Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

şu koyduğun listede hiç bir aletin birbirinden donanım işlevi olarak bir farkı olduğunu sanmıyorum, yani flagship herhangi bir firmanın bir modeli, piyasada en ağır telefon oyununu kaldırır.

Şöle bişeyde var eğer ben en çok oyun oynarım diye bir cihaz alıcaksanızda iphone bence.

ekranı küçük olsada input lag olmaması ve app market genişliği sayesinde daha başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

kaba değil, çirkin özellikle arka taraf, ön tarafı yine kurtarıyor çerceve ince vs.

htc one kaba misal. çünkü ekran etrafında çok bosluk var resmen 5"+ kasaya 4.7 takmıslar.
lumia kabalıkta uzay

GERGE said:

Plastik yahu, plastik. Adi plastik. Lumia'nin filan plastigi cok daha iyi bence. TouchWiz ayrica tam tasarim oksuzu olmus. Kaba ve cirkin, isterse icinde 1000 tane ozellik olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

valla eşşek kadar mat ekran koruyucu hani piyasa malı 10 liralık olanlardan kullanıyorum daha sıkıntı çıkmadı.

input delay var azda olsa hissetirio oyun yada çizimde ama rahatszı etmiyor.

iphone 5in dokumatiği ile bri fark göremedim.

s4ün air bilmem nesi var parmağını şıklatiosun üstüdne şarkı çalıo

yok lan attım yok öle bişi
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

patent al

iyi fikir

bu patent konusunda en talihsiz firma kodaktır.. adamlar ıflas acıkladı gunumuzde fırma degerı elındekı patentler ıle olculuyor.. adamlar fotograf makınesının mucıdı patentleri elinde ama bes para etmiyor suanda ve 500 m dolar etmeyecek nerdeyse alıcı yok... aasdasfd
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu telefonu çok büyük zannediyordum fakat s3 ile aynı boyutlarda ve ekranı daha geniş. Donanım olarak da daha iyisi yok zaten harika olmuş bu telefon. Plastik ancak ele oturuyor ve o Lumia'lardaki plastik hissini kesinlikle vermiyor. Ben katılmıyorum bu Lumia'nın malzeme kalitesinin daha iyi olduğu fikrine.. Zira iki telefonu da elime alıp incelediğimde bariz S4 daha farklı bir dokunuş hissi veriyor. S3 ile S4 arasında tasarım ya da yazılım farkı olmayabilir ancak donanım ve telefon boyutu olarak çok çok önde bir cihaz S3'e göre ilk cümlemde bahsettiğim kısımdan ve daha ince olmasından dolayı.. Üstelik yeni çipset cpu kullanıyor ve gpu'su şu anda piyasada bulunan telefonlardan en performanslı gpu.. Touchwiz arayüzü kısmına gelince o konuda katılıyorum arayüzünü ben de sevmiyorum Samsung'un ancak bir sürü launcher ve lockscreen uygulaması var. İstersen saf android launcherı bile koyabiliyorsun ki birebir aynı performansta ve görünümde oluyor. Zaten HTC one'daki gibi bir arayüz farklılığı beklenmiyorsa android ile kişiselleştirerek telefondan istediğin düzeyde yararlanabilirsin. Bazı arkadaşlar da dokunmatiği kötü demiş ancak tüm telefonlar kapasitif ekran kullanıyor artık ve S4'te dokunmatik hassaslığının diğer telefonlar gibi Iphone'dan farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Motorola X Phone merak ediyordum, hem gecikiyor hem de son çıkan fotoğrafları falan pek tutmadım.
Google bu ay tanıtımında bi telefon duyurur mu bilmiyorum ama çok etkili bir şeyler çıkmazsa sanırım s4 alıcam Singapur'dan.

İnternetten fiyatlarına bakıyım dedim de gittigidiyor/sahibinden tarzı bi sitelerinde 450-500 singapur doları arasına satılıyor ki TL olarak 650tl'ye falan geliyor. Var mı bu fiyata satılması ihtimali?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben note 2 sonunda rootladım bugun, ama hala stock romdayım slim bean düşünüyorum back upları felan alıyım bu rom manager direk rom değiştirebiliyor sanırsam biraz incelemek gerek hatalı iş yapmamak için wipe olaylarını felan.

Yani artık 1 sene felan kullanırım note2 farklı farklı romlarla, seneyede bakcıaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben katılmıyorum bu Lumia'nın malzeme kalitesinin daha iyi olduğu fikrine..

2 telefonu da yere düşür sonra anlarsın hangisi daha iyi

said:
Üstelik yeni çipset cpu kullanıyor ve gpu'su şu anda piyasada bulunan telefonlardan en performanslı gpu..

ama hala 1080p için yeterli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...