maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 evet arkadaşlar,trollememenizi önemle rica ettikten sonra,bugün 8 aylık oğlumu,doktora götürdüğümüz de,akciğerlerin de enfeksiyon başlangıcı tespit edildi,ve doktorun söylediği şey kesinlikle ve kesinlikle,evde değil,dışarı da sigara içerek eve dahi gelmeyeceğimdi :S 15 sene oldu,yaş 32 nasıl bırakırım bu mereti? 1 kere dahi tenezzül etmedim,başkaları gibi 10 kere bırakıp başlamadım tekrar,kesinlikle doktor'a gitmem olmazsa olmazım bu,ha gerçekten çaresi varsa olabilir,ama reklamlar da sağlık bakanlığının reklamlarını gördüğüm de dahi değiştiriyorum kanalı,hadi arkadaşlar bir yardımcı olun da kurtarın beni bu meret den:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Nasıl şidmi evde çocuk varken sigara içiyormuydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oğluna ciddi birşey olabilme ihtimali sana gerekli motivasyonu sağlayamıyorsa yapılabilecek şey çok az gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 champix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sigara içmeyerek başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yenisini yaparsınız boşver 8 aylık sabi bıraktıramıyorsa biz mi bıraktırcaz ya kendini öldür ya çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oğlumun sağlığını tehlikeye atacak kadar iradesiz olamam diye düşün. bu düşünce yeter bence zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 imamizer said: oğluna ciddi birşey olabilme ihtimali sana gerekli motivasyonu sağlayamıyorsa yapılabilecek şey çok az gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bu devletin sigarayı bıraktırma zımbırtısını ara.177 idi galiba unuttum ama baya bi yardım ediyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 iraden yoksa afedersin kıçına fitil de taksalar bırakamazsın. önce bir arındır yavaş yavaş bünyeden sigarayı, sonra doktordan tavsiye al. Böyle forumdan vereceğimiz tavsiyeyle olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ben yanlış anlamadım değil mi? Bebek olan evde sigara içiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 hayır abi içmiyorum zaten,çok soğuklarda da kapıyı kapatıp içerdim mutfak kapısının dibinde it gibi afedersiniz,doktorun dediği,üstüne dahi sinmeyecek,ellerini,yüzünü bile yıkaman gerekli,dişlerini fırçalaman gerekli dedi,resmen kendimi pi. gibi hissettim arkadaş:S çaresini soruyorum işte,ilaç v.s varmı? yani bırakma iradesini hiç hissetmiyorum.dışarı da gider yine içerim diye liseli moduna girdim resmen,2 saattir içmiyorum mesela,komalığım şu anda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Edik. Sigara paketi almıyorsun. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi ben 5 sene ardından biraktım paket almayacaksın tek çare o paket almıcaksın canın çekçek sinirli olcaksın bilmemne yapcak bişşli yok 1 hafta maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 şu sağlık bakanlıgı zımbırtısını ara bi ilaç gibi bişeyler veriyolar kullanıyosun düzenli bırakıyosun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 durun vurmayın abi,içmedim diyorum yahu :D,ama bu kadar ayrıntılı vallahi bilmiyordum ya,içermiydim yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Çoğunluğu el ağız tiryakiliği. Bu elektronik sigara zımbırtılarıyla bırakan bir iki arkadaş var. Bi dene bari hiç yoktan, işe yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 nikotin sakızı, bandı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yuh arkadas. insan sormaya utanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 imamizer said: oğluna ciddi birşey olabilme ihtimali sana gerekli motivasyonu sağlayamıyorsa yapılabilecek şey çok az gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Sigara içersen çocuğun ölecek hala nasıl bırakırım diyorsun, son zamanlarda daha korkunç bir şey okumamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 mulgear6 said: şu sağlık bakanlıgı zımbırtısını ara bi ilaç gibi bişeyler veriyolar kullanıyosun düzenli bırakıyosun sonra O ilacın bağımlısı oluyorsun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 valla deniycem he,foruma neden açtın diyen arkadaşlara da,abi sizin hariciniz de kimseye bu kadar aciz olduğumu anlatamam,çünkü gerçekten acımasız bir iş hayatı içerisindeyim,ortaklarıma dahi açsam dalga malzemesi olurum,nereden bulaştım bu merete Allah belanı versin winston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 doktor sigarayı bırak diye korkutmuş seni. balkonda iç bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Din konusunda bu kadar bıdı bıdı edip, 15 yıldır sigara içmek ve çocuğuna bişey olacakken bile nasıl bırakıcam demek ? gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar