Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Sovereign çok ayrıntılı çok güzel yazmışsın ama dediğim gibi suç kesinlikle samsung'ta.Dayamışlar aptal aptal şeyleri.Bak abi şu an bende olan yuklu programları yazıyorum :
Skype-Fb-Whatsapp-Instagram-Candy saga.Ekstradan yuklu hic bisey yok.Ve günde neredeyse 3 kez şarj ediyorum çok sık kullanmama rağmen.Iphone'da telefonu elime almadıgım zaman saatte %2 civarı şarj giderdi bunda %8-10 arası.Bariz bozuk yani şu telefon.Nokia hariç neredeyse tüm markaların amiral gemilerini kullandım.Şarjı en boktan giden 2600 mahlik pille gelen s4.

Ha bu arada iphone bizi kısıtlıyo,iphone elimizi kolumu baglıyo demeyin abi.Sene 2013.JB, Cydia diye bişey var.Androiddeki kişiselleştirmenin aynısını iosta da yapabiliyosun.Gecenlerde biri 'androiddeki yukardan inen panel ios7 de olcakmış' dedi mesela.Abi ben o paneli(SB Settings) 3gste kullanıyodum.
Sosyal ağlarda paylaş

ayarlamaktan değil media server bugı var adamda muhtemelen. havaya girmeyin lan! sadfsd

@esh: android işletim sistemiyle birlikte mikrofon donanımı üretmiyor abi. onu üretici firmaya soracaksın. laf sokacam diye ölcen yakında sakin ol.

ve @ugurz: telefon rehberi genel bi sıkıntı ya. exdialer böyle günler için yaratılmış
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Androidlerde 3d mikrofon falan mi var bu arada?

Arayanin sesi boyle musfik kenter su alti belgeseli seslendiriyomus gibi geliyo. Ortam sesi bi yandan konusanin sesi derinden.

İki mikrofon var üstte ve altta. Noise cancelling açıksa acayip efektler çıkabiliyor. Alttaki mikrofona yakın konuşmak lazım veya hepten NC kapatılabilir. Bir de tabi clear/soft/adapt sound falan var, bunlar da fark edebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

katliamci said:

dedi galaxy ace almak için 3 ay para biriktiren fakir.

telefona restart falan attin mi ? Aşırı pil yiyen bug'lar bazen öyle düzeliyor. Bi de widgetları falan tamamen kapa bakalım, juice defender'ı da indir. Bunlar çok kolay şeyler, ayrıntıya girmeden düzelir bence telefonun.

Telefona alıcı bulup başka telefona geçmekle uğraşmak istemiyosan bu ufak şeyleri yap.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...