldu.

İstanbul'daki ŞL finalinde Dudek her atlayışta ileri çıktı da hakem hiçbirini tekrarlatmadı diye ne olay olmuştu :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben sana şöyle diyim, öyle yalan penaltı verip öyle yalan kırmızı gösterdikten sonra o penaltıyı bir de tekrarlatacak yürek dünya üzerinde hiç bir hakemde yoktur

kaldı ki liderlik için elazığ'dan medet umması güntekin'in yarım saat ağlaması falan çok komik :)

melo efsane oldu zaten şu maçla, adam kaleye geçtiği gibi benle beraber herkes demiş zaten aha kurtaracak diye. ha keşke tekrarlatsaydı da tekrar kurtarsaydı kapak üzerine kapak olurdu yetersiz hakeme ^^
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

güntekin onay ne ağlamış be abicim :) programı açtığı gibi

ama melo 1.5 2 metre öne çıktı penaltı tekrarlanmalıydı :( demiş

gerçekten beşiktaşlılar bu kadar mı heyecanlandı uzun süre sonra bi lider olacaklar diye? ben anlamadım bu işi

nerden saldıracaklarını şaşırdılar ya
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

abi ben sana şöyle diyim, öyle yalan penaltı verip öyle yalan kırmızı gösterdikten sonra o penaltıyı bir de tekrarlatacak yürek dünya üzerinde hiç bir hakemde yoktur

kaldı ki liderlik için elazığ'dan medet umması güntekin'in yarım saat ağlaması falan çok komik :)

melo efsane oldu zaten şu maçla, adam kaleye geçtiği gibi benle beraber herkes demiş zaten aha kurtaracak diye. ha keşke tekrarlatsaydı da tekrar kurtarsaydı kapak üzerine kapak olurdu yetersiz hakeme ^^

abi gaza gelip liderlik için diyorsunuz da zaten BJK'nin bugün itibariyle lider kalması imkansızdı ki, aklı mantığı olan herkes bunun olmayacağını biliyordu :) Dün eğlendik geçti;

Güntekin'in kendi kişisel hırsıdır o, arada yapıyor böyle. Bazen karşısına BJK'yi de alıp yaptığı anlar oluyor kafasına taktıysa maç içinde birşeyi :)

Dediğim gibi zaten bizim 1 günde olsa lider olmamızı bizden çok GS'liler kafasına takmış. Her senaryo onun üzerinden oluşturuldu gün boyu, GS bugün yenilse Antalya, Kasımpaşa, Fener, Trabzon'un puanları gelip geriden yine geçecekti. Boş boş geyik işte,
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

@dark ben de onu anlamadım zaten genelde gs topiclerinde fenerliler ağlardı (bjkliler ağlıyor demiyorum) şimdi sırf beşiktaşlıları görüyoruz maç topicinde nedense :p

bunun nedeni nedir diye merak ettim sadece hehe

abi ben burada elazığspor taraftarı olarak varım yalnız, yeni de değil geçen yılda öyleydim :D wot bile yazdım ya la maçtan önce analiz olarak, iki takımda beklediğimin tersi çıktı gerçi de ...

pzero falan diyorsan o her yerde zaten asdfdsa onun dışında pek yok ki?
Sosyal ağlarda paylaş

@PZero

Devre arasında BJK lider olursa bu ligi şampiyonda bitirir.

Ordu deplasman
Eskişehir İnönü
Gençlerbirliği deplasman
Kayseri içeri

Rakiplerin fikstürlerine bakınca daha kolay, BJK bu fikstürden en az 10 puan çıkarmak zorunda ki imkansız, en fazla 3-4 olur BJK o da evdeki maçları kazanırsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...