Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Teknogeek'ler için özellikler yeter, geri kalan için canlandırma olayı çok iyi fikir.

Gayet başarılıydı prezentasyon, 0 hata yaptılar resmen. O kadar çok incik boncuk eklemişler ki Apple'ın bunu geçmesi için iOS'i baştan yaratması gerek (ki yapıyorlar onu).

Telefon bariz iyi. Önce Galaxy'leri sevmezdim ama bu iyi. Ama ben yine de iPhone 6'yı beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

S2 zamanı S3 acaip bir upgrade olmaz denilmişti. Şimdi aynısı geçerli. Güzel alet tip olarak o metal kısmının biraz çıkık olmaması çirkin geldi.

İlla güzel alet
Donanım zaten iyi.

Bide erken release edicekler rakipler erken çıktı diye herhalde mayıstan önce çıkmazdı hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

androidin icon sistemine illet oluyorum ben. ne kadar igrenc ve kendi icersinde uyumsuz ki her seferinde bir launcher kullanmak gerekiyor, launcher kullanincada ornegin note 2 nin veya s3 un bazi widget ve ozelliklerini kullanamaz hale geliyorsun.

tiksiniyorum su iconlardan, yapamadilarmi ios gibi kendi icinde uyumlu icon set..

diyeceksin ureticiye su boyuta su boyut olacak.. biri kucuk digeri buyuk biri cavlak sari digeri simsiyah..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...