sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Öyle bir anlatmışsın ki bugün alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Bir de lif/kese olarak ne kullanıyorsunuz? Sert mi? Yumuşak mı? Ne sıklıkla kullanıyorsunuz? Cilde zarar vermesin diye her duşta kullanmıyor musunuz mesela? Vücudunuza ne kullanıyorsunuz? Sabun mu, vücut şampuanı mı? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bu şampuan ,bioder,bioksin,bioderma,ot bok derman... türevlerinin başka versiyonumu yoksa yabancı markamı? Çok kazıkladılar türkleri. Hepsinin reklamıda Bilmem ne laboratuvarının uzun süreli çalışmaları sonucu... diye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 watsonda kelebek marka lifin bi çeşidi var adını unuttum. iyi hamamlarda ondan kullanıyolardı. yüz için %100 ipek lifler var ondan al. minicik zaten 2 parmagn girer ancak. bekarsın hemi ? sen şimdi bunların hepsini unut hemen evlen. kadınlar bu işlerin hepsini hallediyor onlar için bi hobi ve bu işleri onlara bırakmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Masticore said: bu şampuan ,bioder,bioksin,bioderma,ot bok derman... türevlerinin başka versiyonumu yoksa yabancı markamı? Çok kazıkladılar türkleri. Hepsinin reklamıda Bilmem ne laboratuvarının uzun süreli çalışmaları sonucu... diye başlıyor yok onlarla alakalı değil gibi. sacı dokuluyor diye doktora giden arkadaşa bu ürün tavsiye edildi hatta reçete yazıldı. yani bioder bioksin öneren doktor duymadım daha. bu dermalutenin standart şampuanı, denemeye değer, özelllikle sac dokulmesi olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 vivavale said: Hazir topak varken yazayim.benim sac derisi mevsim degisikliginde soyuluyo kepek yapiyor.gundr 10 defa yikasamda ayni.var midir yapilacak bisi? aynı sorunuma bi çare beyler..2 gün yıkamasam kafayı,annem şarjlı el süpürgesi ile süpürecek dereceye geliyor bazen özellikle mevsim değişikliklerinde.kafaya hiç sabun kullanmıyorum ama nafile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 marksman said: oha Dermalute denmemiş. yan etkisini görmediğim tek şampuan diyebilirim. kepek olmuyor, saç dökülmeyi baya durdurdu, böyle saçlarım 'sıhhat sıhhat' diye yanıp sönmeye başladı. ferahlatıcı etkisi felan yok direk temizliyor bi de vitaminler var içinde (vitamin H, B3, B5,E). eş dosta tavsiye ettim hepsi memnun. eczanelerde satılıyor 22 tl idi yamulmuyorsam. şampuanından memnun olmayanlar bi baksın kullansın derim. hakkaten iyi parasını da hak ediyor. ulan sanki şirketin veliahtıyım http://www.kozmotrend.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/285x285/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/e/dermalute-250ml-sac-koruma-sampuani.jpg Bioblas'dan iyi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yagli sacta bile ilk seferde deli gibi kopuruyorsa muhtemelen basmislardir kimyasali icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Flassh said: kadınlarklubunde içinde sülfür mü sülfat mı ne olan sampuanları kullanmayın diyorlardı. oraya git zaten tek anladıkları bu işler kimi stalklıyordun orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sevgilisinden ayrılmış, mutsuz, iilgiye muhtaç kızlara güzin abla gibi gidiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 BramStoker said: Pantene Pro V ince telli saçlar için dolgunlaştırıcı olanı kullanıyorum. Çok iyi iş çıkarıyor, über saçlarım var ama ne koyuyorlar bu şampuanların içerisine belli değil. Çok kıllanıyorum. Sabun (beyaz, kalıp sabun) kullandığım zamansa kepek oluyor. Kepek yapmayan sabun yok mudur acaba? Veya şampuana alternatif nedir? http://images.gittigidiyor.com/3416/ZEYTINYAGLI-SABUN-EL-YAPIMI-DOGAL-SOK-FIYAT__34160506_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 cosmed daily shampoo + cosmed saç kremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Frostbite said: vivavale said: Hazir topak varken yazayim.benim sac derisi mevsim degisikliginde soyuluyo kepek yapiyor.gundr 10 defa yikasamda ayni.var midir yapilacak bisi? aynı sorunuma bi çare beyler..2 gün yıkamasam kafayı,annem şarjlı el süpürgesi ile süpürecek dereceye geliyor bazen özellikle mevsim değişikliklerinde.kafaya hiç sabun kullanmıyorum ama nafile.. aynı sorun bende de var hed & şoldırs kullanıyorum. Nispeten daha az oluyor mevsim geçişinde kepeklenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ZaugnaKhaldun said: http://tecrubem.net/wp-content/uploads/2010/07/head-and-shoulders-225x300.jpg Aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bioblas kullanıyorum. saç dökülmesi azaldı, kepek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben ne bulursam kullanıyorum banyoda elime ne denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 prozinc şampuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bi kaç gündür bunu kullanıyorum bende, hayvangibi pahalı itoğlu biraz daha kullanayım beğenirsem, derim http://static.evoria.com/media/catalog/product/cache/1/image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/a/hayashi-system-911-sac-kremi-250-ml---kuru-ve-boyali-saclar-icin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 head&shoulders bana hisse teklif etti nediyonuz siz o derece kullanıyorum yani :) bide yine h&s nin eczanelerde satılan versiyonu varmış onuda deniyim bakıyıim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben üzerinde şampuan yazanı satın alıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 head and shoulders yokuş aşaa alır heryerde bulunabilme koku kalite olarak edit:karı gibi saçım var çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hem duş jeli hem şampuan olanlar var onlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ardeth said: yagli sacta bile ilk seferde deli gibi kopuruyorsa muhtemelen basmislardir kimyasali icine. ince görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Sonofa said: tek geçerim ya bende Seberoid Dermatit diye bisey var bu iyi geliyormus deneyecegim ama gorupte bi alamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar