deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ben mesela dünden beri bloomberg dinleyerek farm yapıyorum sdfsdgfh Finans sektörünü takip etmem gerekiyor ve diablo çok işe yaradı bu bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 goldbarene laf atıyorum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 burnumu karıştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 çiğdem yiyerek farm yapmak çok zevkli, film izliyomuş hissi veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 mastürbasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 klasik müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 farm yaparken gidip fifa atıyorum uyuyorum naruto izliyorum kız arkadasımla skype yapıyorum filan takılıyo o kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 farm yapmıyorum, parası neyse veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 farm??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ace üstada AH ve itemler ile ilgili garip garip sorular soruyorum,item linkliyorum fiyat istiyorum,item al lan bana diyorum,gerçi iki gündür birlikte farmlıyoz adam önden gidiyor ben arkada tospa misali... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 seinfeld'ın eski bölümlerini dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 skype da çılgın atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Arma said: skype da çılgın atıyorum. Tek başıma farm yapmadığım için sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 beyler mp kaçta legendary farm yapıyosunuz? kimisi hız diyor kimisi mp10 diyor. 135k dps wizardım. kaç yapmam lazım bunların downtime hesapları falan var mı. legendary çınlasın istiyorum sadece sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arabesk dinliyorum ben ferdi tayfurla orhan gencebayı bitirdim. elimde müslüm gürses full discography var. ondan sonra da camela geçicem. o bitince de yesi bitircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dynun said: beyler mp kaçta legendary farm yapıyosunuz? kimisi hız diyor kimisi mp10 diyor. valla ben de merak ediyorum bunun cevabını. YETKİLİ ABİLER PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Aluriel said: goldbarene laf atıyorum sürekli leoric ring kiraliyim mi günlük 2m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mp7 full act3 yapıyorum paragon 80 oldu 3 haftada falan droplarda iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Her seferinde başlık, Farming Simulator oyunu için açılmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Zaten öyle abi, chinise farmer yetiştirmek için çinin oyunu bunlar hep. Gözlerimiz çekiliyor oyunu oynamaya başlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 goldbären said: Aluriel said: goldbarene laf atıyorum sürekli leoric ring kiraliyim mi günlük 2m? 2 yüzük takipçi için satın alabiliriz kaç paradan satıyon ve expr bonusşarı ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 offtopic olcak ama; rmah piyasası ne alemde? hala par akazanılıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dusuk level itemlar deli para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 goldbären said: Dynun said: beyler mp kaçta legendary farm yapıyosunuz? kimisi hız diyor kimisi mp10 diyor. valla ben de merak ediyorum bunun cevabını. YETKİLİ ABİLER PLS Eğer 200k üstü dps iniz varsa mp 10, yoksa direk mp1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar