aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 daha kısa nasıl yazmayı planlıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 htc oneım da klavyede kısayol tuşu vardı ona tıklayıp hemen seçiyodum, bunda menü tuşuna bas ordan ifadeleri seç ordan 200 km uzunluğundaki listede smiley ara falan ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çünkü biz htc one sahibiyiz dostum ahahahhaaha. arada böyle samsung'u kötülemek için bakıyorum topiclerine. yoksa bilgim yok konuyla alakalı afgdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 923489 tane klavye var androidde swift indir o senin yerine güler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 one demişim ya evo 3d vardı sfsdf karıştırdım swift kullanıyodum ama bunun klavyesi de çok hoşuma gitmişti mecbur swift kurucaz anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 64gb lik kartı görmüyo telefon. Kart da samsung bu arada sdfs eXfat formatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Şu an için Swift klavyesiz bir android düşünülemez zaten,geç Kime ne yazıcağımı anlıyor çoğu zaman , özellikle iş için kullandığım standart mesajlarda falan. Gümrükçüye kendi kendine ordino aldırabailiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Dün arkadaş almış kamerası çok hoşuma gitti. Acaba note 3'ün de kamerası aynı mı ? Note 3 ile S4 arasında kalmadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Kameralar ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Note 3'ün işlemcisi s4'ünkileri döver diyorlar da aralıktan sonra 8 çekirdeği de kullandıracak güncelleme yayınlayacaklarmış. Eğer öyle olursa S4 dövebilecek mi note 3'ü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 8 core ayni anda kullanilirsa 3 yedek pil ile gezmek zorunda kalinir. Genel olarak 4 core performans + 4 core consumption, her bir performans core una bir tane dusuk enerji tuketimli core pair lenip kullaniliyor. Snapdragon 800 ile performans daha iyi ama enerji tuketimi az da olsa daha fazla. Embedded LTE anten/chipset i sokseler o farkda kalmayacakmis, guzel olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Note 3 döver diyorsun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Tam tersine, turkiye ye gelen model N9000. Bu model snapdragon kullanmiyor cunku 4G/LTE network burda mevcut degil. Samsung un pazarlama stratejisi, sattigi her bir snapdragon embedded note3 den ettigi kar kendi 8 core islemcisinden daha az oldugu icin, verebildigi pazarlara (asia-east europe) 8 core veremedigi pazarlara snapdragon vermekten ibaret. Onceden de yazdigim gibi, snapdragon 800 un performans i samsung Exynos 5 den daha yuksek ama enerji tuketimi de daha yuksek. Performans olarak US de satisa cikacak olan note 3 daha iyi olurken bizim region da satisa cikacak olan note 3 pil omru olarak daha iyi. Benim sahsi fikrim, son kullaniciya yansimayacak kadar az farklar mevcuttur, hem performans hem enerji tuketimi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 performans artik en son dusunulecek sey olmali. note 2 nin yetemedigi hic bir sey yokken hala beygir gucune abaniyor millet. az kullanici odakli seyler icat edin lan. bok gibi aletler, kullanmasi zevksiz, bayiyorlar bir sure sonra, kalas gibi tipsiz tipsiz birbirinin kopyasi aletler. 32 core koysan ne koymasan ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Sen gel abi ayfona, birak bu apaci aletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 arkadaşın ayfonun düşmediği yer kalmadı, benim samsunk bi ikinci kattan düştü kenar köşe kalmadı alette. zaten kılıfları da çok dandik yuvarlak yapısından dolayı oturmuyo hiçbişey adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Esh said: Sen gel abi ayfona, birak bu apaci aletleri bir sonrakinde eger su orani genisletirse 5x5 icon set gibi tekrar geri donecegim zaten. ama su anda ince uzun geliyor bana. cok fazla nette dolaniyorum ve cok kucuk kaliyor o ekran malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Nette cok gezinen, media islerini telefondan cok tuketen ve mail islerini de telefondan halletmeyi aliskanlik etmis birisi olarak 5s e fuck off dedim. Test telefonu olarak alacam bir tane ama kullanmayacam artik yeter. Ekrani buyutmesi lazim, 6 dami buyutur 7 demi bilmiyorum. O zamana kadar samsung apaciligi bana gore. @nunu Katiliyorum, adamin telefon modellerine bakiyorum, mega mi note mu s4 mu s3 mu, ekran boyutuna gore cikarmaya calisiyorum. Napior bu kadar model, kamasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 beyler özellikle tavsiye ettiğiniz bir 32 gb sd kart var mı? toshiba baya denmiş, evo 3d de 8 gb sandisk vardı problem çıkarmadıydı hiç 32 gb class 10 alınır mı sandiskten yoksa biraz daha verip toshiba mı alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Arada kaldım işte. Karar veremiyorum. Telefon kullanımım zamanla artıyor ve şu an ki c6-00 yetmiyor. Bir de alıştım bu telefonu 5 günde bir şarj etmeye, android falan alınca her gün şarj etmek durumunda kalacağım o zaten kafamı yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 note 2 var bende, 3 ayda 1 şarj ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Aferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kore'den lte-a modelini aldım, tv anteni çıkıyor tepeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Analiz-Samsung-Galaxy-Note-3-testlerde-hile-yapiyor.htm nasil bi karaktersiz firmadir lan bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar