Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Program olarak böyle birşey varmıdır bilmiyorum. İstediğiniz text ve logo'yu farklı farklı arka planlara kolayca giydirebileceğimiz bir program arıyorum (ne biliyim araba,dosya,zarf,tshirt,sapka vs vs... ya da en azından toplu template psd fln. nereden bulabilirim ? Google'a ne yazmalı bulamadım ornek http://behance.vo.llnwd.net/profiles/71036/projects/4069599/9e109ea6c2c8e09e6152156191cacfd9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Aradigin seyin ingilizcesi + freebie + psd seklinde ararsan bulursun sanirim. Zaten denk gelirsin arsivi bir iki siteye, sonrasini sitelerden bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 net'te dolasa dolasa birşeyler buldum ama hepsi 2 boyut ve hazır kart,katalog fln... Benim ilgilendiğim arka plan. Şunu yapabilmem için illa 3dmax kullanmammı lazım ya. (hazır 3dmax dosyası olsa yine yapılır ama çiz,pattern'lerle ugraş ugras,ışık,render ooo...) photoshop'la oturt diyeceksiniz ama yüksek boyutta bu tarz jpeg'ler bulamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Sketchup ve render plugini ile yaparsın. render pluginleri genelde paralı oluyo, kısıtlamaların olur. Ya da Blender falan kullanıcan... O da en son kullandığımda baya cins bi arayüze sahipti :D edit: www.blender.org siteye baktım da baya değişmiş arayüz be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 google Sketchup ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 blender'a baktım da yukarıda yazdıgıma geliyor olay yine baştan herşeyi ayarlıycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Niye uğraşıcan ki? Photoshop'la oturtacağın kendi modelini çıkar, sonra da Photoshop'la oturt işte? Düz beyaz bi modelin sadece ışıklandırması olsun yeter. Karışık bişey de değil zaten şu gösterdiğin, bi tane primitive koyacan sahneye 1-2 de ışık o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sketchup+vray yükledim kafam allak bullak kamera yarat gibi birşey göremedim hep aynı açıdan çekiyor. resmi dikdörtgene oturtamadım vs vs.. neyse bunun çözümü burada degil oturup tutorial'ları izlemekte anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sana bu lazım : (bununla perspektif eğip bükme derinlik ... her bişi yapabilirsin.) http://helpx.adobe.com/photoshop/using/transforming-objects.html na bide bu lazım : (renderda vereceğin ışık olayı için buda.İstediğin gibi olur mu bilmem ama bi kurcalamanda yarar var.) http://helpx.adobe.com/photoshop/using/add-lighting-effects.html Blenderla debeleninceye kadar bu ikisiyle işin çıkarsın.Deviantart'a bak stock resimler için.Oradan bişiler bulursun mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://cdn1.iconfinder.com/data/icons/markerstyle_icons/PNG/64px/arrow-up.png Trolluyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bu arada illustrator kullanarak ve photoshop post processingle golgleri vs. detaylandirarak da yukaridakinin aynisini yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 eğer işinde kullanacaksan 3dsmax ve photoshop öğren, tutoriallarla uğraşma. 3dsmax'te modelleyip sonra üstüne photoshopla resmi geçirmek fikri iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Masticore said: net'te dolasa dolasa birşeyler buldum ama hepsi 2 boyut ve hazır kart,katalog fln... Benim ilgilendiğim arka plan. Şunu yapabilmem için illa 3dmax kullanmammı lazım ya. (hazır 3dmax dosyası olsa yine yapılır ama çiz,pattern'lerle ugraş ugras,ışık,render ooo...) photoshop'la oturt diyeceksiniz ama yüksek boyutta bu tarz jpeg'ler bulamadım :S bunu sıfırdan yapabilmen için 3d programına ihtiyacın var herhangi bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Hayır, illa 3dsmax gerekmiyo o kadar basit model için. Illustrator'le gayet başarılı modelleme yaparsın (çakma 3d tabii) aha tuto buldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ışıklı mışıklı render demiş orda, 10 15 dakka max de şunu yapmak yani 2 farklı programla kasmak yerine karar onun tabi kutu için konuşuyorum tabi ilk foto ps+ilu tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kullanmayı bilirse 2 dklık iş hakkaten de bilmiyosa illustrator ve PS ile daha rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Biliyorum 3d lazım ama benim istediğim şöyle birşeydi esasında. Hazır senaryoya ne biliyim mesela bir dikdörtgen çizip üstüne picture'ı yapıştırıp,render almak. illustrator,photoshop cok degisti ya. Bilen için 10 bilmeyen için cok zor. Maya dersi almıştım ama onu çek crackle kur... Topic'i acmamda ki amac pratik bir çözümdü :) Tabi basittir diye Sketchup'a harcıyacagım potensiyeli ona harcasaydım coktan yapmıştım... Sketchup'ı beceremedim cok garip, sanki cok basitmiş gibi duruyor ama herşeyi basit dursun diye 1 tool'a sıkıstırmışlar gibi bir izlenim verdi.Ekrana farklı axis'lerden bakamıyosun maya,3dmax gibi elim sürekli space'e gidiyor. Yeni photoshop'da 3d yapmak illustrator'den cok daha kolay gibi duruyor tabi kullanabilene... Render fln koymuşlar edıt: buldum... http://www.creativecrash.com/downloads/3d-models/furnishing/c/business-card-holder--2 bunu maya veya 3dmax bulaşmadan acabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bilmeyen adam için ala troll tabi verdiğim linkler. O transform toolu ile istediğin resmi eğip büküp istediğin kıvama getirebilirsin.Bu sayede önden sağdan soldan üstten görünüşlerde copy paste yapıp yüzeye gömebildiğin resimleri perspektife uydurarak bayaa iyi işler çıkarabilirsin.Zaten 3dsmax de tasarım yapmak gibi bi amacın olmadığı için bu gömme olayı işini bayaa bayaa göreciktir diye umuyorum. O lightning effecti şeysiylede render alınırken veriliken ışık kaynaklarının olduğu yerden senin yeni gömdüğün resmin ışıklandırmasını düzenleyip, transparencyle cebelleşip işin son halini ortaya çıkartabilirsin. Bu arada illustatorlada elindeki resmi vektörel bir şekilde parçalayıp güzel güzel layerlayabilirsen, photoshopta yepkpare bir dosya üzerinde uğraşmak zorunda kalmazsın. Bahsettiğim şey buna benziyo son ürün olarak : http://www.cebas.com/products/images/psdmanager/Mercedes_LayersAndChannels.gif Photoshopta 3dsmax dosyalarını kullanmak için 3dsmaxden dosyayı jpeg olarak export etmen gerekiyomuş. Bir şöyle bir tool varmış: http://www.cgindia.org/2008/04/ghostpainter-25-for-3ds-max.html Bu bayaa eski bi versiyon ama bunun işini yapan yeni birşeyler vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 did you mean? : mockup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 abi ne 3dsmax i, direkt illus/corel photoshop yardırın. threaddeki imajların hiçbiri real 3d değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar