0ne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sovereign said: ben i9505 almak istiyorum heryerde olan 9500 yerine. Baya aradım internette ama bulamadım, 9505 satan bi yer bilen var mı? Yalnız şöyle söyliyim, 9505 alırsan ve tr de kullanırsan, ekranı kırmamaya dikkat et, çünkü 9500 ve 9505 ekranları aynı değil, tr de bulman epey de zor olucaktır gibi geliyor. Y.dışında kullanıcaksan tabiki 9505 al hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ana menüde klasör oluşturup içine bir kaç uygulama atınca çöküyor touchwiz , sıfırlıyor klasörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kaydetttirecek tc kimlik bulamadik ailedeki herkesin 1 senesi daha var en az.. off turkiyede bulmam lazim ama cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sovereign said: baya araştırdım.. 9500 daha hızlı ama 9505'in pili daha uzun gidiyor ve daha az ısınma problemi yaşıyor, yanılmıyorsam. Bir de LTE desteği var. Ondan yurtdışında alacağım galiba.. aynı sebepten dolayı aldım. hızdaki fark da çok kaydadeğer gelmedi gözüme. pil, ısınma sıkıntısı olmayışı ve LTE'den dolayı 9505 dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Koreden SHV-E300K alın, win win :P. Gerçi exynos'ta aosp rom yapmaları zor olacak. Ben %100 stock rom kullanacağım için 9500 aldım, lte de 2020'den önce gelmez merak etmeyin :P. Sıkça yurtdışına çıkıyorsanız ama tabi ki lte'li model daha mantıklı. Isınma sorunları fazlaca overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bu akşam gittim aldım, telefonum bozuldu emrivaki oldu biraz ama mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Sonunda eşim almış bize. Ben kaçıyodum o akıllı tlf olayından. Buraya neyinden şikayet edicem diye girmiştim. İyi oldu. Bi de dsmartı kumanda etmeyi başaran anlatsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kumanda uygulamaları çok eksik bence şu an, olan bir liste dışında kendisini ayarlayabilen bir şeyler olmalı bir şekilde. markette 2-3 tane paralı ir kumanda uygulaması var, onları denemek lazım. samsung'unki bir çok marka multimedya aracı için uyumlu ama olmayan custom şeyler de denk geliyor, veya klima vb. için bir seçeneğini göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 pdf okuyorum, yanımda diyet programımı taşıyorum, adımımı sayıyor. başka işe yarar şeyler de vardır diye umuyorum a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=o= Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Telefonu alalı bi hafta oldu da kameraya girince ön kameradaysa normale geçmeye çalışınca telefon yeniden başlatıyo kendini 2 3 kere oldu gerçi ama aynı problemi yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 xaty said: kumanda uygulamaları çok eksik bence şu an, olan bir liste dışında kendisini ayarlayabilen bir şeyler olmalı bir şekilde. markette 2-3 tane paralı ir kumanda uygulaması var, onları denemek lazım. samsung'unki bir çok marka multimedya aracı için uyumlu ama olmayan custom şeyler de denk geliyor, veya klima vb. için bir seçeneğini göremedim icontrol diye bir app var bayağı eski bir klimayı deneme yanılma yöntemiyle tanıdı. başarılı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 =o= said: Telefonu alalı bi hafta oldu da kameraya girince ön kameradaysa normale geçmeye çalışınca telefon yeniden başlatıyo kendini 2 3 kere oldu gerçi ama aynı problemi yaşayan var mı? O problemi developer options da limit background processi standarttan 4e alarak cozebiliyorsun. Baska bir sey uzerinde olumsuz etkisi yok gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 multitastking'i baltalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 En son update sonrası bu tür kamera sorunları kalmadı, güncelleme yapın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ben telefonu yeni aldım ve kamera sorunları devam etmekte. Güncelleme yapmaya çalışıyorum ama son sürümdesiniz gerek yok diyor. Developer optionlardan da arkaplandaki konsepti 4'e çıkardım ama hala aynı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 4'e çıkarmış olmuyorsun abi 4'e düşürmüş oluyorsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 cahilliğime ver :) başka bir kısım daha mı var update edilebilecek acaba? Driver mriver? Android'e yeni olduğum için ağır noobum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 arkadaşıma aldık. ısınma hat safhada saçma sapan res atma problemleri devam ediyor. takılma s3 e göre daha az şimdilik. şarj tabiki problem. s3 e göre ekran güneş altında daha görünür halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Orjinal kulakligi beyaz diye benim eski galaxy s'in kulakligini kullaniyorum ama ciddi problemleri var. Kulaklik mi bozuk yoksa baska bisey mi anlamadim.. Muzik dinlerken ozellikle sarki sozleri acayip arka planda geliyor, hatta bazen duyulamiyor. Nedendir bu, nasil duzelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 aşırı bir ısınma görmedim ben. Telefonu şarja taktığında oluyor ama o her telefonda olur. reset problemi de kameradaki bug'dan başka yok. Biraz abartılmış senin postun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 xaty said: Orjinal kulakligi beyaz diye benim eski galaxy s'in kulakligini kullaniyorum ama ciddi problemleri var. Kulaklik mi bozuk yoksa baska bisey mi anlamadim.. Muzik dinlerken ozellikle sarki sozleri acayip arka planda geliyor, hatta bazen duyulamiyor. Nedendir bu, nasil duzelir? o şununla alakalı, senin galaxy s kulaklığı jack girişendeki şeritler siyah renk, s2 ve sonrası tüm galaxyler ve yeni nesil samsung telefonlardaki kulaklık soketi jack şeritleri beyaz renk, kısaca iki kulaklığın soket girişleri farklı siyah şeritler "left - right - mic" olarak dizilmişken beyaz şeritler "right - mic - left" olarak dizildi, o yüzden farkediyo, başka herhangi beyaz şeritli samsung telefon kulaklığı derdini çöüzcektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Merak edip deneyim dedim.Aldım almaz olaydım.Heralde iosa geri donerim sabahin ilk ısıklarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Sovereign said: aşırı bir ısınma görmedim ben. Telefonu şarja taktığında oluyor ama o her telefonda olur. reset problemi de kameradaki bug'dan başka yok. Biraz abartılmış senin postun. iphone da olmuyor fanboi geldi hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ne facepalm bi telefonmus ya yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Dedigine seve seve geldik adfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar