katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Sovereign çok ayrıntılı çok güzel yazmışsın ama dediğim gibi suç kesinlikle samsung'ta.Dayamışlar aptal aptal şeyleri.Bak abi şu an bende olan yuklu programları yazıyorum : Skype-Fb-Whatsapp-Instagram-Candy saga.Ekstradan yuklu hic bisey yok.Ve günde neredeyse 3 kez şarj ediyorum çok sık kullanmama rağmen.Iphone'da telefonu elime almadıgım zaman saatte %2 civarı şarj giderdi bunda %8-10 arası.Bariz bozuk yani şu telefon.Nokia hariç neredeyse tüm markaların amiral gemilerini kullandım.Şarjı en boktan giden 2600 mahlik pille gelen s4. Ha bu arada iphone bizi kısıtlıyo,iphone elimizi kolumu baglıyo demeyin abi.Sene 2013.JB, Cydia diye bişey var.Androiddeki kişiselleştirmenin aynısını iosta da yapabiliyosun.Gecenlerde biri 'androiddeki yukardan inen panel ios7 de olcakmış' dedi mesela.Abi ben o paneli(SB Settings) 3gste kullanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 o telefonda bi sıkıntı var günde 3 şarj nedir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 muhtemelen.Patladı elimde.Cızırtı da yapıyo max volumede zaten pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 cızırtıyı bilemicem de pilini neyin yediğini saptarsın halledersin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 samsung ladyboylarını boşver hacıt s4 ü elden çıkar. iphone, sony xperia z, htc one dene. telefonun rehberi bile geç açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Androidlerde 3d mikrofon falan mi var bu arada? Arayanin sesi boyle musfik kenter su alti belgeseli seslendiriyomus gibi geliyo. Ortam sesi bi yandan konusanin sesi derinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Pil harcamasını ayarlayamıyorsanız S4 hatta smartphone neyinize gerek, dost acı söyler. Nokia 3310 falan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 dedi galaxy ace almak için 3 ay para biriktiren fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ayarlamaktan değil media server bugı var adamda muhtemelen. havaya girmeyin lan! sadfsd @esh: android işletim sistemiyle birlikte mikrofon donanımı üretmiyor abi. onu üretici firmaya soracaksın. laf sokacam diye ölcen yakında sakin ol. ve @ugurz: telefon rehberi genel bi sıkıntı ya. exdialer böyle günler için yaratılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Htc ve samsungluyla konusurken ayni aural efekti aliyorum. O yuzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 sonyliyle almıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Sonysi olanla karsilasmadim henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 seigen said: Pil harcamasını ayarlayamıyorsanız S4 hatta smartphone neyinize gerek, dost acı söyler. Nokia 3310 falan bakın. 3310 o kadar dayanmıyo ya, nokia 1100 alsınlar, 1 hafta gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Esh said: Androidlerde 3d mikrofon falan mi var bu arada? Arayanin sesi boyle musfik kenter su alti belgeseli seslendiriyomus gibi geliyo. Ortam sesi bi yandan konusanin sesi derinden. İki mikrofon var üstte ve altta. Noise cancelling açıksa acayip efektler çıkabiliyor. Alttaki mikrofona yakın konuşmak lazım veya hepten NC kapatılabilir. Bir de tabi clear/soft/adapt sound falan var, bunlar da fark edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bluetooth mikrofon kullanan biriyle konuşurken dışarının sesi daha çok geliyor bana s3'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Esh said: Sonysi olanla karsilasmadim henuz dur bi arayayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 katliamci said: dedi galaxy ace almak için 3 ay para biriktiren fakir. telefona restart falan attin mi ? Aşırı pil yiyen bug'lar bazen öyle düzeliyor. Bi de widgetları falan tamamen kapa bakalım, juice defender'ı da indir. Bunlar çok kolay şeyler, ayrıntıya girmeden düzelir bence telefonun. Telefona alıcı bulup başka telefona geçmekle uğraşmak istemiyosan bu ufak şeyleri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Abi widget kullanamicaksan anlami ne telefonun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 telefon kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 widgetların tamamını kapadım.JD i da kurdum.Şu an şarj gitmiyo gibi bişi sdfhgs.Acaba hangi widget sorunlu onu bulcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 katliamci said: muhtemelen.Patladı elimde.Cızırtı da yapıyo max volumede zaten pff. cızırtıdan gönderdim 1 haftada geri geldi telefon. şu an hiçbir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hala s4 kullanan var mı yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 widget ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 1100'e s4 mini alayım diyordum, almayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bu telefonu almadan önce ev sigortası yaptırın http://dunya.milliyet.com.tr/akilli-cep-telefonu-bu-kez-ev-yakti/dunya/detay/1743660/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar