aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, İ.Toraman, Necip, Fernandes, Holosko, Olcay, Almeida AKHİSAR BLD.: Oğuz, E.Eren, Uğur, Sonko, Çağdaş, M. Aşan, Emin, Kenan, Anıl, Sertan, Bruno HAKEM: Halis Özkahya STAT: İnönü SAAT: 20.00 YAYIN: Lig TV Ben açayım ilk defa bakalım. Uğurlu gelir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 çok sade açmışsın sen de be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Güncelledim, o sadelik bi an önce topiği parselleme heyecanıyla oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 valla 2 kombinem de var, basket macini tercih ettim, umarim telefnla iyi haberleri alırız :D 3-0 olsun bizim olsun, lider olalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 basket maçı daha önemli kazanırsak 16 garanti oluyor . akhisara zaten hadikaplı yeneriz 5 den aşağa atarsak ben futboldan anlamıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 beşiktaş gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 kasa vurdum 3+ gollü beşiktaş galibiyetine :D bugün zaten her şekil handikaplı gelir artık ayıp yani diyecem de ben akhisar'ın da gol bulacağına inanıyorum. Geride karşılayan takımların tamamına karşı Akhisar hep etkili oluyor, tabii atamıyorlar ama yer yer tehlikeli olabiliyorlar. TS maçı mesela galibiyet bile çıkarabilirlerdi iyi olsalardı son noktada, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ayrıca kalede Cenk ve sol bekte Emre'nin oynaması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dk 3 holosko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dk 7 holosko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Lider geldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 barcelona bizim kadar seri gol atamıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 5 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ikinci yarının hemen başında 2 tane daha atarız . sonra 65-70 arası 1 tane atarız 85-90 arasıda 2 atarız . ilk yarıda 3 atmıştık topla 8 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 İsmail dağılmış evinde salya sümük. İlk golden sonra İsmail forması ile kutladılar golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ülker link içtim bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ismail'in formasını asmışlar yedek klübesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 PZero said: barcelona bizim kadar seri gol atamıyor . Barcelona Akhisar ile maç yapsın gör sen seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 salak ya olabilecek en kotu yere kafa vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 akhisar bu golü atarak tüm gazabımızı üzerine çekmiş oldu, yazık olacak 8-1 biter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ya akhisara karsi 3-0da bile rahat izleyemiyorum maci maç fazlasıyla birinci olmuşuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 İlk 3 düdük 3 sarı kart. Allahtan erken gol attık Yoksa hakem bariz biz kazanmayalim diye çıkmış sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 az kalsın hakkını yiceklermiş bjknin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bu seferki kötü yönetim değildi. Bilinçli taraflı yönetimdi. hatta gayet iyi yönetti kendi amacı doğrultusunda hakem. ŞAns eseri 6dk gelen 2 gol bozdu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Lİ-DER Emre Özkan'ı çok beğendim, en azından ilk defa o kanattan beleş gol vermedik. Yediğimiz golde yine beleşti gerçi ama olsun, en azından Uğur Boral'a asist yazılmadı. :) Fernandes'in erken çıkarılması iyi oldu. Oğuzhan fazla bile tutuldu çünkü iğne ile oynuyordu. Almeida'nın atılması ise yazıklar olsun diyorum ... Kartı sonuna kadar hak etti. Ne kadar hırs yaparsan yap öyle tepki verip vurmayacaksın, hele ki sarın varsa ama o raddeye geldi. İkinci yarı özellikle üstüne oynadılar. Sırtına çıktılar, dirsek geçirdiler hakem hepsini görmezden geldi faul bile çalmadı. En son hem çekiyor, hem kancalıyor hemde ensesine vuruyorlar adamın ki Almeida sonunda dönüp vurdu. Mazlum herifi bile yoldan çıkardılar ... Haftaya Ordu maçında en büyük eksiğimiz, 0-0'ın değerini bilen takımlara karşı defansı açmak istiyorsan o tip bir dağıtıcıya ihtiyacın var. Holosko'yu yok ederler, Batuhan'ı 11 başlatmak ölüm olur ama başka çaremiz yok... Neyse güzel galibiyetti. Ayrıca bu takım geriye yaslanmayı hiç beceremiyor. NE zaman yatsak diken üstünde izliyoruz maçı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar