Zikko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 senin karbonlar karışmaya başlamış olur öle zorlama fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 zikko konuşcam diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Aket-Atum said: evet gözüm şıklarda Skynet aradı. Skynet başlamış bile kuzenin oturduğu apartmanda elektrik sayaçlarının üstünde T1 ve T2 yazıyor ilk modeller ekonomiyi çökertme amaçlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 gözler bir gray goo aradı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 1 yıl önce beklediğim felaketlerden birisi şimdi gerçek oldu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yazık lan çok yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Kısa ve acısız olanı mümkünse. Meteor carpsın şöyle avrupa kıtası büyüklüğünde bişey. Delip geçsin. Ben mars'a savrulmak istiyorum allahın izniyle >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Sam said: gözler bir gray goo aradı. :( grey goo, skynet gibi senaryolar bizim yaşam süremiz içerisinde gerçekleşecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben bayağı uzun yaşamayı hedefliyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hızla oluşan buz şeysi. herkes sex yapar ısınmak için diye düşündüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Zombie Apocalypse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bekliyorum denemez ama bi nükleer savaş yaşarız heralde, sonra ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ww3 ü felaketten saymam bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 "Economic collapse and following disorder leading to WWIII" diyecektim zira daha akla yatkın da, sonra aklıma geldi, bildiğimiz anlamda dünya savaşı için onun finanse edecek ekonomiler veya potansiyeller lazım bence küresel bir ekonomik krizden sonra, bölgesel çatımalar mutlaka çıkar zombi olursa da, zombilerden bulaşıcı olmasın, bir seferde olsun dünya nüfüsunun 4 de 3 falan, -ben olmayayım ama- onlarla mücadele edelim en eğlenceli felaket o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 revolution gibi elektrik kesintisi güzel de onda da arabalar çalışmıyor.ben ne anladım o felaketten istediğim arabayı çalamadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 olabilecek en olsası şey şu an nükleer felaket. amerikanın bir denizaltısındaki nükleer füzeler tüm dünyayı yok etmeye yetiyor.GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yok be o kadar değil ama 10-15 tane patladımı çiddi iklim miklim değişiklikleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar