Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Sovereign said:

ben i9505 almak istiyorum heryerde olan 9500 yerine. Baya aradım internette ama bulamadım, 9505 satan bi yer bilen var mı?

Yalnız şöyle söyliyim, 9505 alırsan ve tr de kullanırsan, ekranı kırmamaya dikkat et, çünkü 9500 ve 9505 ekranları aynı değil, tr de bulman epey de zor olucaktır gibi geliyor.

Y.dışında kullanıcaksan tabiki 9505 al hertürlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

baya araştırdım.. 9500 daha hızlı ama 9505'in pili daha uzun gidiyor ve daha az ısınma problemi yaşıyor, yanılmıyorsam. Bir de LTE desteği var. Ondan yurtdışında alacağım galiba..

aynı sebepten dolayı aldım. hızdaki fark da çok kaydadeğer gelmedi gözüme. pil, ısınma sıkıntısı olmayışı ve LTE'den dolayı 9505 dedim bende
Sosyal ağlarda paylaş

Koreden SHV-E300K alın, win win :P. Gerçi exynos'ta aosp rom yapmaları zor olacak.

Ben %100 stock rom kullanacağım için 9500 aldım, lte de 2020'den önce gelmez merak etmeyin :P. Sıkça yurtdışına çıkıyorsanız ama tabi ki lte'li model daha mantıklı. Isınma sorunları fazlaca overrated.
Sosyal ağlarda paylaş

kumanda uygulamaları çok eksik bence şu an, olan bir liste dışında kendisini ayarlayabilen bir şeyler olmalı bir şekilde. markette 2-3 tane paralı ir kumanda uygulaması var, onları denemek lazım.

samsung'unki bir çok marka multimedya aracı için uyumlu ama olmayan custom şeyler de denk geliyor, veya klima vb. için bir seçeneğini göremedim
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

kumanda uygulamaları çok eksik bence şu an, olan bir liste dışında kendisini ayarlayabilen bir şeyler olmalı bir şekilde. markette 2-3 tane paralı ir kumanda uygulaması var, onları denemek lazım.

samsung'unki bir çok marka multimedya aracı için uyumlu ama olmayan custom şeyler de denk geliyor, veya klima vb. için bir seçeneğini göremedim

icontrol diye bir app var bayağı eski bir klimayı deneme yanılma yöntemiyle tanıdı. başarılı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

=o= said:

Telefonu alalı bi hafta oldu da kameraya girince ön kameradaysa normale geçmeye çalışınca telefon yeniden başlatıyo kendini 2 3 kere oldu gerçi ama aynı problemi yaşayan var mı?

O problemi developer options da limit background processi standarttan 4e alarak cozebiliyorsun. Baska bir sey uzerinde olumsuz etkisi yok gibi gozukuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal kulakligi beyaz diye benim eski galaxy s'in kulakligini kullaniyorum ama ciddi problemleri var. Kulaklik mi bozuk yoksa baska bisey mi anlamadim.. Muzik dinlerken ozellikle sarki sozleri acayip arka planda geliyor, hatta bazen duyulamiyor. Nedendir bu, nasil duzelir?
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Orjinal kulakligi beyaz diye benim eski galaxy s'in kulakligini kullaniyorum ama ciddi problemleri var. Kulaklik mi bozuk yoksa baska bisey mi anlamadim.. Muzik dinlerken ozellikle sarki sozleri acayip arka planda geliyor, hatta bazen duyulamiyor. Nedendir bu, nasil duzelir?

o şununla alakalı, senin galaxy s kulaklığı jack girişendeki şeritler siyah renk, s2 ve sonrası tüm galaxyler ve yeni nesil samsung telefonlardaki kulaklık soketi jack şeritleri beyaz renk, kısaca iki kulaklığın soket girişleri farklı

siyah şeritler "left - right - mic" olarak dizilmişken

beyaz şeritler "right - mic - left" olarak dizildi, o yüzden farkediyo,

başka herhangi beyaz şeritli samsung telefon kulaklığı derdini çöüzcektir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...