Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yatmak, sıçmak, yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kankilerle sonsuz geyiqler ::D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 sinir krizine girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Senaryo yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hayatta beni en geren soru şu galiba ya, hobileriniz? kendi kendime müthiş bir şekilde oyalanıyorum ancak buna adlar koyup diğer insanlara anlatmaya çalışmak ölüm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kitap okumak, film izlemek, müzik dinlemek sdkljsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aynen lan. ben de du bakim cvye ne yazmışım scuba diving technology (bunu bi yere gönderirken gadget-geek diyerek değiştirmişim askdjf) swimming world rally championshio desen ki teknoloji dışındakiler hayatının yüzde kaçı. bişi diyemem. ama dalış sertifikam var tabii o yüzden yazıyorum. gereksiz bi soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ben Yüzüyorum, çeşitli sporlarla uğraşıyorum, fotoğraf çekiyorum, seyahat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, yeni bir şeyler (misal geçen sene oturdum isveççe öğrendim, ondan önceki sene saat tamiri öğrendim) öğreniyorum, oyun oynuyorum, yemek yapıyorum, sosyal sorumluluk projelerine katılıyorum. Ha bunların hepsini aynı anda yapmıyorum tabii, şartlar neyi önüme sererse. Misal yıllardır yüzmek istiyordum ama bir şekilde fırsat bulamıyordum; sonra geçen yıl Almanya'da başladım ayda bir gitmeye vs. derken Türkiye'ye döndüm ve şimdi haftada 3-4 gün düzenli olarak yüzüyorum. Yine fotoğrafçılık benim için daha çok seyahat fotoğrafçılığı demek, elimde kamerayla 25 senedir karış karış gezdiğim şehri tekrar gezmek hoşuma gitmiyor; onun yerine yeni bir yere gittiğimde her yere fotoğraf makinemle gidiyorum. Sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilen; özellikle TEGV mükemmel bir oluşum eğer çocuklarla başa çıkarım diyorsan, ha çocukları seviyorum ama benden uzak olsunlar dersen, idari/teknik destek de verebilirsin gönüllü olarak. Haftasonları 3-4 saatini ayırsan kendin için ve çocuklar için fark yaratırsın. Gönüllülük insana huzur veriyor ve özellikle TEGV'de bir iki tane çocuk seni taklit etmeye başladığında farkediyorsun ki ülkenin geleceği için gerçekten bir şeyler yapmışsın. Ben ben 3 etkinlikle başlamıştım; oyunlarla spor ve okuyorum-oynuyorum isimli etkinliklerle basketbol dersleri veriyordum çocuklara. Haftada 6-7 saatimi alıyordu toplamda tüm bunlar ama bir süre sonra daha fazla vakit geçirmeye başladım vakıfta. Çünkü diğer gönüllüler süper insanlar, sürekli muhabbet var; biz misal çocuklar gittikten sonra tenis, masa tenisi, basketbol oynuyorduk; hatta bir ara legolara falan daldık; lego robot kulübü var TEGV bünyesinde ve inanılmaz zevkli bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 lan cv'lere hala hobiler falan yazılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yav said: hayatta beni en geren soru şu galiba ya, hobileriniz? kendi kendime müthiş bir şekilde oyalanıyorum ancak buna adlar koyup diğer insanlara anlatmaya çalışmak ölüm gibi. İlkokulda öğretmenimiz sormuştu, "yüzmek örtmenim" dedim. "Sürekli yüzüyor musun?" diye sordu, "hayır örtmenim tatillerde" dedim. Bayağı kızmıştı. Dövse o kadar yerin dibine giremezdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yazan var da çok iyi yedirmek gerekiyor, bir de her kuruma yollanmaz, her hobi de yazılmaz. Misal buraya yazan herkesin en birinci hobisi xhamster izlemek, kimse yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben hobi olarak yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dasaaa said: lan cv'lere hala hobiler falan yazılıyor mu? yazılıyor da entel hobiler revaçta artık briç, snooker, go, reiki fln fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 maşallah deadwoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 olm yatsanıza siz saat kaç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 tegv'e ben de başvurayım diyorum vizelerden sonra yapılacaklar listemde 18.sırada falan bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben işsizim abi sen yat asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Hobi ne ya, işsiz misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kurumsal firmalar baya ilgileniyor bu hobi kısımlarıyla. Uzun uzun konsuyorlar neler yapıyorsun neler dinliyorsun diye incik cincik arastırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 NolaxThensbane said: ben işsizim abi sen yat asıl ben de fazla işliyim o yüzden yatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 boşver abi ne işi kartonunu kap gel burada hava harika dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aquila said: Hobi ne ya, işsiz misiniz. EVEEEEEET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dota2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dasaaa said: lan cv'lere hala hobiler falan yazılıyor mu? yazılıyor ama hobiler kişilik hakkında da fikir verdiğinden dikkat etmekte fayda var. mesela sosyal ortamı olan bir iş için sen hobilerde bireysel şeyler yaptıysan adamlar senin bu işe uygun olmadığını düşünebiliyor. TEGV i ben de düşüneyim bi, araştırayım. bende kitap okuma, tiyatro gibi kültürel etkinlikler hiç yok nerydeyse. kitap okumaya bi türlü alışamadım ya. bireysel yapılan şeyleri çok sevmiyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hobi olarak excel dosyası oluşturuyorum, 3 günde mesai sonrası 20 saat harcadım bu hobime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar