Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - Manchester United ( 20.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

chelsea manu macina cikan kadroya benzer bir kadroyla gelmis manu demis fatih terim.

o kadrodaki ilk 11: de gea, evra, evans, ferdinand, rafael, cleverley, carrick, young, rooney, valencia, van persie.

simdi gelen kadro:

Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.

bir kac degisiklik = kaleci, rafael haric geri dortlu, rooney, valencia, van persie uclusu. 11 oyuncudan 4'u tutuyor yalnizca, asagi yukari ayniymis.

onu cekme bunu cek dememek icin cok kasti heralde kafasi karisti.
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen uzatmada 5-4 yenildikleri lig kupası maçını kast etti, ordaki hakkaten benzer bi kadroydu. baya da mücadele etmişlerdi de feci bi defans hatları vardı o maçta.

said:
Manchester United
13 Lindegaard
02 Rafael
28 Buttner (Powell - 46' )
31 Wootton
38 M Keane
08 Anderson (Tunnicliffe - 81' )
11 Giggs
17 Nani
24 Fletcher
14 Hernandez
19 Welbeck (Macheda - 99' )

Substitutes
50 Johnstone
36 Vermijl
25 Powell
35 Lingard
46 Tunnicliffe
27 Macheda
37 Brady
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

chelsea manu macina cikan kadroya benzer bir kadroyla gelmis manu demis fatih terim.

o kadrodaki ilk 11: de gea, evra, evans, ferdinand, rafael, cleverley, carrick, young, rooney, valencia, van persie.

simdi gelen kadro:

Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.

bir kac degisiklik = kaleci, rafael haric geri dortlu, rooney, valencia, van persie uclusu. 11 oyuncudan 4'u tutuyor yalnizca, asagi yukari ayniymis.

onu cekme bunu cek dememek icin cok kasti heralde kafasi karisti.

çok emin konuşmuşsun ama bahsettiği maç kupada karşı karşıya geldikleri maç oluyor. tıpkı o karşılaşmadaki kadroyla geldiklerinden bahsediyor ki ifadelerinde (aşağı yukarı) diyerek kadronun aynı olmadığının altını çiziyor. bence fatih terime karşı bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok zira onu çekme bunu çek mevzusunda bile o cümleyi kastetmediğini bizzat belirtti. Agresif yapıda bir adam olabilir ama terbiyesiz olduğunu ispatlayacak bir söylem veya hareketine rastlamadım. Erman Toroğlundan bahsedersek sayısız derecede şak şuk hareketi vardır da ne bileyim koskoca Fatih Terim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ne bileyim ben lig kupasindan bahsedecegini. lig kupasini sallayan mi var liverpool disinda koca ligde ?

kaldi ki, erman toroglu tamam terbiyesizin onde gideni de, fatih terim'in osman tamburaci ve biyigi ekseninde ettigi kufurleri unutmadik ehueh. onu cekme bunu cek mevzuunda fatih terim'e "yok ben oyle demek istemedim" dediginde inaniyorsan tayyip erdogan'in "biz degistik" dediginde de inanmak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bir adamı terbiyesiz ilan etmek bu kadar ucuz olmamalı abi, adamın avukatı falan değilim ama göz göre göre de olaylar oradan oraya çarptırılmaz. Önce gazeteci kılığında ne olduğu belli olmayan birilerini tanıması sayesinde salona giren adam tartışılması gerekirken hocanın bu duruma isyanından ötürü günah keçisi ilan edilmesi afedersiniz ama bence çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o adamin iceri girmesi ayri mevzu, onu cekme bunu cek diyip cikmak ayri mevzu. kaldi ki terbiyesiz bir adam degil dedin, 30 sn'de terbiyesizligini koydum ortaya. daha niceleri vardir da bu cok komik oldugu icin bunu biliyorum bi.

guardian ayari vermis bu arada f.t.'ye, bizim medya ancak bunu ceker.

http://www.guardian.co.uk/football/2012/nov/19/manchester-united-galatasaray

"gardiyan reyiz" said:

"Statistics are like mini-skirts, they don't reveal everything," Fatih Terim, the Galatasaray manager, said before the home draw with Cluj. Five matches without a win in Istanbul is one statistic that he will be desperate to shed.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam 40 snde 5 kere elini oraya goturmus, istemsiz oldugu belli o el hareketinin. Bunu cek dedigi de benim cikisimi cekin adami cekmeyin diyor. Aksini savunmak bence biraz art niyet ya terime karsi. Tamam cok ters olaylari oluyor da, hem o hareketi yapacak kalitede bi adam degil, hem de oyle bi hareket de yok ortada pek.
Sosyal ağlarda paylaş

iki taraf birbirlerinden farklı fikirlere sahip bu durumda, çünkü bir taraf fatih terim'in düzgün bir insan olduğuna inanıyor, diğeri de aksine. ne olayı, ne aksini ispatlayacak hiçbirşey yok, o yüzden tartışmanın da pek anlamı yok bunu.

şiirle noktalayım.
sakın link istemeyin,
sonradan ban gelmesin,
gs 3 puanı alsın da
ülke puanı yükselsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...