senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 nah birakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 40senedir günde 2paket içen annem bıraktıysa herkes bırakır tabi bu arkadaşta iradenin i si yok. Ağır olacak ama çocuğunun saglıgını tehlikeye attıgını doktor söylüyor hala nasıl içerim diye hesap yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben ne güzel 6 ay içip 6 ay bırakıyodum artık bırakamıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ren said: olm siz nasıl iradesiz insanlarsınız biri bana 2 yıl içme sana şu ödülü vericem desin hemen bırakırım 2 yıl içme sana şu ödülü vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 imamizer said: oğluna ciddi birşey olabilme ihtimali sana gerekli motivasyonu sağlayamıyorsa yapılabilecek şey çok az gibi. +1 yine de bol şans ve geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sigaraya başlamam ve bırakmam 5 dakika sürüyor. yanında bira varsa 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 elektronik sigara iceceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 hakikaten olay eğer sadece nikotin bağımlılığıysa elektronik sigara oldukça iyi bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qef6h5v1ejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bence o kadar kolay olmayabılır bırakmak destek almak lazım..bagımlılık abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ciddi anlamda üzüldüm çocuğunuzun sağlığını etkilemesine rağmen bırakamamanızı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 moriQ said: champix this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 imamizer said: oğluna ciddi birşey olabilme ihtimali sana gerekli motivasyonu sağlayamıyorsa yapılabilecek şey çok az gibi. konu kapanabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Saeros said: "üü yapamıyorum bırakamıyorum komalığım" diye kız gibi ağlamazsan bırakırsın bence, bırakanlar nasıl bırakıyor. önceki sayfalarda 177'yi ara falan demişler, onu denersin en kötü. 177'yi arama bence pek yardımcı olmuyorlar http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yaran+diyaloglar%2F%2330425000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sigara olayinin iki boyutu var. biri bedensel bagimlilik (nikotin), biri zihinsel bagimlilik (yillarca sigara icmenin getirdigi aliskanlik, sigarasizlikta cekilen bosluk hissi, yapacak birsey bulamama hissi). bu ikisini ayni anda tatmin edebilirsen birakmak daha kolay oluyor. bedensel bagimlilik icin piyasada bir suru urun var zaten, nikotin bandidir sakizidir zihinsel bagimlilik icin ise motivasyonu yuksek tutmak ve sigarasizliktan olusan boslugu baska seylerle doldurmak gerekiyor. artik yeni bir hobi mi bulursun, sigara aralarinda angry birds mu oynarsin orasi sana kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 razzRaziel said: Saeros said: "üü yapamıyorum bırakamıyorum komalığım" diye kız gibi ağlamazsan bırakırsın bence, bırakanlar nasıl bırakıyor. önceki sayfalarda 177'yi ara falan demişler, onu denersin en kötü. 177'yi arama bence pek yardımcı olmuyorlar http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yaran+diyaloglar%2F%2330425000 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abiii mükemmel ayrıca razzın bulup getirmesi 10üstünden10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 failatun me'failun failatun fail saeros Razz adamsın! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 fail saeros yazman çok eğlenceli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 moriQ said: champix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 razzRaziel said: 177'yi arama bence pek yardımcı olmuyorlar http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yaran+diyaloglar%2F%2330425000 Şuna çok gülüp bi 3-4 sayfa okuyayım dedim meğerse başlığın tek komik mesajını koymuşsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 imamizer said: oğluna ciddi birşey olabilme ihtimali sana gerekli motivasyonu sağlayamıyorsa yapılabilecek şey çok az gibi. Saeros said: "üü yapamıyorum bırakamıyorum komalığım" diye kız gibi ağlamazsan bırakırsın bence Konu bitmiş bence. Eto'o bile bu kadar bitmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 evet dostlar 24 saatdir icmedim tek bir nefes bile:) nikotin sakizi aldim yaşadigim. hayata kusturdu.denemeyenler kesinlikle denesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Garadia said: şunu oturup izliyosun kesmezse kitabını alıyosun http://www.fadonet.net/wp-content/uploads/2008/01/sigara.pdf Bu tarz kitaplara inanmasan da oku derim. Ben okurken ayar olmuştum bi yandan herife ama 1 yıl olmuştu bırakalı. Sonra gerizekalı gibi tekrar başladım dedim ne yapıyorum ben bi posta daha okudum kendime geldim 2 hafta oldu tekrar bırakalı. bi de nikotin sakızı çiğnersen nikotin bağımlılığın devam edecek ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 lan bende nikotin bağımlılığı yok da o fiziksel bağımlılık var içmezsem içmiyorum ama stresteyken iş stresi üzüntü problem oldu mu sarılıyorum sigaraya. paket almıyordum baya ama arkadaşlarım sağ olsun hemen uzatıveriyor canım da sıkkınsa stresliysem hemen alıp yakıyorum ben de. avukatım birde stresten uzak günüm geçmiyor.etrafımdaki herkes de sigara içiyor duruşma aralarında sigara içmeye çıkıyoruz muhabbet için o derece. ama demin videoları izledim sigara vardı elimde söndürdüm attım. inşallah içmeyeceğim bende bırakıyorum hatta lan akşam idman da var. bıraktım sigarayı şu anda ben de yazacağım gelişimimi buraya. sen de bırakmışsın işte böyle devam et bilader. sakıza falan sarayım ben bari. paketi de gittim sekretere verdim. elim titredi. ama bıraktım lan ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar