maesselam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 haber linki http://siyaset.milliyet.com.tr/bozdag-tekke-ve-zaviyeler-acilabilir/siyaset/siyasetdetay/22.11.2012/1630933/default.htm evet arkadaşlar,bu ulkeye yapilacak en buyuk zulüm bu olur bence... biliyorsunuz radikal goruslerim var din konusunda,ama bu dine en cok zarari veren ruhban tarikatci sinifi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 türkiye'nin muhafazakarlaştığına inanmak bu kadar mı zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Vidar said: türkiye'nin muhafazakarlaştığına inanmak bu kadar mı zor? radikalmi? abi acacaklar tekkeleri,isi olmayan aylak takimi girip cekecek esrari,seyh uctu diye mahalleyi ayaga bile kaldiracak ') ne bileyim sahte seyjlerin taciz tecavuz olaulari bayagi bi artacak. menzil ve ismailağa gibi basi ceken tarikatlar,her koye bir tekke sloganiyla kampanya baslatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Hacı cumhuriyet yıkıldı. Bu mu rahatsız ediyor şimdi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mevlevilik de bir tarikat. Son derece bu milletin insani gelişimine faydali olmuştur. Keza Cerrahilik, Sazeliyye vd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yok anacım, medeniyet bu ülkeye fazla. İlla bir şeyhin osurduğunu içmek zorunda bu insanlar. Başka türlü yetemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 maesselam said: haber linki http://siyaset.milliyet.com.tr/bozdag-tekke-ve-zaviyeler-acilabilir/siyaset/siyasetdetay/22.11.2012/1630933/default.htm evet arkadaşlar,bu ulkeye yapilacak en buyuk zulüm bu olur bence... biliyorsunuz radikal goruslerim var din konusunda,ama bu dine en cok zarari veren ruhban tarikatci sinifi oldu. açılmıştı: http://forum.paticik.com/read.php?13,6568269 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 acsınlar dunya gözüyle bi tekke ve zaviye görelim yararlı ve zararlı cemiyetlerde gelsin geriye mavi mira'yı istiyorum ben özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 mavi mira yararli mi zararli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gidip sorucam işte abi zararlı diyorsun yararlı çıkıyor yararlı diyorsun zararlı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 patide o 4 oyu verenleri tahmin edebiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Açarlarsa din işine girerim. En temiz para orda. Bu kadar saf( Bunu derken müslümanlara hitaben değil şıkk hazretleri diye geberen saflara diyorum) varken aç kalmayız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 maesselam said: biliyorsunuz radikal goruslerim var din konusunda. bilmiyoruz biraz acsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bi de acilmaz gundem yaratiyorlardir. pek takip edemedim son zamanlarda en son AKP neyi yuzune gozune bulastirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi bence niyet herzamanki gibi nabız yoklama insanlar ses çıkarmazsa (herzamanki gibi) aynen geçirirler kanunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Başlığı açan ve haberi yapan arkadaşlara Bekir Bozdağ'ın resmini koymayarak gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Açılsın, Türk milletinin ortadoğu'da bu kadar iyi hayat koşullarına sahip olması adil değil maalesef modern bir ülke haketmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Esas saltanat geri gelsin yaa. Şimdiki bebeler tıfıl, kofti çıktı. Eskiden öyle miydi ama, dünyayı titretmiş padişahlarımız vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 açılsın medreseye yazdıracam çocuğum olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Giovanni said: Mevlevilik de bir tarikat. Son derece bu milletin insani gelişimine faydali olmuştur. Keza Cerrahilik, Sazeliyye vd. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 senko said: acsınlar dunya gözüyle bi tekke ve zaviye görelim yararlı ve zararlı cemiyetlerde gelsin geriye mavi mira'yı istiyorum ben özellikle. ya zaten her taraf tekke-zaviye dolu. bunların kastettiği "resmen açılsın,takiyye yapmak zorunda kalmayalım" demeye getiriyorlar. aynen ırak'ın kuzeyindeki meclisi, televizyonu, anayasası, hükümeti, ordusu olan ama ilan edilmeyen kürdistan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar