Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 13. Hafta | Beşiktaş - Akhisar | 23.11.2012 @20.00 »

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, İ.Toraman, Necip, Fernandes, Holosko, Olcay, Almeida

AKHİSAR BLD.: Oğuz, E.Eren, Uğur, Sonko, Çağdaş, M. Aşan, Emin, Kenan, Anıl, Sertan, Bruno

HAKEM: Halis Özkahya

STAT: İnönü

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

Ben açayım ilk defa bakalım. Uğurlu gelir inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

kasa vurdum 3+ gollü beşiktaş galibiyetine :D bugün zaten her şekil handikaplı gelir artık ayıp yani diyecem de ben akhisar'ın da gol bulacağına inanıyorum. Geride karşılayan takımların tamamına karşı Akhisar hep etkili oluyor, tabii atamıyorlar ama yer yer tehlikeli olabiliyorlar. TS maçı mesela galibiyet bile çıkarabilirlerdi iyi olsalardı son noktada,
Sosyal ağlarda paylaş

Lİ-DER

Emre Özkan'ı çok beğendim, en azından ilk defa o kanattan beleş gol vermedik. Yediğimiz golde yine beleşti gerçi ama olsun, en azından Uğur Boral'a asist yazılmadı. :)

Fernandes'in erken çıkarılması iyi oldu. Oğuzhan fazla bile tutuldu çünkü iğne ile oynuyordu. Almeida'nın atılması ise yazıklar olsun diyorum ...

Kartı sonuna kadar hak etti. Ne kadar hırs yaparsan yap öyle tepki verip vurmayacaksın, hele ki sarın varsa ama o raddeye geldi. İkinci yarı özellikle üstüne oynadılar. Sırtına çıktılar, dirsek geçirdiler hakem hepsini görmezden geldi faul bile çalmadı. En son hem çekiyor, hem kancalıyor hemde ensesine vuruyorlar adamın ki Almeida sonunda dönüp vurdu. Mazlum herifi bile yoldan çıkardılar ...

Haftaya Ordu maçında en büyük eksiğimiz, 0-0'ın değerini bilen takımlara karşı defansı açmak istiyorsan o tip bir dağıtıcıya ihtiyacın var. Holosko'yu yok ederler, Batuhan'ı 11 başlatmak ölüm olur ama başka çaremiz yok...

Neyse güzel galibiyetti. Ayrıca bu takım geriye yaslanmayı hiç beceremiyor. NE zaman yatsak diken üstünde izliyoruz maçı ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...