dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dün akşam 2 takım arkadaşımla futbol maçına gidiyoruz. Fulya civarlarında rutin polis kontrollerine denk geldik. Arkadaş tütün içiyor. Onu gördü polis, ondan sonra 20 dakika 3 farklı polis arabayı aradı. Biri arıyor, çıkıyor diğer geliyor o arıyor aynı yerleri. Ondan sonra bagajdaki spor çantalarını açtılar, boşalttılar. Talan ettiler bagajı. Üstlerimizi 3-4 kere aradılar. (Ceplerimdeki eşyaları çıkartıyorum her seferinde.) Hayır birinizin aradığına diğer mi güvenmiyor, yoksa 3 kişi bir haltı beceremiyor musunuz? "Uyuşturucu kullanıyor musunuz?" gibi saçma sapan sorulara maruz kaldık. Maça geç kalacağız diye ağzımızı açıp hiçbir şey söylemedik. Baktılar en son bir şey bulamadılar haliyle. Hadi hızlı hızlı gidin buradan falan diyorlar. Ne lan bu? Acayip canım sıkıldı akşam akşam. Bu arada bu sonra 1 hafa içerisindeki 2. böyle detaylı aramaya denk gelişim.. İşin ilginci bu adamlar kimliklerimize, ruhsata bile bakmadılar. Yani belli ki uyuşturucu falan arıyorlar. Narkotik de değil anlam veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arada bir arasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ihbar almışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 iyi oluyor iyi ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 3-4 dk sürüo maks ya arasınlar nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 öğlen 12de gbt için çevirmişlerdi beni bi kere. herif memleket nere (kimliğim adamın elinde), sen gitariste benziyorsun benim yeğen de gitarist şurda çalıyor falan diye yarım saat anlattı elimde kimlik dinledim sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 3-4 dk sürse ki sürmesin yine problem değil alsın 10 dakikamı ama adam gibi iş yapsınlar. Yazdım oraya o kadar. Birinin baktığına diğeri tekrar bakıyor. Tavırlar sinir bozucu. Konuşma üslupları aynı şekilde.. Benim takıldığım noktalar bunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 polisle karsilasip canli cikmissin daha ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arama noktalarına googlemaps den işaretleyip başlığı güncel tutsak bu aralar burada da sık oluyor takılmamak adına tabi öhüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 her bulduğu uyuşturucu için puan topluyo adamlar onlar da haklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Marty said: polisle karsilasip canli cikmissin daha ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bi kere aradıktan sonra ikinciye yeltendiklerinde yapaydin atari, daha demin aradınız ya yetmiyor mu, arama emri alın gelin deseydin madem rahatsız oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Polise atar yapmak lol ? Leş gibi polis devleti oldu antimodes nerelerdesin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Arama emri alın gelin ne abi çok dizi izliyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Atar var atar var. Alkollü yakalanıp atar yaparsan dayağı yersin yüksek ihtimalle. Ama bokunu çıkardınız aramanın işimiz gücümüz var sizi mi bekleyecez tarzında bi atar problem çıkarmaz gençler, pısırıklığınızı polis terör saçıyor kisvesi altına sokmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Polis karşısında ezilip büzülenleri anlamıyorum. Bir de öyle yapınca polisler de bir moda giriyor iyice (zaten o mod için polis olmuş bir çoğu). Haklıysanız bazı sınırları aşmadan söyleyin lafınızı, konuşun rahatça; çekinmeye ezilip büzülüp karşılarında her dediklerine eyvallah demeye hiç gerek yok. Terbiyesizlik etmeyin, saçmalamayın, mantıksız konuşmayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Myshkin said: Arama emri alın gelin ne abi çok dizi izliyonuz ya lanet olası federaller, dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 polis sizin arkadaşınızdır dostunuzdur dememiş kimse. belli ki sakal istiyor. vereydin 1-2 fişek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abi polise rüşvet kaldı mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Theridone said: polis sizin arkadaşınızdır dostunuzdur dememiş kimse. belli ki sakal istiyor. vereydin 1-2 fişek Kusurlu bir hareketim olmadığı halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 torbacının malını patlatıp sonra onu tekrar geri satan polisler var olm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bu arada bildiğim kadarı ile arabayı siz açmayınca açıp arayamıyolar. bu sene 1564 kere falan gbt verdim arabada bişi var mı dediklerinde yok diyip istersen aç diyince hiç biri açıp bakmadı. ama kapılar açıksa falan bakıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gerçekten arabayı açmazsan ne yapabilirler yasal olarak haklarımız nelerdir bir bilen varsa söylesin, kuralına göre atarlanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Kimsenin anlında yazmıyor uyuşturucu kaçakçısı ya da terörist diye. Kontrol yapmasalar niye boş duruyorlar deriz, kontrol yapılınca da bana yapılmasın. Ben her şekilde yardımcı oluyorum arama yapan polislere. Adamlar teşekkür ederek salıyorlar ardından. Yapılan aramalar senin benim güvenliğimiz için. O kadar takılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar