ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 https://t.co/QBYHUr4QXC youtube linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 noldu tanıtıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya yukardan biraz cekicekler s4 olcak, heycanlancak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 cilgin atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 tırt çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Çok iyi bir tanıtım oluyor yalnız. Çok iyi açıklıyorlar feature'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aynen tanitim bayag iyi ve degisik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Cok iyi acikliyorlar da gerek var mi abi s4'e. Muhendisleri iyi uygulama kasmis, al onu koy s3'e. s4 almam icin herhangi bir sebep var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 tanıtım baya iyi evet çok açıklayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 LathspeLL said: Çok iyi bir tanıtım oluyor yalnız. Çok iyi açıklıyorlar feature'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi telefon mu tanıtıyolar kız mı pazarlıyolar az görseydik iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://gizmodo.com/5990644/samsung-galaxy-s-iv-hands-on-everything-new-is-old-again?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow http://www.theverge.com/2013/3/14/4104650/samsung-galaxy-s4-announced-upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 alahrazı olsun aga hazır gelmişken sorayım htc one'da çıkıcak bi ay sonra htc one mı dersiniz s4 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 htc one'a dokunan almaz bunu. Efsane o tel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 tanıtım çok sıkıcı lan, gerçi tanıtımın newyorkta meydanlarda yayınlandığını düşününce iyi fikirmiş gibi duruyor da teknogeeklere göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Teknogeek'ler için özellikler yeter, geri kalan için canlandırma olayı çok iyi fikir. Gayet başarılıydı prezentasyon, 0 hata yaptılar resmen. O kadar çok incik boncuk eklemişler ki Apple'ın bunu geçmesi için iOS'i baştan yaratması gerek (ki yapıyorlar onu). Telefon bariz iyi. Önce Galaxy'leri sevmezdim ama bu iyi. Ama ben yine de iPhone 6'yı beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bence pek bi numara yok aletde, all share appınıda özellik diye göstermek lol. xperia Z, tip olarak daha başarılı. motorola x phone gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Telefon iyi gayet de x-phone da duyursunlar artık da karar veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 htc one daha bi hosuma gitti , en azindan tip olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben de tam tersi, htc tiplerini severdim de bunu sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/03/htconebigger.jpg full aluminyum vs.. s4=s3 olmus tip olarak icindeki software gelisimi zaten s3 e gelir kesin. http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/03/gs4dsc08066.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 S2 zamanı S3 acaip bir upgrade olmaz denilmişti. Şimdi aynısı geçerli. Güzel alet tip olarak o metal kısmının biraz çıkık olmaması çirkin geldi. İlla güzel alet Donanım zaten iyi. Bide erken release edicekler rakipler erken çıktı diye herhalde mayıstan önce çıkmazdı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 htc one daha alınası duruyor şuan açıkcası ama önce bi ikiside satışa sunulsun da hangisi patlar göruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 androidin icon sistemine illet oluyorum ben. ne kadar igrenc ve kendi icersinde uyumsuz ki her seferinde bir launcher kullanmak gerekiyor, launcher kullanincada ornegin note 2 nin veya s3 un bazi widget ve ozelliklerini kullanamaz hale geliyorsun. tiksiniyorum su iconlardan, yapamadilarmi ios gibi kendi icinde uyumlu icon set.. diyeceksin ureticiye su boyuta su boyut olacak.. biri kucuk digeri buyuk biri cavlak sari digeri simsiyah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi o icon olayı android değilde telefonun ait olduğu firmanın stock romu ile alakalı olan birşey değil mi ? Sony farklı icon pack samsung, htc farklı diye biliorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar